مبارکت باشه
kinect sport
dance central
joyride
your shape
virtua tennis 4
mel-B
kinect adventures
sonic
eden
motion sports
game party
deca sport freedom
biggest loser
active 2
zumba
مبارکت باشه
kinect sport
dance central
joyride
your shape
virtua tennis 4
mel-B
kinect adventures
sonic
eden
motion sports
game party
deca sport freedom
biggest loser
active 2
zumba
اینها بهترینن یا کل بازیهاشه
مرسی
ولی اگه بتونی نوع باز ها رو هم جلوش بنویسی خیلی خوبه
مثلا ورزشیه ،ماجرا جویی
و 3تا از بهترینها رو به نظر خودت بگی
Last edited by ariaei_tabar; 15-06-2011 at 23:19.
امید جان تو بازی های ورزشی برای بانوان کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
من خودم Your Shape و Active 2 رو گرفتم که Active 2 برای آقایان هم زور داره !!
بازی زیاد داره فک کنم 40 تایی داره ...
ممنون بابت لیست ...
گرافیک بازی های انحصاری شون رو ببین که جناب samgun گذاشتن بعد تصمیم بگیر بازی هایی هم که انحصاری نیستن تو xbox گرافیکشون بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم اول قصد خرید ps3 داشتم فروشنده ها با اینکه قیمت ps بالا تر بود بهم گفتن 360 بخرم .
کینکت رو هم در نظر بگیر
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
michael jackson the experience هم قشنگه
دوستان تورو خدا کمک کنید . من داشتم خودم LT میریختم .درایوم توسط برنامه جانگل فلشر شناسایی شد .بعد از طی چند مرحله
توی برنامه جانگل فلشر گزینه Lite-on Erase رو زدم چند تا پیغام رو Yes زدم الان دیگه درایو نه تو برنامه جانگل فلشر شناسایی میشه نه تو کنسول . اصلا انگار به کنسول درایو وصل نیست . یه ارور تک چراغ هم داد فکر کنم واسه خرابی سخت افزار باشه ولی وقتی کنسول رو ری استارت کردم ارور دیگه نیومد . خواهش میکنم هر کی اطلاعاتی داره دریغ نکنه چون خیلی ضروریه !
سلام انشالله که DVD Key و فایل DUMMY.Bin رو استخراج کردین دیگه؟
کنسولتون اسلیمه یا Fat؟
مشکلی نیست فریمور رو پاک کردین ولی میتونید به فریمور ارجینال فلش کنید دستگاه رو و بعد داشبورد جدید رو بریزید رو کنسول و نهایتا ً با فریمور lt1.9 که دیروز برای کنسول های فت ریلیز شد کپی خورش کنید.
راهنماییه بالا بشرطی که کنسولتون فت باشه عملیه.در کل اسلیم هم باشید زیاد نگران نکنید خودتونو درست میشه.
وقتی رایت میکنی باید در عرض یک ثانیه کنسول رو خاموش و روشن بکنی تا بره روی وندور مود. وقتی روی وندور مود رفت درایو شناسایی میشه. برای رایت کردن از داس فلش استفاده بکنی راحت تر هست.
وقتی کنسول روشن بود برنامه داس فلشر نمیتونست درایومو Disable کنه ارور میداد . موقع بستن اون برنامه هم ارور صفحه آبی رو PC ظاهر میشد . در کل راهیی نمیشناسی برگردونم درایو رو ؟ الان وقتی با جانگل فلشر میخوام کنسول رو شناسایی کنم میگه No drive detected !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)