سلام مهران جان یه پرینتر لیزری سیاه سفید و یا اگه بشه رنگی هم چاپ کنه میخوام تا بودجه 100 تومن....یه چیزی بگو که اذیتم نکنه و با کیفیت باشه اگه بشه وایرلس هم ازش استفاده کرد عالی میشه هنوز پرینتر رنگیمو دارم که جوهر افشان بود و خراب شد....
سلام مهران جان یه پرینتر لیزری سیاه سفید و یا اگه بشه رنگی هم چاپ کنه میخوام تا بودجه 100 تومن....یه چیزی بگو که اذیتم نکنه و با کیفیت باشه اگه بشه وایرلس هم ازش استفاده کرد عالی میشه هنوز پرینتر رنگیمو دارم که جوهر افشان بود و خراب شد....
مهران خان به من canon LBP 6000 رو معرفی کرد که دیجیکالا 117 می ده و تو دیجی آنلاین تا 109 تومن هم می تونی گیر بیاری
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی مهران خان این کنون lbp6000 هم برای شارژش باید چی÷ش رو عوض کرد؟
برای وایرلس باید hp laserjet p1102w دقت کنید w بخرید.
135 تومن تومن قیمتشه و مواد مصرفی ارزان.
مشابه canon 6000
![]()
سلام دوست من مهران خان نه همان مهران.
2 تا 3 بار شارژ میکنید و بعد درامش عوض میشه 8 تومنه. لوله سبز رنگ.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
در ضمن اگر دستگاه بالاتری میخواهید که با این تفاوتش زیاد باشه باید 250 خرج کنید.
پس به این نتیجه میرسیم که هرچه قدر پول بدی............
ممنون آقا مهران
اما من متوجه نشدم
من با تعویض درام مشکلی ندارم
فقط سوالم اینه که برای ریشارژ کارتریج 6000 هم نیاز به تعویض آی سی شمارنده(counter) داریم یا نه
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
راستی من نکته خان و جان رو متوجه نشدم!!
نه دوست من این مدلها نیاز نیست.
[دیگه هیچ پرینتر وایرلسی نیست ؟QUOTE=mehran gorji;6201128]برای وایرلس باید hp laserjet p1102w دقت کنید w بخرید.
135 تومن تومن قیمتشه و مواد مصرفی ارزان.
مشابه canon 6000
کیفیتش خوبه ؟ در مقایسه با کنن چطور ؟ من شنیدم این مدل بعد از چند بار شارژ بی کیفیت میشه و کمرنگ میزنه ؟!!!
بله همان طور که در پست بالا گفتم بعد از 2 تا 3 بار شارژ درامشان عوض میشود و مثل روز اول پرینت میگیرد.
مواد مصرفی canon و hp یکی است
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
![]()
سلام
پرینتر من کاتریج هاش روی ریلشون درست حرکت نمیکنند !
مشکل از کجاست
سلام
کسی میدونه کارتریج های اچ پی و کانن کدوماشون رو میشه جای هم استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)