تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2535 از 3195 اولاول ... 153520352435248525252531253225332534253525362537253825392545258526353035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,341 به 25,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اون دو شاخه آمریکایی تو شرق آسیا حتی در کشورهایی که برق 220 هم دارن استفاده میشه اما رجیون آنها ان تی اس سی هست
    این پلاگ هم هست که در شرق آسیا نظیر چین استفاده میشه

این تبدیل ها همه نوع پلاگ رو پشتیبانی میکنن

این هم عمده پلاگ های که تو دنیا استفاده میشه

Last edited by flasher_for_nokia; 26-06-2011 at 21:30.

2. 2 کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

8

بچه ها سلام..
    يه سوال دارم خيلي مهمه واسم...پس لطف كنين كامل جواب بدين...واقعا مرسي....
    ببينين من nfs hp رو گذاشتم گفت بايد آپديت كني...همين جا پرسيدم گفتن بايد full steal بشه با agbox .,...
    كه بعد اجرا شه...
    حالا من ميخوام بگم من از قيد اين بازي گذاشتم ...
    با اين كه آپديت داشبوردم 2.0.19199.0 هست بايد برا بازيا ديگم همين كارو بكنم ؟؟؟يعني اونا هم همين پيغام رو ميدن ؟؟؟شما هم كه گفتين آپديت نكنم داشبوردو چون كپي خور دستگاهم بهم ميخوره...پس آپديت نكردم...

سوال دومم اينه كه اگه با agbox بازي رو پچ كنم بعد با همين dvd ها 4 گيگ معمولي ميتونم رايتش كنم ؟؟؟
    همين سوالامو جواب بدين ممنون ميشم عزيزان...

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اها اینی که من گفتم این آخریس : دی

---------------

کجای باری سنتر رو بگردم برا اون پچ ؟!؟!؟‌(‌اینقدر اونجا شلوغه که نمیشه چیزی پیدا کرد !! )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب اون آمریکایی هست و فقط توی کشور آمریکا ازش استفاده میشه - میتونید یک کانورترش رو بخرید خلاص .
    فقط دقت کنید که برق آمریکا 110 هست و مثل ایران و اروپا 220 نیست .
    میلاد جان من خیلی وقته از این کینکت دارم استفاده می کنم و اینکه تا جایی که می دونم کشور های شرق دور دارن از این دوشاخ استفاده می کنن... و این اولین چیزی نبود که این پریزو داشت... من شارژر لپتاپ وایو بابام و همینطور یه MP3ـم همینو داشتن و تبدیلش هم توی بازار هست... و تا همین چند وقت پیش فکر می کردم اینا مال شرق دورن... حالا که خود کینکت ریجن خاصی نداره خو مشکلی نیس حله
    بچه ها سلام..
    يه سوال دارم خيلي مهمه واسم...پس لطف كنين كامل جواب بدين...واقعا مرسي....
    ببينين من nfs hp رو گذاشتم گفت بايد آپديت كني...همين جا پرسيدم گفتن بايد full steal بشه با agbox .,...
    كه بعد اجرا شه...
    حالا من ميخوام بگم من از قيد اين بازي گذاشتم ...
    با اين كه آپديت داشبوردم 2.0.19199.0 هست بايد برا بازيا ديگم همين كارو بكنم ؟؟؟يعني اونا هم همين پيغام رو ميدن ؟؟؟شما هم كه گفتين آپديت نكنم داشبوردو چون كپي خور دستگاهم بهم ميخوره...پس آپديت نكردم...

سوال دومم اينه كه اگه با agbox بازي رو پچ كنم بعد با همين dvd ها 4 گيگ معمولي ميتونم رايتش كنم ؟؟؟
    همين سوالامو جواب بدين ممنون ميشم عزيزان...
    درست گفتن... بازیایی مث همین NFS : HP و AC : BH و COD : BO و COD : MW2 از قفل AP2.5 استفاده می کنن...
    دوست عزیز بازی های معدودی مث این بالاییا و 3-4 تا دیگه هستن که این قفلو دارن که با هیچ آپدیتی (حسام گفت LT 1.9 نمیشه اگه میشه حسامو بزنین نه من ) نمیشه بازشون کرد فقط راهش پچ کردنه...
    واسه ی اینکه اینا رو فول استلث کنین ، برین توی تاپیک میلاد جان (sonixax) در رابطه با رایت بازی های ایکس باکس ، توی روش دوم ، ایشون ایمیج گرفتن از بازی ایکس باکسو توضیح دادن...
    بعد از اون برین توی اون تاپیکی که پچ کردن با AGBX360 بازی رو توضیح داده... عنوانش یه چیزی تو مایه های آموزش Stealth یا پچ کردن بازی ها بود...
    از اون آموزش فایل ایمیجتون رو پچ کنین... راستی لینک اون صفحه خرابه از این لینک استفاده کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد از پچ کردن برنامه خودش یه فایل .dvd میسازه... ولی آموزش ساختن فایل .dvd آخر روش سوم اون آموزش رایت بازی هست...
    بعد از اینکه بازی رو پچ کردین ، طبق آموزش میلاد جان (به نظر من روش اول بهتره) بازی رو رایت کنین...
    دی وی دی هم حتما باید 8.5 گیگ باشه...

6. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه بازی ارجینال MGS 2 رو برای ایکس باکس داشته باشیم میشه اون رو رو 360 slim اجرا کرد؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

دوستان ايني كه من الان ميگم اشتباهه يا درست ؟؟

وقتي رو كنسول lt+ نباشه بازي هاي ap2.5 ( nfs: hp - ac: bh ) و چند تا ديگه اجرا نميشن !! بعد از ريختن lt+ روي دستگاه ميشه بازي هاي ap2.5 رو اجرا كرد اما بازيهاي cod : bo - cod mw كه ap2.5 نيستند اجرا نميشن!! بايد نسخه پچ شده رو تهيه كرد !
    تا اينجا درسته ؟

پچي كه روي بازيهاي cod ميزنن كه بعد از ريختن lt+اجرا بشه بازي همون اسليت هست ؟؟(sleath ? )

پ.ن : زير اون تيكه هم كه خط كشيدم درسته ؟!؟

تنكس : دى

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان من خیلی وقته از این کینکت دارم استفاده می کنم و اینکه تا جایی که می دونم کشور های شرق دور دارن از این دوشاخ استفاده می کنن... و این اولین چیزی نبود که این پریزو داشت... من شارژر لپتاپ وایو بابام و همینطور یه MP3ـم همینو داشتن و تبدیلش هم توی بازار هست... و تا همین چند وقت پیش فکر می کردم اینا مال شرق دورن... حالا که خود کینکت ریجن خاصی نداره خو مشکلی نیس حله
    .
    مال شرق دور شکل همون مال آمریکاست ولی یه اتصال به زمین اضافی هم داره

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان کسی لینک دانلود آپدیتی که Firmware رو میپرونه رو داره ؟ همونی که میخوای وصل شی لایو میگه حتما باید آپدیت کنی و بعد آپدیت هیچ بازی دیگه ای اجرا نمیشه !

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان کسی لینک دانلود آپدیتی که Firmware رو میپرونه رو داره ؟ همونی که میخوای وصل شی لایو میگه حتما باید آپدیت کنی و بعد آپدیت هیچ بازی دیگه ای اجرا نمیشه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ايني كه من الان ميگم اشتباهه يا درست ؟؟

وقتي رو كنسول lt+ نباشه بازي هاي ap2.5 ( nfs: hp - ac: bh ) و چند تا ديگه اجرا نميشن !! بعد از ريختن lt+ روي دستگاه ميشه بازي هاي ap2.5 رو اجرا كرد اما بازيهاي cod : bo - cod mw كه ap2.5 نيستند اجرا نميشن!! بايد نسخه پچ شده رو تهيه كرد !
    تا اينجا درسته ؟

پچي كه روي بازيهاي cod ميزنن كه بعد از ريختن lt+اجرا بشه بازي همون اسليت هست ؟؟(sleath ? )

پ.ن : زير اون تيكه هم كه خط كشيدم درسته ؟!؟

تنكس : دى
    سلام.
    جواب هر قسمت رو با رنگ همون قسمت میدم تا مشخص باشه!!!
    اگه بازی پچ شده نباشه بله درست گفتی اجرا نمیشه ولی اگه پچ کنینشون، اجرا میشن.ربطی به فریمور ندارن یعنی اگه فریمور رو تغییر بدین بازم اجرا نمیشن تا زمانیکه پچ کنید بازی رو ap2.5 یه قفل امنیتیه رو دی وی دی بازی!
    همه بازی هایی که نام بردی این قفل رو دارن پس چه با lt+1.1 چه با 1.9 و .... اجرا نمیشن بشرطی که آخرین پچ های بازی رو به dvd توسط برنامه abgx اضافه کنید.
    بله باید یا نسخه پچ شده رو تهیه کنید و یا خودتون پچ کنید که گمونم لینک آموزش و .. رو قبلا ً براتون گذاشتم.
    تا اینجا بعضی درست بود بعضی غلط
    بازی اگه non stealth باشه بعد از اضافه کردن پچ دیگه این ارور رو نمیده و البته بازی از چند لحاظ چک و آپدیت میشه.شما وقتی با برنامه ارور هارو فیکس میکنید 3 مرحله فیکس داره،پیشنهاد میشه هر 3 مرحله رو پشت سر هم فیکس و اجرا کنید تا بازی از هر لحاظ و سطحی چک و آپدیت بشه.
    شما حتما ً تاپیک آموزش کار با abgx رو کامل بخون و سعی کن همونجا سوالاتو بپرسی تا زودتر بجواب برسی.
    یبار دیگه اسم بازیهایی که قفل ap2.5 رو دارن رو میذارم اگه خواستین تهیه کنین حتما ً از فروشنده بپرسین که بازی پچ شده هست؟و عموما ً سعی کنید بازیهاتونو از جایی بگیرین که فرق پچ و گچ رو بدونن!!!!خیلی از فروشنده های مولتی مدیا یه سری جنس از اینور اونور تهیه میکنن، برای فروش و حتی نمیدونن تو اون سی دی یا دی ودی دی چی هست!!!!فروشنده های معتبر یا مکانهایی که تجمع خدمات از یک نوع دارن بهترین انتخابن.(مثلا ً تو تهران پشت شهرداری یا مجتمع تجاری غرب تو شهرک غرب) اینا چون در حال رغابت و فروش محصولات مشابه هستن اعتبار بیشتری دارن تا فروشنده های سی دی تو میدون انقلاب!!!!)
    بازیهایی که قفل امنتی دارن اینا هستن اگه کسی بازیه دیگه ای هم میدونه لطف کنه اعلام کنه!
    Assasin Creed:Brother Hood
    Halo:Rech
    Need For Speed:Hot Porsuit
    Call OF Duty:Modern Warfar 2
    Call OF Duty:Black Oops
    Fable3
    اگه مدیریت صلاح بدونه بد نیست اسم این بازیها تو پست اول بعنوان راهنما ادیت و اضافه بشه تا کسانی که تو جریان نیست بدونن این 6 تا بازی رو موقع خرید به فروشنده چی بگن!!!!!!
    Last edited by MITAJOON; 27-06-2011 at 02:01. دليل: تغییر رنگ فونت نوشته

13. 6 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •