تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2469 از 3195 اولاول ... 146919692369241924592465246624672468246924702471247224732479251925692969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,681 به 24,690 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

بچه ها اگر توی آلمان آشنا دارید ، اینجا زاتورن Xbox 360 Elite با 120 گیگ هارد ، آکبند حراج کرده دونه ای 130 تا - میتونید زودتر دست به کار شید .
    داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!!
    129 یور و 99 سنت .
    توی زاتورن مرکز شهر هم میده 140 یورو .

3. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Majid66_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من کلا هنگ کردم ترو خدا یکی جواب منو بده
    من چند وقت پیش رفتم تا بازی بگیرم گفت بازی هایی مثل اسیسین کرید رو باز نمیکنه و باید بیاری آپدیت کنم....ولی بازی مثلdead spase2رو باز کرد و تازگی ها همl.a noireرو گرفتم و به راحتی بازی کردم و دستگاه رو با اون آپ کردم حالا باید چی کار کنم تا اون بازی ها هم اجرا بشه در ظمن میخوام به لایو هم برم(تا حالا نرفتم)و با آخرین داشبرد آپدیت کنم باید چی کار کنم ترو خدا یکی جواب کاملی به من بده
    ببر پیش میثم مشکل کاملا حل میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

129 یور و 99 سنت .
    توی زاتورن مرکز شهر هم میده 140 یورو .
    داداش میلاد آشنا پیدا شد . این زاتورن کجاست ؟ آدرس دقیق بده . کدوم شهر . همه چیز بگو بعد میلاد جان تا کی این قیمت 99 یورو میمونه ؟!!

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

داداش میلاد آشنا پیدا شد . این زاتورن کجاست ؟ آدرس دقیق بده . کدوم شهر . همه چیز بگو بعد میلاد جان تا کی این قیمت 99 یورو میمونه ؟!!
    129 یور و 99 سنت

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوست عزیز قیمت قیمت فهمیدم منظورم اینه که این حراجی و قیمت تا چه زمانی باقی میمونه !! چون قیمت اصلی میلاد جان زده 140 یورو !

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مراقب باش!!!!

ببخشید من کلا هنگ کردم ترو خدا یکی جواب منو بده
    من چند وقت پیش رفتم تا بازی بگیرم گفت بازی هایی مثل اسیسین کرید رو باز نمیکنه و باید بیاری آپدیت کنم....ولی بازی مثلdead spase2رو باز کرد و تازگی ها همl.a noireرو گرفتم و به راحتی بازی کردم و دستگاه رو با اون آپ کردم حالا باید چی کار کنم تا اون بازی ها هم اجرا بشه در ظمن میخوام به لایو هم برم(تا حالا نرفتم)و با آخرین داشبرد آپدیت کنم باید چی کار کنم ترو خدا یکی جواب کاملی به من بده
    سلام.
    هنگ کردن نداره دوست من.
    اولاً شما فعلاً Live نرو تا بگم چرا!!!!
    حدودا ً 6 تا بازی هستن که قفل ap2.5 دارن(Anti Piracy) و اگه دی وی دی بازی این لایه امنیتی رو داشته باشه و کنسول هم کپی خور شده باشه.بصورت آفلاین کنسول رو فلگ میکنه و در صورتی که شما به Live متصل بشید احتمال بن شدن شما خیلی زیاده!!!!!
    حالا باید چیکار کنید؟
    اگه کنسول شما کپی خور شدست و فریمور درایو تون هم از سری lt هست کافیه دی وی دی بازی هایی که ap2.5 دارن رو ایمیج بگیرین و بعد توسط برنامه abgx و با اتصال به اینترنت ایمیج بازی رو پچ کنید.آموزشش هست.
    و بعد مجدداً ایمیج پچ شده رو رو دی وی دی 9 (2 لایه) رایت کنید!!!!و حالا بازی کنید و حالشو ببرید.
    راستش من باشم ترجیح میدم برم یه بازی پچ شده رو از یه جای مطمئن بخرم خودمم زیاد اذیت نکنم!!!
    امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
    یه مشکلی هست.
    با اومدن داشبورد جدید فریمور های قبل از lt1.9 در محیط Live شناسایی میشن و بعد فلش میشن به یه فریمور ارجینال با کد 02510C حالا یا شما نباید آپدیت داشبورد رو انجام بدین که در این صورت Live رو هم فعلاً بیخیال شین!یا میخواین برین Live که پس باید محتاطانه عمل کنید.
    حالا محتاطانه یعنی چی؟
    یعنی فریمور lt1.9 رو بریزید و بعد اون 6 تا بازی رو مجددا ً پچ کنید(پچ متناسب با 1.9)دقت کنید اگه یکبار بازی پچ شده گرفتید(یا خودتون پچ کردینش) که متناسب با lt1.1 بوده حالا که فریمور 1.9 اومده ap2.5 هم متناسب با 1.9 تغییر کرده پس دوباره باید پچ کنید بازی هارو!!!امیدوارم واضح بیان کرده باشم.
    من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنید تا آموزش ریختن فریمور 1.9 بیاد و بتونید به اون روش آپدیت کنید و نهایتا ً 6 تا بازی جدیدا ً پچ شده و متناسب با فریمور 1.9 بخرید یا خودتون پچ کنید و با خیال راحت برید Live.
    ببخشید زیاده گویی کردم.
    بازی هایی که قفل ap2.5 دارن:
    MW2----NFS:HP----AC:BH----COD:BO----Halo:Rech----Fable 3
    Last edited by MITAJOON; 16-06-2011 at 16:35.

10. 7 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونmitajoonفقط چند تا سوال اون 6 بازی کدومان؟از کجا بدونم بازی که میخرم پچ شده؟(فروشنده های طرف ما اقلب خل وضعند و نمیدونن چی میفروشن)از کجا بدونم فرم ویرم چیه؟
    خیلی ممنون

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

توی تمام شهر های بزرگ آلمان حد اقل یه دونه زاتورن هست ، زاتورنی که من در بارش حرف میزنم
    توی شهر هامبورگ - منطقه ی پاپن بوتل (Poppenbüttel) هستش - اگر اینجا کسی رو آشنا دارید حتما جاش رو بلده .
    توی زاتورن شهر قدیمی یا همون مرکز شهر هم (AltStadt) داره میده 140 تا یا 149 تا اونجا رو دقیق نمیدونم . ولی با این حال با توجه به نو بودنش به نظر من که میصرفه اگر کسی میخواد بخره ، یکی بخره .

راستی ، گارانتیش هم سر جاشه ها
    Last edited by sonixax; 16-06-2011 at 16:52.

13. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    هنگ کردن نداره دوست من.
    اولاً شما فعلاً Live نرو تا بگم چرا!!!!
    حدودا ً 6 تا بازی هستن که قفل ap2.5 دارن(Anti Piracy) و اگه دی وی دی بازی این لایه امنیتی رو داشته باشه و کنسول هم کپی خور شده باشه.بصورت آفلاین کنسول رو فلگ میکنه و در صورتی که شما به Live متصل بشید احتمال بن شدن شما خیلی زیاده!!!!!
    حالا باید چیکار کنید؟
    اگه کنسول شما کپی خور شدست و فریمور درایو تون هم از سری lt هست کافیه دی وی دی بازی هایی که ap2.5 دارن رو ایمیج بگیرین و بعد توسط برنامه abgx و با اتصال به اینترنت ایمیج بازی رو پچ کنید.آموزشش هست.
    و بعد مجدداً ایمیج پچ شده رو رو دی وی دی 9 (2 لایه) رایت کنید!!!!و حالا بازی کنید و حالشو ببرید.
    راستش من باشم ترجیح میدم برم یه بازی پچ شده رو از یه جای مطمئن بخرم خودمم زیاد اذیت نکنم!!!
    امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
    یه مشکلی هست.
    با اومدن داشبورد جدید فریمور های قبل از lt1.9 در محیط Live شناسایی میشن و بعد فلش میشن به یه فریمور ارجینال با کد 02510C حالا یا شما نباید آپدیت داشبورد رو انجام بدین که در این صورت Live رو هم فعلاً بیخیال شین!یا میخواین برین Live که پس باید محتاطانه عمل کنید.
    حالا محتاطانه یعنی چی؟
    یعنی فریمور lt1.9 رو بریزید و بعد اون 6 تا بازی رو مجددا ً پچ کنید(پچ متناسب با 1.9)دقت کنید اگه یکبار بازی پچ شده گرفتید(یا خودتون پچ کردینش) که متناسب با lt1.1 بوده حالا که فریمور 1.9 اومده ap2.5 هم متناسب با 1.9 تغییر کرده پس دوباره باید پچ کنید بازی هارو!!!امیدوارم واضح بیان کرده باشم.
    من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنید تا آموزش ریختن فریمور 1.9 بیاد و بتونید به اون روش آپدیت کنید و نهایتا ً 6 تا بازی جدیدا ً پچ شده و متناسب با فریمور 1.9 بخرید یا خودتون پچ کنید و با خیال راحت برید Live.
    ببخشید زیاده گویی کردم.
    بازی هایی که قفل ap2.5 دارن:
    MW2----NFS:HP----AC:BH----COD:BO----Halo:Rech----Fable 3

یعنی واقعاً اینجا کسی english بلد نیست؟؟

چرا منتظر این هستید که آموزش فارسی براتون بزارن؟ بخدا اون فایل PDF که آموزش jungleflasher هست عالیه. سوال واستون بوجود نمیاد. با flowchart نشون میده اگه الان وضعیتتون اینه باید فلان کار رو بکنبد. من تاحالا دست به ه ک Xbox نزده بودم. اولین بارم بود دستگاه رو باز می کردم. کلاً 2 ماه نمیشه xbox خریدمو از همون اول هم -- شده خریدم. فایل کلید هم نداشتم. با اون آموزش تونستم خیلی راحت دیروز خودم 1,9 نصب کنم روش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل آموزشی

کد:
    جدیدترین نسخه jungle flasher 1.84

کد:
    فیرم ور های مورد نیاز
    Last edited by sony_W810i; 16-06-2011 at 16:52.

15. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •