یعنی چی 6-7 تا؟؟؟ همین الانش 15-20 تا بازی کینکت هس... شما هم بد نیس یه نگاهی به عناوین E3 امسال بندازی... بازیایی که واس کینکت معرفی شد... هر چی باشه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از موو بازیای با کیفیت تر و جذاب تری داره![]()
یعنی چی 6-7 تا؟؟؟ همین الانش 15-20 تا بازی کینکت هس... شما هم بد نیس یه نگاهی به عناوین E3 امسال بندازی... بازیایی که واس کینکت معرفی شد... هر چی باشه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی از موو بازیای با کیفیت تر و جذاب تری داره![]()
شما E3 رو دنبال کن ببین چه قدر بازی داره واسه کینکت میاد
در ضمن Xbox 360 هم بعضی بازی داره که PS3 نداره
کسی نیست که تو ایران باشه و بتونه جواب ما رو بده ؟ البته با تشکر از sonixax
کدوم نسخه شو بگیرم که قیمت مناسبی داشته باشه ؟ اگه بخوام تا 250 هزینه کنم کدومشو بگیرم ؟
آره خوب بهتره. من اصلاً از این دوربین ها خوشم نمیاد چه kinect چه move
موفق باشید.![]()
360 هـک نشده 4 گیگ الان حدود 400 هستش،بعد شما میخوای تا 250 هزینه کنی...................
آرکید دسته دو هم فکر کنم حدود 350 باشه...........
سلام.
والا تمام پستهای دوستان رو خوندم
اما باز هم متوجه نشدم
اینجوری که دوستان میگن واقعا پی اس 3 آشغاله.انگار نه انگار اینم یه کنسول قویه.
نمیگم دروغ میگین اما حرفاتون یکمی از سر غیرت الکیه.البته فکر میکنم
آخه ایکس باکس این مدل اسلیم خیلی خیلی دیگه گرونه.از هرکی از اطرافیان پرسیدم میگن برو پی اس بگیر چون سیستمش قوی تره.
بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟اصلا گرافیک و سرعت این 2 کنسول نسبت به پی سی چطوره؟
دوست عزیز یک صفحه کامل دوستان راهنماییت کردن ولی انگار شما گرایش بیشتری به PS3 داری .خب چرا معطل میکنی ؟ در ضمن قیمت اسلیم توی ایران اونم توی این برهه زمان اینجوری شده وگرنه قیمتش تقریبا با PS3 برابرهست !
سلام
من هم از شما و همه دوستان ممنونم
اما واسم جای سوال شده بود که هیچکس پی اس 3 رو به هیچ هم حساب نمیکنه
آخه چطوریاس؟
بیشتر سوال من سر این مسئله هستش :
بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟
نه دوست من این حرفاچیه
من باهردوکنسول بازی کردم هردوشون عالیا
فقط میمونه سلیقه شما با خودکنسول و بازی کردن بادسته هاش
ولی شرایط هم درنظربگیرید بدنیست
اول اینکه الان قیمت xboxرفته بالا هنوزم درست حسابی این درایوجدیدش ه ک نشده که به زودی میشه ایشالا
دوم ps3 یه کوچولو ازون ترهست ولی اگه پول خرید بازی های گرونشو ندارید بایدبازی هاروروی هاردش بریزید که اونم دردسرهای خودشو داره(البته تااونجایی که من میدونم زیادکاری نداره ولی من کلامیگم)
بعد من خودم بادسته های xboxبیشترحال میکنم راحترونرم تروجالب ترن(البته نظرمنه)
ولی بازم میگم ازنظر قدرت زیادباهم فرقی ندارن
اگه دوستان روی یه کنسول تنها تاکیدمیکنن ب خاطره بازی های انحصاری هرکنسول هست ویاهمین دسته کنسول که خدمتتون گفتم نه چیزه دیگه ای
سلام من هم با شما موافقم p-s3 با x360 فرق زیادی نداره که به نظر من ps3 از نظر سیستم عامل قوی تره.که حتی ps3 میتونه نقش یک pc رو تغریباً ادا کنه که xbox 360 نمیتونهاز نظر قیمت هم که حساب کنی الان ps3 بهترین انتخابه.
موفق باشید![]()
Last edited by HO3IN-Life; 14-06-2011 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)