سوال منه که توچرا پرسیدی.
راست میگه ییهو نترکه؟؟
بعد هر دفعه خالی شد دوباره 14 ساعت بذارم ،،همیشه.؟
مرسی
سوال منه که توچرا پرسیدی.
راست میگه ییهو نترکه؟؟
بعد هر دفعه خالی شد دوباره 14 ساعت بذارم ،،همیشه.؟
مرسی
Last edited by ariaei_tabar; 21-06-2011 at 22:07.
شما از این کاری که کردید راضی هستید ؟ منم تا -- نشده میخوام بخرم که یک دفعه قیمتا نره تا آسمون .![]()
قیمتها رو بگیرید هر کدوم بهتر افتاد بگیرید،مطمئنا تو قیمت برابر slim بهتره (بابت کوچکی و امکانات بیشتر و کم صداتر بودن) ولی تو این آشفته بازار شما قیمت نهایی رو برآورد کنید،برای -- 0225 هم چیزی حدود 100 در نظر بگیرید البته شاید با 50 هم کپی خور بشه ولی احتمالات رو در نظر ذاشته باشید ولی در کل آدم زورش میاد واسه یه fat دست دوم که قبلا زیر 300 معامله شده 480 تومن بده ولی خب وضع بازار اینجوریاست دیگه ما هم مشتری نهایی.
بحث من سر این بود که 0225 کپی خورشده و بزودی بردش عرضه میشه پس هی نیاید بگید کپی خور نمیشه![]()
مانیتورت باید باند داشته باشه
زمان شارژ باطری یه فرمول داره که من 1سال و نیم پیش کامل تو همین تاپیک فرمول رو توضیح دادم
باطری خوده من 17 ساعت و 5 دقیقه زمان برای شارژ لازم داره
فرمولو دوباره بگو سعید جون
چطوریه باید انتگرالشو بگیریم؟![]()
راستي يه چيز جالب ...
تو پاساژ اينجا اين مغازه كه من خريدم گفت bf3 وmw3 هم دارم ارجينال دونه اي 85 تومن !!!
هرچي به يارو گفتم بابااا نيومده !! نيس !! گفت 85 بده تا بدم بهت !
جريان چيه؟؟
يه چيز ديگه !!!
چرا اينقدر شوتر بازي كردن سخته ؟؟؟ !!! با دسته منظورمه !
اصلا نميتونم بازي كنم !! بلك اپس كه با pc تا وسطاش ٣ سوت رفتم رو viteran با دسته رو easy تو مرحله اول ٢ بار مردم !!!!!!!!!!!
اما ريسينگ خيلي توپ تره!!!!!
راهي براي اين شوتر نيست ؟؟ چجوري ميتونم عادت كنم![]()
راست میگه یه لطفی بکن و بگو
مرسی![]()
خالی بسته اثاثی
حتما از جلداشون یک کپی زده و یه بازی رو داده رو dvd اورجینال نقره ای با چاپ این بازیها رایت کردن . از آدمیزاد هر چیزی ممکنه به خصوص ایرانی ها![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)