گارانتی سازگار برای این هارد 2سال هست؟آیا بهترین گارانتی هست؟
گارانتی سازگار برای این هارد 2سال هست؟آیا بهترین گارانتی هست؟
والا دوست من تا به حال هاردهام به گارانتي نخورده (شكر خدا!!!)
ولي فكر كنم علاوه بر سازگار ، ويستا پخش هم خوب باشه !!!
آقا کیف یا محافظ! برای این وسترن پاسپورتی از کجا میشه گیر آورد؟ یک روز تو کیفم بود لبه هاش پر از خش شده!![]()
مغازه های که هارد رو می فروشند کیفش رو هم دارند یا می تونید به مغازه کف فروشی مراجعه کنید
ممنون بایت جواب بالا
اما دردسره ها باید یه فکر برای فایل های 4 گیگ دار بکنن
اما فکر کنم بشه از روی هارد اکسترنال بازی کرد 4 گیگیو میگردم بهت میگم
راستی این سامسونگ 3.5 چند بود ؟و کدوم مدلشو دیدی esata دارشم داشت ؟
ممنون
من خودم فقط یه کاور میخواستم که فقط جلوی خش رو بگیره ولی ضربه گیر لازم نداشتم. واس همین از زیرزمین پاساژ علائدین ، یه کیف معمولی پاکت پیسی گرفتم. هم ارزون در میآد و هم راحت میخوره.
سلام
سامسونگ 3.5 اینچی که دیدم از سری story station بود و این سری از story station چندین مدل داره که دقت نکردم کدومشونه و متاسفانه یادم نمیاد کدوم مغازه بود
جالب اینجاست که یه بدنه آلومینیومی داره و اون کلیدی که جلوش هست برای کم و زیاد کردن میزان روشنایی آن که در زیر دستگاه قرار گرفته .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 23-06-2011 at 11:01.
سلام
دوستان من رفنم هارد بگیرم wd رنگهای مختلف داشت سبز و .... میشه بگین آیا هر رنگش واسه کار خاصی هست؟؟؟
یه هارد 1ترا میخوام که usb3هم باشه کمک کنین ممن.ن میشم
دوستان الان وسترن با USB 3 و ظرفیت 500 گیگ چنده ؟ ظرفیت های بالاتر چی ؟
یه دونه از همین مدل هاش esata هم داره اما اونکی مدل هاش خوشگل ترن
راستی قیمتش چند بود؟
برای کم کردن نور؟نوره چیه؟
---------- Post added at 05:47 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------
دوست عزیز نزدیک های 80 که یکم بالا پایین داره 82اینا میشه
---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------
سلام
نه دوست عزیز فقط رنگه فرق داره که بیشتر من مشکی دیدم(برای خودمم مشکیشه)
همین مای پسپور های وسترن خوبن قیمتشم نزدیک 135 اینا 1T شاید یکم بالاتر حدودی گفتم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)