تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 36 اولاول ... 22282930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

منم وایمکس دارم منم راضیم فقط خیلی شل کن سفت کن داره یک شب سرعتش میشه 120 یکشب مثل الان میشه زیر 10 در کل من که دیگه اعصاب برام نمونده
    صد بار هم تلفنی بهشون شکایت کردم هی میگن بررسی میکنیم و کد بررسی میده فرداش زنگ میزنم میگن همچین کدی تو سیستم ثبت نشده دوباره از نو باید مشکلات افت سرعت رو توضیح بدم جالبیشم اینه که هر 5 چراغ روشنه و سرعت پایینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

منم وایمکس دارم منم راضیم فقط خیلی شل کن سفت کن داره یک شب سرعتش میشه 120 یکشب مثل الان میشه زیر 10 در کل من که دیگه اعصاب برام نمونده
    صد بار هم تلفنی بهشون شکایت کردم هی میگن بررسی میکنیم و کد بررسی میده فرداش زنگ میزنم میگن همچین کدی تو سیستم ثبت نشده دوباره از نو باید مشکلات افت سرعت رو توضیح بدم جالبیشم اینه که هر 5 چراغ روشنه و سرعت پایینه

خدایا با نام تو...
    با سلام
    دوست عزیز باید بگم که حرفت عین حقیقته. چون همچین برنامه ای هم واسه من پیش اومد و بعد از یک ساعت حرف زدن و کلی تست کرفتن مثلا اکانت من می رفت داخل Cheek marck و بعد از اینکه توی ساعت اداری واسه پیگیری زنگ می زدم طرف میگفت که هیچ مشکلی برای شما ثبت نشده!!! یک ماهی این روند ادامه داشت و بیشتر از 8بار زنگ زدم و بعد از اینکه دیدم هیچ افاقه ای نداره قرار داد رو بدون داد و بیداد لغو کردم!!!

حامد
    Last edited by NirvanaH; 13-06-2011 at 09:26.

3. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

خدایا با نام تو...
    با سلام
    دوست عزیز باید بگم که سخن از زبان ما میگویی! حرفت عین حقیقته. چون همچین برنامه ای هم واسه من پیش اومد و بعد از یک ساعت حرف زدن و کلی تست کرفتن مثلا اکانت من می رفت داخل Cheek marck و بعد از اینکه توی ساعت اداری واسه پیگیری زنگ می زدم طرف میگفت که هیچ مشکلی برای شما ثبت نشده!!! یک ماهی این روند ادامه داشت و بیشتر از 8بار زنگ زدم و بعد از اینکه دیدم هیچ افاقه ای نداره قرار داد رو بدون داد و بیداد لغو کردم!!!

حامد
    حرف شما ست ولی خب قرار داد رو لغو کنم از کی برم سرویس بگیرم؟همشون مثل همن

در ثانی گفتم که اگر مناسبت سیاسی نباشه سرعتم چون بیشتر از سرور مگاآپلود دانلود میکنم عالیه ولی اگر مناسبت باشه سرعت افت شدید داره

5. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حرف شما ست ولی خب قرار داد رو لغو کنم از کی برم سرویس بگیرم؟همشون مثل همن

در ثانی گفتم که اگر مناسبت سیاسی نباشه سرعتم چون بیشتر از سرور مگاآپلود دانلود میکنم عالیه ولی اگر مناسبت باشه سرعت افت شدید داره

خدایا با نام تو
    با سلام
    کاملا حق با شماست. کافیه یه روزی باشه که مربوط به دولته و بعدش.......
    داخل ایران سرویس دهنده خوبی که کارش خوب بمونه سراغ ندارم چون همه سروته یک کرباسن! شرکت شبکه ارتباط شبدیز بدک نیست. سرعت دانلودش که عالیه. اگه تو شهرتون نماینگی داشت یه تست بزن. پشیمون نمی شی.
    رد ضمن این نکته رو هم بگم منظورم از" سخن از زبان ما می گویی" این نبود که شما از زبان حرف میزنی و باعث سوء تفاهم نشه دوست عزیز.
    منظورم این بود که حرف دل من رو داری میزنی. چون من زخم خورده شرکتهای اینترنتی زیادی ام.
    خلاصه این که خیلی مخلصم.

حامد

7. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

لطف داری شما من که هر شب بعد از کار با اینترنت مسکن میخورم خوابم میبره از بس که سر سرعت حرص میخورم

9. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

لطف داری شما من که هر شب بعد از کار با اینترنت مسکن میخورم خوابم میبره از بس که سر سرعت حرص میخورم

خدایا با نام تو
    با سلام
    شکایت نکردی؟ اگه بری دنبالش شاید نتیجه ببینی!

حامد

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من مشکل سرعت ندارم مشکل من چیز دیگه ای هست. چطور می تونم خسارتم رو ازشون بگیرم؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما بر چه پایه می فرمایید که در لاگ ها مشکل خالصی نبوده
    اگر لاگ ها را بررسی کرده بودید می دیدید که من توی این چند روز پایانی هر دقیقه که به اینترنت وصل شدم یک میلیون و خورده ای برای هر دقیقه مصرف برای بنده درج می شود. مودم من هیچ مشکلی ندارد. اصلا مودم من قدیمی هست و این کارهای که می فرمایید قابل انجام نیست. همین مودم را بر روی سه رایانه و خط دیگر آزمایش کردم و هیچ مشکلی در کار نبوده. چطور می فرمایید مشکلی خاصی دیده نشد؟

با درود. بنده نزدیک به 3 ماه است که به نحوه ی مصرف اینترنت خود مشکوک شده ام. مصرف من دست کم در این سه ماه 10 برابر شده بدون اینکه فعالیت یا دانلود ویژه و زیادی داشته باشم. در این دوره ی سه ماهه ناچار شده ام نزدیک به 12 گیگ خریداری کنم که با توجه به دو گیگ هدیه بنده نزدیک به 10 گیگ خریداری کرده ام. یعنی نزدیک به 30 هزار تومان به بنده زیان رسیده است. تا اینکه چند روز پیش متوجه شدم که همین که به اینترنت وصل می شوم تنها با باز کردن یک برگه ی ساده ی اینترنتی و گذشت یک دقیقه 1 میلیون بایت از حساب من کم می شود و اگر ادامه پیدا کند همچنان کم می شود بدون استفاده از هر نرم افزاری یا هر چیزی.
    مودم من با کابل شبکه وصل می شود و ویرلس نیست.
    1-بنده همه ی درایو های خود را فرمت کردم و ویندوز تازه نصب کردم
    2- سه نوع ویروس یاب به روز شده را نصب کردم و همه ی رایانه را گشتم و هیچ ویروسی در کار نبود
    3- دیواره ی آتش زون آلارم را نصب کردم و همه ی دسترسی ها به اینترنت را قطع کردم
    4- همه بخش های به روز رسانی ویروس یاب ها و نرم افزارها و ویندوز را خاموش کردم
    5- دوباره رایانه را فرمت کردم و این بار ویندوز 7 نصب کردم بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری و باز هم همچنان مشکل حل نشد
    6- در این میان بارها با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم و به پیشنهاد آن ها هم مودم را عوض کردم و هم تا کنون سه رایانه ی دیگر را به این جا آوردم و رایانه های بدون اشکال در (در خانه ی صاحب رایانه) در اینجا همین که به اینترنت وصل می شود با گذشت دو دقیقه و باز کردن یک صفحه ی اینترنتی مانند یاهو مصرف به بالای 1 میلیون بایت می رسد و ادامه نیز دارد
    تکلیف این مقدار پولی که بنده بدون دلیل به حساب شما ریختم چی می شه؟ همچنان مشکل بنده حل نشده و با وصل شدن به اینترنت مصرف به صورت شگفت آوری در عرض 1 دقیقه به بیش از 1 میلیون بایت می رسه

From: MohAti via RT <rt-cs@shatel.ir>

Subject: [CS #549173]

با سلام
    مشترک گرامی جناب
    کانکشن ها و لاگهای شما بررسی شد و مشکل خاصی مشاهده نشد. لطفا کانکشن ها و لاگهای خود را در سایت my.shatel.ir (بخش ترافیک مصرفی) بررسی نمایید و درصورتی که در تاریخ خاصی مشکلی را مشاهده نمودید در ایمیل خود ذکر بفرمایید تا دقیقا بررسی شود.در مورد موردی که عرض کردید لازم به تذکر است که برای پی بردن به این موضوع که ترافیک شما بیهوده محاسبه میشود میتوانید مودم را روشن نمایید ولی کابل مودم را قطع بفرمایید و چند دقیقه روشن باشد و سپس مودم را خاموش نمایید و لاگ خود را در my.shatel.ir بررسی نمایید.

12. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت najafisajad89@yaho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تو یه تاپیک خوندم سرعت اینترنت رایگان کره 500 برابر اینترنت پولی ایران است

14. این کاربر از najafisajad89@yaho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من تو یه تاپیک خوندم سرعت اینترنت رایگان کره 500 برابر اینترنت پولی ایران است

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز کاملاً درست است.اگر یک کره ای بخواهد یک پهنای باند اختصاصی باسرعت 2مگابیت داشته باشد هزینه ای به میزان ماهی 50هزار تومن باید بپردازد.حال این سرویس در ایران را اولا با هزار دردسر به کاربران خانگی می دهند و اگر هم بدهند ماهی بالای 300هزار تومن آب میخوره!

حامد

16. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    واقعا دیگه باید چکار کرد. با مدیر مسئولADSL داشتم حرف میزدم یه چیزی گفت مو به تنم سیخ شد! گفتم آقا این پنل کاربری چه وقت درست میشه(حالا بمونه که 2دقیقه طول کشید تا من به اقای مدیر بفهمونم پنل به چی میگن!)، گفت مگه خرابه!!!!!!!!
    از آقای فلانی و بهمانی و بیساری پرسید و گفت آره فکر کنم خراب باشه.!!!!!
    گفتم میدونم! چه زمانی درست میشه؟؟؟بازم پشت گوشی گفت آقای فلانی، آقای بهمانی این پنل کی درست میشه!!!!؟؟؟؟؟
    دیگه داشتم جوش میآوردم که تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!
    .
    .
    .
    .

خدایا چرا این آدما ادعای مسلمانی دارند و اینقدر.....

حامد

18. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •