تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: تراشیدن موی سر با تیغ

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هیچوقت موهاتون رو تیغ نزنید چون جنس مو ها رو داغون میکنه

من چند تا دوست داشتم موهای صافی داشتند ، زمان خدمت دو باز تیغ زدند الان موهاشون او لطافتش رو از دست داده

اگه برای ریزش مو میخواهید موها رو کوتاه کنید ، ماشین بزنید

هر چند درمان ریزش مو نیست ولی چون موها خیلی کوتاه میشن نگهداری و سلامت موها آسونتر میشه

اگه میخواهید موخوره موهاتون از بین بره ، بجای کوتاه کردن ویتامین E مصرف کنید

اگه میخواهید کلفت تر بشه که کلا ژنتیکی هستش و کاری نمیشه کرد ولی قرص روی یا به اصطلاح Zinc تاحدودی تاثیر گذاره

در ضمن نوع موی جلوی سر با نوع موی صورت و حتی پشت سر فرق داره

اگه با تیغ زدن موی صورت ، موها کلفت تر و بیشتر میشن این بخاطر خاصیت موی صورت هستش ولی موی سر چنین خاصیتی نداره

2. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تراشیدن سر با صورت از زمین تا اسمون تفاوت داره ریشه موی سر کاملا با صورت و جاهای دیگه بدن فرق داره و بسیار حساس تره شما
    تیغ زدن به ریشه مو اسیب میزنه ممکنه اوایل اتفاقی نیافته ولی در سنین بالا تر خودشو نشون میده
    برای درمان ریزش مو چند نکته خیلی مهمه
    اول و مهمترینش رژیم غذایی درست دوری از چربیهای بیش از حد و خوردن سبزیجات جگر عدس تخم مرغ و اجیل معجزه میکنه
    دوم مصرف همیشگی مانوکسیدیل 2% یه روز در میان هیچ عارضه ای نداره(فشار خون رو کمی بالا میبره که در صورت ماساژ ندادن سر بعد از مصرف دارو اون هم اتفاق نمیافته)
    خوردن 3 ماهه قرص اکو فان بدون عارضه هست و نتیجه فوق العادست بعد از 3 مصرف ماه 3، ماه هم مصرف نشه
    شستن 2 روز درمیان مو اگه خیلی عذاب میکشین با اب بشورید
    ماساژ مو توسط نوک انگشتان بطوری که پوست سر قرمز بشه و خون جریان داشته باشه
    مهمترین قسمت استرس رو کم کنید و دنیا رو به یه ورتون هم حساب نکنید

در ضمن بعضی به علت کم خونی ریزش دارند پس قبلش حتما ازمایش خون هم بدید
    تمام موارد بالا رو خودم سالهاست انجام میدم و از طاسی سرم جلو گیری کردم
    اطلاعات اشتباه ندید ماینوکسیدیل اولش قرص فشار خون بوده برای کاهش فشار خون ولی چون عوارضش زیاد بوده دیگه تجویز نیشه ( یکی از عوارض رویش مو روی پیشانی بوده ) اصلا فشار را زیاد نمیکه ماینوکسیدیل هم باید هر روز روزی دوبار تاحدودا 6 سال مصرف بشه خود کمپانی های تولید کنندهش میگن کافیه

من قرص ها اکوفان و مالتی کامپلکس مصرف کردم به طور اتفاقی متوجه شدم فشار را به 14 رو 9 افزایش داده
    برای کسانی که حساس هستند باید مراقب این موضوع باشند( چندین پزشک مراحعه کردم گفتن نه ربطی نداره فشار خونت بالاست در صورتی که به چندبار قطع مصرف و مصرف مجدد وکنترل فشار تو این دوره متوجه شدم که عاملش همین قرص ها بوده

4. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •