همچنان منتظر نظرات و راهنمایی دوستان![]()
همچنان منتظر نظرات و راهنمایی دوستان![]()
تشكر.
اگر شد لطف كنيد لينك صفحه مربوطه را بهم بديد
Odin3 رو دانلود كردم
فايل آپديت را از كجا پيدا كنم؟
Last edited by davood-d; 24-06-2011 at 21:19.
دوست عزیز آخرین رامهای رسمی که واسه گالگسی اس اومده 2.3.3 فارسی و 2.3.4 اروپا هست!
لینک دنلود هر دو رو واست میزارم هر کدوم رو خواستی دانلود کن.
فقط قبل ریختن رام اول اگه تا حالا رام عوض نکردی آموزشش که تو نت پر بخون بعد!
در ضمن هر دو تا رام که میزارم به صورت 3 فایل که از هر رامی که الان داری میتونی بهشون آپدیت کنی.
2.3.3 فارسی
2.3.4 اروپا (فارسی نیست باید فارسی ساز جدا نصب بشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر منو میخوای فارسیش رو نصب کن فارسی ساز نصب کردن رو من به شخصه توصیه نمیکنم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گوشیم فردا میرسه به سلامتی مبارکم باشه
فقط میخواستم بدونم چطوری از باتریش برا اولین بار استفاده کنم!
بزارم رو گوشی شارژش که تموم شد شارژش کنم یا اول بزارمش تو شارژ تا فول شارژ بشه؟!!
آقا یعنی هیچکی جواب سوالای مارو نمی دونه؟؟؟؟!!!!!!
تا جایی که میدونم SL چند تا از مشخصات کلیدی S رو نداره، مثلا همون چیپ و نمایشگر که سامسونگ روش تاکید داره در SL نیست! ولی اگه برای وبگردی و آهنگ گوش کردن و فیلم برداری و ... میخوای هیچ تتفاوتی احساس نخواهی کرد!
در مورد چیپ ها هم نا جایی که میدونم 530 خیلی ضعیف تر از 540 هست ولی نه در حدی که دیگه هیچ بازی روش ران نشه!
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
عزیزم مبارک باشه
دوست من بزار شارژش که دیگه آخراش بود داشت تموم میشد اونوقت بزن شارژ!
فقط 2-3 بار اول تقریبا نیم ساعتی بزار بعد از اینکه شارژش فول شد هم تو برق بمونه!!! اینو تجربه بهم ثابت کرده!!
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
عزیزم شما کانکت شو به اینترنت بعد وارد تقویم شو اونجا اگه جیمیل داری رو گوگل کلیک کن ایمیل خودت رو بده تقویم رو با ایمیلت ست میکنه و باز میشه! دفعه های بعد دیگه نیازی به نت نیست! یا با اکانت فیس بوک فرقی نداره!!!
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
منم با دوستمون موافقم ! ولی اگه واقعا بودجه خرید S رو نداری نظر منو میخوای Xperia X10 سونی هم گزینه خوبیه و تو رنج قیمت SL هم هست!!! باز خودت باید تصمیم بگیری!!!
دوستان چطوری میشه یه والپیپر رو بصورت کامل گذاشت صفحه اول؟!
من هر کاری میکنم یه کادر میاد میگه از کجا تا کجاش رو میخوای ببر بزار!
دوست من نرم افزار just picture رو نصب کن مشکلت حل میشه چون یه لایو والپیپر به گوشیت اضافه میشه به اسم برنامه و بعد تو برنامه عکس هایی که favorite تو هستن میاد رو دسکتاپ اگه چند تا عکس انتخاب کرده باشی عکس ها عوض میشن اگه یه عکس باشه ثابت میمونه! و تمام عکسها هم فول اسکرین میان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)