تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2513 از 3195 اولاول ... 151320132413246325032509251025112512251325142515251625172523256326133013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,121 به 25,130 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنونم بابت توضیحات. پس مهم نیست که کدوم درایور رو می‌گیرم؟ مزایا و تفاوت‌های خاصی ندارند برای ما جز ه‌ک شده بودنشان ؟

ببینید من اصلا برام مهم نیست چه بردی خوبه کدوم بده به من بگید من بخوام بهترین ایکس‌باکس رو تهیه کنم چه مدلی باید بگیرم با چه مشخصاتی از قبیل درایور، برد، مدل و ...
    قیمت رو هم بگید حدودا.

دسته دوم رو هم باید خودم تهیه کنم، درسته !؟

ممنونم.
    شرمنده ندیدم پستو... نه تفاوتی خاصی ندارن... همونه بیشتر... درایوای لایت ان فقط یه کم صداشون کمتره و عمرشون بیشتره... که فک کنم این مال فت بود نه اسلیم
    خفن ترین مدل که میشه اسلیم 9504 250گیگ که 700-800 باید باشه (اصلا نمی دونم قیمتو )... ولی منطقی نیس خریدش اصلا... میتونی یه اسلیم 0225 بگیری که تا چن وخ دیگه هــک میشه ولی 100 تومنی میشه حدودا یا باز هم صب می کنی روش ارزون ترش هم میاد... یا یه آرکید یا الایت نو بگرد بگیر که گرونه ارزش نداره... یا یه آرکید یا الایت دسته دو بگیر...
    کنترلر دوم هم باید خودت بخری... تو جعبه فقط یه کنترلر هست...
    با اجازه تون گرافیک xbox هست 256 ولی از پی اس تری 512 هست . به نظرتون این دو برابر نیست؟؟؟؟؟
    عزیزم چرا من هر پستی میدم شما قاطی می کنی؟؟؟ به قرآن من به جز بابام از هیچکسی اعم از مایکروسافت و سونی پول نمی گیرم من دارم نظرات و تجربیات خودمو می گم شما مخالفی چرا این طوری برخورد میکنی؟؟؟ باور کن من دارم احترامتو نگه میدارم و گرنه من خیلی بویلینگ پوینتم پایین تر از این حرفاس

در مورد گرافیک هم بگم که این به هیچ وجه دلیل نمیشه که بهتر باشه... من الان 9500 دارم که 1 گیگه ، ولی آیا با GTX 560 که 1.2 هست برابره؟؟؟

تکنولوژی های VGA ایکس باکس خیلی بالاتره از PS3... و قدرتشون هم به هیچ وجه 2 برابر نیست... حدودای 1.4 برابر

من خودم عقیده داشتم قیمت ایکس باکس بالائه و نمی صرفه و بعد که دیدم مشخصات سخت افزاریش هم بیشتره گفتم میرم می خرمش ، ولی الان خدا رو شکر می کنم که این کارو نکردم... ویدیو هم در رابطه با مقایسه این دو تا زیاد دیدم... گرافیک بازیای ایکس باکس خیلی بالاتره...

PS3 بگیری به هیچ وجه پشیمون نمیشی... اما 90% قلبت میگه خوب شد ایکس باکس نگرفتم... اما اگه ایکس باکس بگیری هم به هیچ وجه پشیمون نمی شی اما 100% قلبت می گه خوب شد پی اس 3 نگرفتم

لذت ایکس باکسو پی اس 3 نداره... ولی بازیای انحصاری شاهکاری مث کیلزون و گاد آف وار داره که میشه ازشون چشم پوشی کرد...
    Last edited by .:PAR3A:.; 23-06-2011 at 00:28.

2. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

در ضمن قسمتی از بازی black ops هست که با هلکوپتریم . اونجا xbox ریپ میزد ولی ps3 به راحتی عین جاهای دیگه ی بازی اونجا را میگذروند . البته xbox هم خیلی خوبه ولی به گرد ps3 نمیرسه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازيش كردم رو pc تكراريه ديگه !!!

از بازياي قديمي بيشتر پيشنهاد بدين دوستان ... من تقريبا هيچي بازي نكردم ( جز dead space 2 - cod1,2,4,6,7 - crysis1, MOH )
    Mafia 2 که واقعا بازیه قشنگیه .
    َAssassin's Creed 2 خیلی قشنگ و جذابه .
    007Blood ston هم قشنگه .

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

بازيش كردم رو pc تكراريه ديگه !!!

از بازياي قديمي بيشتر پيشنهاد بدين دوستان ... من تقريبا هيچي بازي نكردم ( جز dead space 2 - cod1,2,4,6,7 - crysis1, MOH )
    Mafia 2 که واقعا بازیه قشنگیه .
    َAssassin's Creed 2 خیلی قشنگ و جذابه .
    007Blood stone هم قشنگه .

5. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان شرمنده به خیلیا بی احترامی کردم امیدوارم ببخشند توحید جان من قصد توهین نداشتم ولی جاسپر و فالکون تفاوت قیمت چندانی ندارن با هم... بازم اگه ناراحت شدید عذر میخوام...
    ----------------------------------------
    نگاه می کنم می بینم کنترلرم فقط 1 خطّشو از دست داده... ولی وسط بازی چراغاش گینگول مینگول میشن هر از گاهی هم خاموش میشه... باطریش کمه کنترلر نمی فهمه یا باطری مرغوب نیس کنترلر نمی فهمه یا کنترلر کلا اشکال داره؟؟؟
    باطری وقتی خط هاش پره مشکلی نداره...
    کسی قیمتی از این باطریایی که کلا میرن جای جا باطری کنترلر و مال خود مایکرسافتن نداره؟؟؟
    باطری شارژی به نظر شما کملیون بهتره یا دوراسل؟؟؟ حقیقتش خودم کملیون تا حالا داشتم خیلی راضی بودم... ولی از دوراسله خیلی راضی نبودم... ولی دوراسل خیلی مشهور تره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا من یه چیزی میگم ولی لطفا منا نکشید رفتم شدیدا تحقیق و به این نتیجه رسیدم که گرافیک و رم ps3 دو برابره xbox هست . و من از تهران یه 160 gb میگیرم . راستی بازیهای انحصاریشم که خداست .
    واسه تحقیق خواستگاری رفتید وقتی اینترنت هست چرا آخه ...

تو چند صفحه قبل از crysis2 یه مقایسه گذاشتم نمی دونم کسی نگاه کرد یا نه ولی به نظرم xbox بهتر از ps3 بود.
    در مورد لگ هم تا اونجا که من یادمه موقعی که Black Ops اومده بود نسخه pc و ps3 لگ داشتن فقط xbox لگ نداشت !!! نه به خاطر قدرتش واسه اینکه تابع های پردازشی(یه چیزی شبیه این ) از نظر پردازش فرامین بهتر عمل می کرد.
    در ضمن من کنترل کردم دوباره ps3 و xbox هر دو 512 مگابایت Memory دارن که تو ps3 نصفش برای گرافیک هست یعنی 256 پس چطور میگن 512 !!!!
    در مورد مقایسه سخت افزاری هم لازم نیست از کسی بپرسید تو اینترنت دنبال Specification های دستگاه سرچ کنید.

موقعی که ps3 اومد خیلی رو cell مانور داد و واقعا هم در خیلی از بازیها خودش رو نشون داد ولی باز میگم کلا علاقه هست من باو جود اینکه همواره از محصولات سونی خوشم میاد و یه علاقه ای بهشون دارم ولی ترجیح دادم xbox بگیرم شایدم بعدا یه ps3 گرفتم .

پ.ن :من هنوز هم دلم می خواد Heavy rain یا killzone رو بازی کنم
    Last edited by parviz85; 23-06-2011 at 07:07.

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

Black ops كجاش لگ داره اخه
    من ديروز حدود ١٢ ساعت بازيش كردم كنسولم يه سره روشن بود !!!! اصلا لگ نداشت ...

---------

سوال پارسا درمورد باطري سوال منم هس جواب بدين
    فقط دوراسل تو جا باطري فيكس ميشه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو بچ ..........توجه
    خواستین بگیرین فقط فالکون بگیرید
    از PS3 منبع تغذیه بهتری داره گرافیکشم 1.5 برابر سونی تازه لایو میشه Rtshion کرد...

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام- راستی چرا شرکتای بازی سازی نمی تونن بازی هاییی رو بسازن که بنونه از تموم قدرت دستگاه استفاده کنه؟ نخسوزن( همون مخصوصا) تو ps3
    Last edited by hawck; 23-06-2011 at 13:19.

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

Black ops كجاش لگ داره اخه
    من ديروز حدود ١٢ ساعت بازيش كردم كنسولم يه سره روشن بود !!!! اصلا لگ نداشت ...

---------

سوال پارسا درمورد باطري سوال منم هس جواب بدين
    فقط دوراسل تو جا باطري فيكس ميشه ؟؟
    نه هر باطری میشه

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شماها همتون به فكر خودهاتونين...
    اين انجمن قراره مشكل كسايي كه مثل من سوال دارن و جواب بده يا قراره شما ها كل كل كنين با هم و ....
    هركي ميگه ps3 بهتره خوب بره بخره تا كيف كنه...ديگه اينكه اينهمه جرو بحث نداره....
    اما بدونه xbox تو ايران خيلي بيش تر از ps3 هست...چون طرفدار بيشتر داره...
    حالا بگذريم...نيگه خودمم وارد كردين شما ها...
    من سوال كردم قيمت به روز هارد 120 و 80گيگ براي xbox رو بگين...جون من بگين فقط....

13. این کاربر از sadeq.ronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •