دوستان من یه Super Elite 2010 دارم در حد آک هست یه کینکت دارم 2 روز کارکرده!چقدر میخرن فردا میخوام 580 بفروشم خوبه!
دوستان من یه Super Elite 2010 دارم در حد آک هست یه کینکت دارم 2 روز کارکرده!چقدر میخرن فردا میخوام 580 بفروشم خوبه!
580 خیلی کمه... تا 620-630 میتونی بفروشی... 650 هم ممکنه مشتری گیر بیاری...
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
این طور که از تاریخ ساختتون بر میاد جازه... ولی مشخصات پاور نمی خونه... عجیبه... یه عکس از سوکت پاور بزارین...
آخه دوستمه میترسم ناراحت شه یکی نمیتونه بگه چه طوری بگم که خودش بفهمه 580 کمه؟
شوخی شوخی بش بگو![]()
c4eva از یک درایو جدید اسلیم خبر داد Lite-On 1071
سلام
ممنونم بابت وقتتون.
منظورم از سوال 4 این بود که آیا آخرین و جدیدترین نسخه ایکسباکس هم نسخه -- شده داره و قابل -- هست آیا؟! که فکر کنم بله. آخرین و جدیدترین مدل این کنسول اسلیم 250 گیگه، درسته؟ قیمت روزش رو از کجا میتونم بگیرم؟
ممنونم از شما.
پس آخرین مدل جسپر در حقیقت آخرین و بهترین برد محسوب میشه که از 2008 در حال استفاده است، درسته ؟!
آیا کسی از دوستان در مورد اینها اطلاعات داره ؟
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
اینها به چه معنا هستند و چه مزایایی دارند؟
ممنونم.
من سوالات قبلیتونو نمی دونم ولی یه سری جوابایی به همینایی که گفتین بدم :
دوست عزیز مهم مدل نیست ، مهم درایوه... یه سری از درایو های جدید که روی اسلیم اومده هنوز هـــک نشده... به عبارتی فقط درایو 9504 هــک شده و -- 0225 هم به زودی میاد و مث که 0401 هم تو کاره...
آخرین برد ، برد مال اسلیمه... اما آخرین بردی که روی آرکید و الایت استفاده شد همین جاسپره... که تقریبا هیچ مشکلی نداره...
اون روش ها هم برای شناسایی درایو های اسلیم هستن که شما بدونین کدوم درایوو دارین و کپی خور شده و از این جور چیزا...
سلام...
ايندفعه از همه ي پشت كنسولم عكسا دقيق گرفتم تا آخر بگين من بدبخت چيه مدل كنسولم ؟؟؟
توروخدا بگين خوبه يا نه ؟؟؟
تابستون پارسال خريدم...
تازه يه هاردم براش ميخوام بخرم...فقط بگين خوبه يا نه ؟؟
اينم عكسا...
![]()
beny-nvidiaما کپی باز ها زیاد بحث جدید و قدیمی نمیکنیم بحث -- شده میکنیم که دوستمون جوابتو داده...
من اون موقع ها کفتم اطلاعات آقای ariaei_tabarگفتم که اطلاعاتشون غلطه آخرین برد جسپر نیست تو اسلیم یک برد دیگه هست
خوب اون ها برای تشخیص درایوه و شما با استفا ده از اون ها میفهمید که -- شده یا نه
تاریخ ساخت کنسول رو بگو
رنگ سفید دلیل نمیشه ولی ما به فال نیک میگیریم و میگیم آرکید هست
ولتاژ دستگاه نه فالکون هست نه جسپر شاید بهت انداختن و پرمیونی چیزی دادن بهت....تاریخ ساخت رو بگو حتما.....
یه عکس کلی از پشت کنسول بزار
Last edited by s.j-rez; 21-06-2011 at 10:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)