بپاکیدش بره
بپاکیدش بره
Last edited by s.j-rez; 23-06-2011 at 15:35.
همین بلانسبت اورجینال های نقره ای ایران ؟
همشون فالکونه.......
بعدا بگید فالکون از رده خارجه...آشغاله..........
در ضمن اینارو خود آقا محسن وارد کرده و گارانتی داره ولی این شرکت گارانتی رو پیچ میده.....
برین صفا کنید...
فاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااالللللل للللللللللللللللللللللللل لکککککککککککککککککککککککک کککککوووووووووووووووووووو نننننننننننننن
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
همشون فالکونه.......
بعدا بگید فالکون از رده خارجه...آشغاله..........
در ضمن اینارو خود آقا محسن وارد کرده و گارانتی داره ولی این شرکت گارانتی رو پیچ میده.....
برین صفا کنید...
فاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااالللللل للللللللللللللللللللللللل لکککککککککککککککککککککککک کککککوووووووووووووووووووو نننننننننننننن
قیمت هاشون قدیمیه،خودشون هم گفتن که دیگه کنسول نمیفروشن..............الایت رو365
و آرکید رو285 زده اگه این طور باشه که خیلی مفته..............
این سایت مجله بازی رایانست و واقعا مفته پیشنهاد میکنم بخرید اگه واقعا این قیمت باشه
دوست عزیز جسپر هستند
در ظمن الان خوندم قیمت هاشون واقعی نیست نخرید![]()
بله قیمتاش + تعویض برده
ببین هر کی برای خودش متغلب شده........نوچ
میشه یکی بیاد این یارو رو بن کنه؟؟؟ خیلی رو اعصابه...
Dragon Age 2 باحاله؟؟؟ Alan Wake چطور؟؟؟
راستی دوستان شما دی وی دی DL رو چند تومن می خرین؟؟؟ من 10 تایی خریدم 11 تومن :(( تو پاچم کرده یا کلا همین قیمته؟؟؟
اگه از سبک Role Playing Game خوشتون میآد یکی از بهترین بازیاست!من که اسمشو میشنوم حالم بد میشه!
.................................................. ...................
Last edited by hamed-akbarie; 25-06-2011 at 15:32.
دوستان یه سوال از کجا بقهمم درایو ایکس باکسم که اسلیمه چیه ؟ مشه جواب بدین مهمه میدونم تو این تاپیک بوده ولی نیافتم هرچی گشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)