نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry

نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry

نه بابا خواهش می کنمیه کاریش می کنم

کسی میدونه چرا c4eva جدیدا میاد با دوستاش اختلات می کنه فقط " و درست و حسابی راجع به ه ک 0225 که 60% اسلیم داران (از جمله خودم ) این درایو رو دارن اطلاعات بیرون نمی ده ؟
راستی به نوشته های جلوی 0225 و 0401 دقت کردید هر دو یکی هستند .
c4 روش نشده بگه تو 0225 دوباره با مشکل برخوردیم برداشته 0401 رو زده in progress و 0225 رو همون in testing نگه داشته .
قشنگ معلومه همینطوره .
Last edited by phoenix_666; 14-06-2011 at 02:39.

کنار گذاشته؟ یعنی کسی دیگه Ban نمیشه؟ فلگ میشه؟
خب داداش من فلگ میشن تا تو اتصال بعدی به live سریع مایکی بفهمه اینا ه ک کردن تا Ban بشن دیگه. فلگ کردن یک کار در راستای Ban کردن هست.
Last edited by sony_W810i; 14-06-2011 at 10:17.

یعنی تمیز کردن دکمه ها کاری نداره؟
دوباره جا زدن شوک ها سخت نیست؟
کلا میشه یه توضیحی بدی چطوری تمیزش کنم؟.gif)

ما که از همون اول هر آپدیتی میومد انجام میدادیم... همیشه هم داخل لایو میچرخیم و بازی دانلود میکنیم... تا حالا به مشکل بن مواجه نشدیم
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
منظورت از PSN همون XBOX Live هست دیگه؟!.gif)

اوه سوتی در حد رونتون
اره همونه. من تازه PS3 فروختم xbox گرفتم هنوز تو مود اونم.gif)

جای تکمیل ثبت نام تو xboxliveجای پر کردنbuiling information(اگه درست نوشته باشم)جای phoneوcityوpostal code چی بزنم؟.gif)

چی شد آقا؟میشه از هارد های ADATA برای نصب بازی استفاده کرد؟

چرا نمیشه.gif)
اول این تاپیکو ببین که بفهمی چطور باید بازش کنی :
البته دیگه اونقدرم که گفته احتیاج به وسایل نداره من فقط بایه پیچ گوشتی بازش کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم ذغال روی دکمه ها رو با یه پارچه خشک تمیز کن . احتمالا بر اثر بازی زیاد چربی گرفته .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)