تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 412 از 3745 اولاول ... 3123624024084094104114124134144154164224625129121412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا همه isp ها در ایران همینن...یعنی مشتری هاشون همچین حسی نسبت بهشون دارن
    من خودم ۱ سالی مجبور بودم فناوا داشته باشم...به محض این که داتک هم راه انداخت رفتم اونجا چون خیلی بهتر بود. اما الان میبینم اسیاتک به نظر بهتره و دارم بهش فکر میکنم!
    می فهمم چی می گید. من هم در پیامم به این نکته اشاره کردم که توی این مملکت خراب شده اوضاع اکثر آی اس پی ها همینه اما این آسیاتک واقعا ترکونده دیگه. مشتری مداری صفره!!!!

2. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آقا من شهرستان هستم فعلا، شیراز هم هستم زنگ زدم شیراز میگم سرعت اینجا خیلی بده چندین ماهه اینطوره میگه ما این هفته مشکل سرعت داشتیم گفتم شیراز گفت آره گفتم من که از اول عرض کردم شهرستانم 3بار دیگه هم همین رو گفت!!!!!!

بعد جواب که نمیداد حرف نمیزد بعد از 10 الی 15 ثانیه حرف میزد هرچی میگفتم میخوام زنگ بزنم به تهرون بدجور باهاشون حرف بزنم که فکر نکنن ایران هستن کسی نیست جلوشون رو بگیره

مرد باشید و همه زنگ بزنیم به تهران اعتراض کنیم اونم نه به صورت درست......

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اسیاتک خیلی هم خوبه چرا این قدر بهش بد و بیراه میگید این دانلود دیشب منه

داره خودمونی میشه PSPHPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میگم که این صفحه ای که میزان دانلود رو اورده از کجا باید بریم؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر برای شما خوبه شانستونه .. بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید.

7. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

میگم که این صفحه ای که میزان دانلود رو اورده از کجا باید بریم؟
    از این صفحه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر برای شما خوبه شانستونه .. بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید.
    سلام
    من که از یکی از نماینده هاشون میگیرم خیلی هم پشتیبانی خوبی داره و همیشه درست و با ادب جواب ادمو میده یه روز دیر شارژ کردند از صبح تا ظهر بیش از 20 بار زنگ زدم هر بار طرف با عذر خواهی توضیح میداد چرا نمیتونند شارژ کنند اخرم یه ساعت گفت دقیق سر ساعت شارژ شد
    نمیدونم چرا اینجوریه برا شما برید شکایتی چیزی بکنید
    Last edited by farzan311; 24-06-2011 at 13:45.

9. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این صفحه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    من که از یکی از نماینده هاشون میگیرم خیلی هم پشتیبانی خوبی داره و همیشه درست و با ادب جواب ادمو میده یه روز دیر شارژ کردند از صبح تا ظهر بیش از 20 بار زنگ زدم هر بار طرف با عذر خواهی توضیح میداد چرا نمیتونند شارژ کنند اخرم یه ساعت گفت دقیق سر ساعت شارژ شد
    نمیدونم چرا اینجوریه برا شما برید شکایتی چیزی بکنید
    من تا جایی که متوجه شدم شما در شهرستان اصفهان تشریف دارین. شاید نمایندگیشون اونجا داره خوب کار می کنه. اما من نوعی که با خود شرکت مستقیم در ارتباط بودم پدرم در اومد.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من تازه از اسیا تک اینترنت گرفتم.خواستم بدونم که شب هم سرعتش 250 که هست (سرویس 128)شب هم همینطوره؟اگر باشه که چرا این همه درباره ی اسیا تک بد حرف زدین؟
    در ضمن تنظیمات v p n که در قراردادش ذکر شده من اجرا کردم ولی باز هم سایت ها شیلتر هست.ایده ای دارید؟چه جوری فعالش کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

به سلامتي بعد از 2 سال از اسيا تك اومديم بيرون و وايمكس ايرانسل گرفتم.
    مركز تلفن دانشگاه. همش dc داشت + پشتيباني ضعيف كه هر وقت زنگ ميزدم بي اطلاع بودن ! جواب درست نميدادن !

تازه واس مركز ما قيمت ها رو گرون كردم و حد اقل ترافيك رو گذاشتن روي 5 گيگ !!!!! اخه من اينقد نيازم نيست چرا اينقد پول بايد بدم !! فقط هم واس مركز دانشگاه و سلمان فارسي و يكسري جاهاي ديگه اين كار رو كردن. عوض جذب مشتريشون هست !! اولا بد نبود اسيا تك اما اين يكسال اخير گند زد !

واقعا وايمكس خيلي بهتره خيلي !
    راحت شدم از اسيا تك مسخره.

13. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به سلامتي بعد از 2 سال از اسيا تك اومديم بيرون و وايمكس ايرانسل گرفتم.
    مركز تلفن دانشگاه. همش dc داشت + پشتيباني ضعيف كه هر وقت زنگ ميزدم بي اطلاع بودن ! جواب درست نميدادن !

تازه واس مركز ما قيمت ها رو گرون كردم و حد اقل ترافيك رو گذاشتن روي 5 گيگ !!!!! اخه من اينقد نيازم نيست چرا اينقد پول بايد بدم !! فقط هم واس مركز دانشگاه و سلمان فارسي و يكسري جاهاي ديگه اين كار رو كردن. عوض جذب مشتريشون هست !! اولا بد نبود اسيا تك اما اين يكسال اخير گند زد !

واقعا وايمكس خيلي بهتره خيلي !
    راحت شدم از اسيا تك مسخره.
    آره .. منم وایمکس گرفتم ... راضی ام ازش ...
    راستی یه چیز جالب .. توی سایت آسیا تک درخواست جمع آوری دادم که این لکه ننگ کلا روی خط تلفنم هم نباشه ... خانومه امروز زنگ زده می گه چرا درخواست جمع آوری دادین؟ ... گفتم پشتیبانیتون ضعیفه ( گفتم یه چی بگم دلش نشکنه ) ... گفت یعنی چی پشتیبانیمون ضعیفه .. شاکی شدم گفتم خانوم محترم من اگر بخوام بگم آسیاتک چه بلاهایی سر من و امثال من آورده هم وقت شما گرفته میشه هم من ... گفت چشم .. نامه جمع آوریتون رو می زنم ..... حتما باید باهاشون اینطوری حرف بزنی ...

15. 2 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •