ببخشید اینجا منظورم این بود که فقط htc و samsung که اشتباها نوشتم htc و se
الان ویرایش میکنم اگه بشه
ببخشید اینجا منظورم این بود که فقط htc و samsung که اشتباها نوشتم htc و se
الان ویرایش میکنم اگه بشه
فقط موتورولا یا سامسونگ
اچ تی سی داشتم بعد از یه مدت تکراری شد واسم الان دیگه به اچ تی سی نمیتونم نگاه کنم همش عینه همه
سونی هم فقط پروش خوبه یا آرک
موتورولا آتریکس یا مایلستون یا ... خوبن
بیشتر از دوال تاچ که به درد وبگردی نمی خوره... واسه بازیه بیشتر... واس وب نهایتا بخوای زوم و اینجور چیزا کنی که همشون دو انگشتین که داره ایکس 10...
اسپیکرش هم خیلی از دیزایر ضعیف تر نیس... رزولوشن صفحش هم تا حالا کسی باهاش مشکلی پیدا نکرده!!! و الان هنوز خیلیا رو می بینم که دارن X10 میخرن ، اما دیزایر الان چند ماهه فروشش خیلی کم شده... و این نشون میده که اصلا هم از رده خارج نشده![]()
منم میگم x10
یه چیزی که من تازه در مورد این (htc) گوشی فهمیدم اینه که این گوشی خیلی سکته ایه
تا حالا دو نفر که تازه این گوشی رو گرقته بودن اوردن واسه تعمیر و......
هیچکدوم به درد نمیخورن .
دیزایر باطریش خیلی ضعیفه و به درد وب گردی نمیخوره .
x10 هم کلا بیخوده .
--
دیفای بخر 410 هزار یا گالاکسی اس ال
HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
دیفای چند ماه پیش خواستم بخرم خیلی سبک بود و بد دست بود ازش خوشم نیامد .![]()
البته الان خبری منتشر شده است که اچ تی سی برای دیزایر 2.3 میده...
اگر هم نده رام های غیر رسمی خوبی براش هست با سنس3
از این گوشی خوشم نمیاد .
من X10 دارم.. خیلی گوشی خفن و خوش دستی هست... اگه رام های خفن روش بریزی سرعتش خیلی بالا میره.. من بودم دوباره همین X10 رو میخریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)