تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1223 از 1759 اولاول ... 2237231123117312131219122012211222122312241225122612271233127313231723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,221 به 12,230 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا کسی نبود این سوال مارو جواب بده تو رو خدا راهنماییم کنید
    سلام دوستان من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم ومودم قبلی که یک پورته بود رو فروختم یکی از دوستام مودم وایرلس planet رو پیشنهاد داد ولی من میخام که از طبقه دوم خونمون به طبقه همکف اینترنت بدم ایا مودم planet این توانایی رو داره یا نه ؟
    ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید که یه مودم دیگه بخرم بدید راستی طبقه ه از تیر اهن واجرن و بتنی نیستند ومن حداکثر 70 تومن میتونم هزینه کنم ممنون میشو اگه زودتر راهنماییم کنید اخ میخوام تو همین یکی دو روزه بخرم
    برو سراغ مودمهاي asus مدلهاي جديدش بسيار خوب و با كيفيت هستند مثل G31 يا N11 مخصوصا N11 دوتا آنتن داره و برد بسيار خوب. قيمتش هم فكر كنم مابين 75-70 تومنه.

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

توضیح بیشتر لازمه . آداپتور های مودم ها از نوع سوئیچینگ هست و همیشه یا کار میکنه ، یا کار نمیکنه . بین این دو حالت نداره . با یه تیکه سیم قسمت مغزی و بدنه ی آداپتور رو به هم اتصال بده ( زمان خیلی کوتاه ) ببین جرقه ای فابل دیدن میزنه یا نه . پریزی رو هم که مودم رو بهش وصل میکنی عوض کن . شل بودن دوشاخه باعث قطع و وصل شدن برق میشه .
    مسعود جان ، بهتره دقیق بگی مغزش کدومه ، چون اگه اشتباه بگیره !!

4. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

)))))))))))))
    نه بابا . سر سیم خروجی این کارو کنی هیچ مشکلی پیش نماد . انقدر جرقش کمه که باید دقت کنی ببینیش . فیش آداپتور که همه دیدید ؟ همون که از پشت میخوره به مودم . از آداپتور میاد . قسمت فلزی دورش میشه بدنه . اون سواخه که وسطشه میشه مغزی . اینارو چن بار بچسبونید به هم . یه جرقه ی کوچیک میبینید . زیاد نگه نداریدا . میسوزه . چن ثانیه اشکال نداره . اینجوری از سالم بودن آداپتور مطمئن میشید .

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

به عکس انفجاره کلی خندیدم . مرسی .

6. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان کسی از این مدل های دی لینک استفاده کرده؟
    می تونید بگید چه جوریه؟
    d-link DSL-2640U
    d-link DSL-2600
    اینم لینک هاشون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من یک مودم Zyxel 660HW دارم که وقتی همه تنظیمات PPPOE روش انجام میدم ( یوزر و پسورد و ...) مودم کانکت نمی شه و چراغ مربوط به اینترنت قرمز روشن میشود در صورتی که اگر مودم به صورت PPPOE کانکت شده باشه چراغ به رنگ سبز روشن می شود .
    خیلی جالب تر اینکه م ن این مودم را قبلا در محلی دیگر استفاده می کردم و مشکلی نبود ولی الان کار نمی کنه و فقط به صورت Bridge می تونم ازش استفاده کنم .
    این مودم در پنج محل تست شده و در سه محل با مراکز مخابراتی مختلف کار نکرده و در دو محل دیگر مشکلی نداشته و در حال کار کردن به صورت PPPOE بود.
    مودم به نمایندگی بردم و اونجا چک کردن و گفتن مشکلی نداره و حتی frimware آپدیت کردن ولی باز مشکلم حل نشد .
    حالا با این وجود آیا تا به حال کسی به این موضوع برخورده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    Last edited by iceboys mosa; 23-06-2011 at 09:51.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان کسی از این مدل های دی لینک استفاده کرده؟
    می تونید بگید چه جوریه؟
    d-link DSL-2640U
    d-link DSL-2600
    اینم لینک هاشون:
    کد:
    کد:
    با سلام
    هر دو مدل خوب هستن
    اولی رو پیشنهاد میکنم

موفق باشید.

سلام
    من یک مودم Zyxel 660HW دارم که وقتی همه تنظیمات PPPOE روش انجام میدم ( یوزر و پسورد و ...) مودم کانکت نمی شه و چراغ مربوط به اینترنت قرمز روشن میشود در صورتی که اگر مودم به صورت PPPOE کانکت شده باشه چراغ به رنگ سبز روشن می شود .
    با سلام
    اینطور که شما گفتید که در روی یک روش هر دو صورت میگیره
    یعنی هم کانکت نمیشه و هم کانکت میشه

موفق باشید.

10. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    خیلی جالب تر اینکه م ن این مودم را قبلا در محلی دیگر استفاده می کردم و مشکلی نبود ولی الان کار نمی کنه و فقط به صورت Bridge می تونم ازش استفاده کنم .
    این مودم در پنج محل تست شده و در سه محل با مراکز مخابراتی مختلف کار نکرده و در دو محل دیگر مشکلی نداشته و در حال کار کردن به صورت PPPOE بود.
    مودم به نمایندگی بردم و اونجا چک کردن و گفتن مشکلی نداره و حتی frimware آپدیت کردن ولی باز مشکلم حل نشد .
    شما مطمئنا توی تنظیماتش یه اشتباهی میکنی . با این توضیح که گفتی frimware آپدیت کردی مشکل از مودم نمیتونه باشه . از صفحه ی کانفیگ یه snap بگیر بذار ببینیم چی کردی . فایروال مودم رو هم خاموش کن . بی تاثیر نیست .

12. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

)))))))))))))
    نه بابا . سر سیم خروجی این کارو کنی هیچ مشکلی پیش نماد .

به عکس انفجاره کلی خندیدم . مرسی .
    آها ، من فکر کردم منظورت سلف داخل آداپتور ، و بدنه ی خودشه!! مونده بودم تو نخش
    قابل نداشت . . .

14. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

سلام

مودم من اینه P-660HW-T1 v3 دقیقا منم همین مشکلو دارم یعنی در حالت بریج راحت کانکت می شه ولی در حالت pppoe فقط گوگلو باز می کنه که این به خاطر سرویس دهیه بد مخابراته، ولی یه چور می تونی از pppoe استفاده کنی با وی پی ان که خیلی بیشترم حال می ده!!!

کاش تنظیمات جاهایی که درست کار می کردو امتحان می کردی شاید جواب می داد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما مطمئنا توی تنظیماتش یه اشتباهی میکنی . با این توضیح که گفتی frimware آپدیت کردی مشکل از مودم نمیتونه باشه . از صفحه ی کانفیگ یه snap بگیر بذار ببینیم چی کردی . فایروال مودم رو هم خاموش کن . بی تاثیر نیست .
    بله، از نظر تنظیمات مطمئنم که هیچ اشتباهی انجام ندادم ، دلیلش اینه که من دو بار این مودم به نمایندگی بردم و بدون هیچگونه تنظیماتی و فقط با وارد کردن یوزر و پسورد مودم شروع به کار کرد .
    در حال حاظرم این مودم با هموم کانفیگی که خودم انجام دادم و فقط با یوزر و پسورد جدید در محلی دیگر در حال کار هستش . ( در حقیقت احتمالا به یکی از همکارام که برای اون داره کار می کنه بدم )
    جالبتر اینکه مودم DLINK بدون وایرلس خیلی ارزون داره برام بدون هیچ تنظیم خاصی کار میکنه .
    در کل اگر مشکلم با Zyxel حل نشه باید مودم دیگه ای بخرم ، من قصد خرید مودم Linksys WGA320 و یا ASUS N-13 دارم ، فقط می خوام بدونم احتمال داره باز همچین مشکلی با این مودم ها داشته باشم ؟
    Last edited by iceboys mosa; 24-06-2011 at 09:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •