خوبه ،آره، چرا که نه، شک نکن، بگیرش، روهوا بزن،
....بگیرش در رفت![]()
خوبه ،آره، چرا که نه، شک نکن، بگیرش، روهوا بزن،
....بگیرش در رفت![]()
نظرتون در باره بازی halo چیه ؟
من ازش خوشم نیومد
فدای سرت پسر
ااا...تویی پسر
آره میشناسیمت.تو خودت اینکاره ای.چند بار بن شدی تو این فروم.تابحال 3 بار اسم عوض کردی
تو که 360 داری اینو آدرسشو بده بچه ها بیان بخرن(البته جسارت نباشه ها)
آره دیگه میبینی.دوره زمونه عوض شده![]()
ممنون سعید جان ، شرمنده
یه سوال طبق این گفته
حالا که آرکید و الیت از نظر سخت فرقی ندارند و طبق این یکیتذکر1: تمام مدلهای ذکر شده از نظر ساختمان و ساختار یکی بوده و هر سه مدل از یک سیستم بهره میبرند و مدل گرانتر فقط به علت داشتن لوازم جانبی بیشتر در داخل Box دستگاه است.
با اینکه نوشته کابل ها وهارد های سخت قبل از 2009 و الان 2011 هستیمذکر 2: در صورت نیاز به لوازم جانبی مانند هارد و فیش HDMI (مدل های قبل از 2009 ) و... از خرید کنسول Arcade که جزو ساده ترین نوع این دستگاه میباشد خودداری کنید
زیرا خرید این قطعات به صورت جدا با قیمتی بیشتر عرضه میشود و اصلا به صرفه نیست.کدوم به صرفه تر هست؟
ممنون
بازیه خوبیه ولی منم ازش خوشم نیومد![]()
بله از نظر سخت افزاری فرقی نیست منظور از این حرف ابنکه وقتی اسلیم اومد بعضی ها فکر کردن یه نوع کنسول جدیده
به این مسایل زیاد توجه نکن
اگه دست اولشو پبدا کنی جدا بگیر ولی دست دوم باهاش میشه دیگه
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
کسی نبود واسه منم سوال بیداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااال
PS3 رو که فقط برای بازی های اختصاصیش خریدم... یه بار GTA IV رو روی هر دوتا کنسول بازی کنی متوجه میشی XBOX360 یعنی چی!!! توی PS3 آدم از دو متری داره میاد صورتش نامفهومه(ولی بازی های اختصاصیش قابل تحمله)
در کل نمیشه از Kinect و بازی های XBOX360 گذشت![]()
من با تلاش فراوان بالاخره تونستم xbox م رو Update و کپی خور کنم.
منظور اگه اکبند پیدا کردم هارد و کابل رو جدا بگیرم و اگه دست دوم بگیرم ،خوب یاروخودش خریده دیگه
شما درایوتون چی بود؟من با تلاش فراوان بالاخره تونستم xbox م رو Update و کپی خور کنم
باریک
حالا آموزششو رد کن بیاد
هه هه هه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)