بزرگوار من برای چندمین بار این مدلی که شما گفتی رو گوگله کردم ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم گفتم مشخصات کامل و جامعی پیدا نکردم که بتونم براساس آن شما را راهنمایی کنم به خصوص که مطمئنم برای هیچ دستگاهی نمی نویسند که زیر نویس رو با چه فونتی بالا می آورد... (قاعدتا باید یه استاندارد داشته باشه که همه ازون پیروی می کنن) اگه لینکی پیدا کردی که مشخصات درست و حسابی در سایت های خارجی از این دستگاه نوشته شده بود بگذار اینجا تا ببنیم بالاخره این چیزایی که شما می خوای داره یا نه...وگرنه مراجعه حضوری با فروشنده و تست (در صورت زیربار رفتن فروشنده!!) تنهای کاریی هست که می تونی انجام بدی.
من برای این اینجا نوشتم که اگر دوستانی خریدن و استفاده کردن نظرشون رو بنویسن وگرنه اگر کاملترین مشخصات رو هم سایت بنویسه و حتی کاتالوگش رو تو سایت بذاره تا زمانی که ازش استفاده نشده نمیشه گفت جنس خوبه یه نه، همیشه این مشخصات برای آغاز راه جستجو هستن تا بدونیم چی بیشتر خواسته های ما رو برآورده می کنه ولی به این خاطر اینجا مطرح می کنیم که ببینیم اگر دوستانی دارن بیان بگن که آیا از تجربه شون راضی هستن یا نه مثلا درباره همین مدل DV-9570PM ال جی ، فکر کنم تنها مدلی باشه که mkv می خونه، چون من جای دیگه ای ندیدم ولی اگر همین دستگاه زیرنویس فارسی رو درست نشون نده فایده نداره.
روی فروشنده هم نمیشه حساب کرد چون اینقدر فروشگاهها شلوغن که نمیشه همچین درخواستی ازشون داشت و دیگه اینکه علاوه بر همه اینها کیفیت لنز هم مهمه که اگر dvd خش داشت دستگاه باز هم بتونه بخوندش که این مطالب رو تنها با استفاده از تجربه دیگران میشه به دسته آورد.
(متاسفانه الان دقت کردم دیدم نوشتم 6570 در صورتیکه مدل درست 9579 هست، ولی در لینک گلدایران که داده بودم درست بود)
منظورم این لینکه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید