ممنون از پاسخ همه دوستان
بله دوست عزیر کارفور زنجیره ای هست و توی دبی یه 4 -5 تایی شعبه داره و همینطور توی سراسر دنیا.
تاریخ ساختش رو از کجا میتونم بفهمم؟؟ همینطور درایورش رو؟ با تشکر
ممنون از پاسخ همه دوستان
بله دوست عزیر کارفور زنجیره ای هست و توی دبی یه 4 -5 تایی شعبه داره و همینطور توی سراسر دنیا.
تاریخ ساختش رو از کجا میتونم بفهمم؟؟ همینطور درایورش رو؟ با تشکر
دوسالن LT 1.9 واسه لایو امنیت داره ؟
اگه اکانت 3 ماهه داری که بدو برو یه جا بده واست 1.9 بریزن بعد وصل شو به لایو آپدیت جدیدو نصب کن بعدشم برو از اکانتت لذت ببر![]()
تا اونجایی که من میدونم بعد از آپدیت دشبرد . Firmware LT میپره !
سلام دوستان ببخشید کسی لینک دانلود jungle flasher جدید رو داره ویندور من ویندوز7هست من این برنامه رو از سایت خودش دانلود کردم ولی اصلا ویندوز چنین فایلی رو نشناخت.خواهشا سریع(برایlt1.9)میخوام
راستی روش کار با این برنامه رو هم بگید
راستی بعد از ساخت فرم ور1.9با جانگل فلشر اونرو چه جور باید رایت کنیم؟
نه، فکر کنم LT+ v1.9 از فلش شدن دستگاه به هنگام آپدیت داشبورد جلوگیری می کنه .
مبارکه
تاریخ ساختش هم رو قسمت بارکد هست
نگران نباش کینکت هم داره و250گیگ رو بگیر
محتویاتش همه تکمیله نگران نباش باز کنی میبینی
تفاوت انچنانی نداره ولی پلمپ بودنش می ارزه و ادم مطمئن میشه
گرفتی سری ندی کپی خور کنن یکم با بازی های خودش بازی کن تا از گارانتی هم به نوعی استفاده کرده باشی![]()
Last edited by ariaei_tabar; 18-06-2011 at 12:30.
عزیز ایشون میخوان کپی خور کنن دستگاه رو و فعلاْ باندال ها که دارای درایو 0500 هستن به هیچ وجه کپی خور نمیشن ( اینجور که معلومه فعلاْ x360Key هم ساپورت نمیکنه ! ) => اگر باندال کینکت بگیری باید ارجینال بازی کنی !!!!نگران نباش کینکت هم داره و250گیگ رو بگیر
شما ببین میتونی فت گیر بیاری ؟! اگه گیر آوردی فت بگیر اگه نه یه اسلیم ۴گیگ بگیر بدون کینکت ! یا ۰۲۲۵ یا ۹۵۰۴ ( ممکنه ۰۴۰۱ هم باشه که البته C4 گفته همزمان با 0225 فریمور و کیت رو برا ۰۴۰۱ هم میده بیرون !! )
پس داداش حسام اینطوری میشه که هر چی میخواد بگیره جز باندال درسته ؟چون درایو دیگه ای که نداریم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)