من امتحان کردم fun lab رو کارش رو ایجاد آواتار جالب بود
من امتحان کردم fun lab رو کارش رو ایجاد آواتار جالب بود
آخه بازی که توی کینکت من بود ، ان تی اس سی بود... و دو شاخه دستگاه هم مث مناطق NTSC بود... اما هم بازی پال هم بازی ان تی اس سی (که همون ادونچرز خودش بود) با کینکت اجرا کردم...
جریانش چیه؟؟؟ ریجن کینکت به چه درد میخوره؟؟؟ مگه خود کنسول نباید بازی رو اجرا کنه و کینکت فقط کنترلر باشه؟؟؟
دوست عزیز خود کینکت رجیونی نداره صرفا بازی که توش هست بر حسب محل فروش پال یا ان تی اس هست. منظورتون از دو شاخه رو متوجه نشدم اون سه شاخه هایی که منظورتون هست و بزرگ هستن برای هر دو رجیول پال و ان تی اس سی وجود دارن مثلا اگر کنسول سفارش انگلیس باشه سه شاخه داره و پال هست اما اگر سفارش سنگاپور باشه باز همسن سه شاخه رو داره ولی ان تی اس سی هست.
ضمنا برخی از بازیها به صورت فری رجیون هستن و روی هر دو رجیون پال و ان تی اس سی اجرا می شن
میشه بگین چطوری و چگونه تهیه کردید!یکم بیشتر توضیح بدید!![]()
من از لایو دانلود کردم اما فکر کنم نسخه اصلی و کامل هنوز ارائه نشده می تونین از لایو دانلود کنین
سلام
Pes11 روگرفتم اما مشكل نسخه pc روداره تيماش اپديت نيس تركيباش قديميه!!!
تو تاپيك بازيم گفتم كسي جواب نداد !!
كمك كنيد !!
من هم با ایشون موافقم - الان توی بازی سنتر اصلا یک انجمن مخصوص 360 دارند که خودش باز چند تا زیر انجمن داره و پیدا کردن یک مطلبی توش خیلی راحته .
تمام نکاتی که گفتین رو میدونم دوست عزیز... اما یه سری از مناطق یه دوشاخه های خاصی دارن (3 تایی نیس) که اون مناطق NTSC هستن... و مال من از هموناس
دوستان الان می خوام برم اینا رو بخرم :
Virtua Tennis 4 - Fighters Uncaged - Alan Wake...
ویرچوا تنیس که نزده مخصوص کینکت و گفته با کینکت بهتره ، یعنی اینکه با کینکت میشه همه ی حرکات راکت رو کنترل کرد؟؟؟
فایترز آنکیجد جالبه؟؟؟ ارزش خرید داره؟؟؟
TNX![]()
دومی بدرد نمیخوره
ولی تنیسه آره با کینکت میشه بازی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)