تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 416 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام الان xbox 360 slim با درایور 9504 چه فرقی با 0225 داره؟بعد هم چرا 9504 گرون تر از 0225 هست؟

---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------

یک سوال دیگه الان قیمت ps3 slim 250 gb چنده؟میشه با 400 تومان نوش رو خرید البته با فریمور 3.55.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام الان xbox 360 slim با درایور 9504 چه فرقی با 0225 داره؟بعد هم چرا 9504 گرون تر از 0225 هست؟
    فرقی ندارن ، نوع درایو هستش که 0225 هنوز درست هـک نشده ! علت گرونی هم به دلیل کپی هـک شدنش هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من یه پی سی دارم که قویه.
    اما وافعا دیگه خسته شدم از بس بازی های خوب واسه کنسول میاد.یا واسه پی سی خیلی دیرتر میاد
    حالا میخواستم بپرسم چخ کنسولی بخرم؟الان میبینم توی این تاپیک خیلی سر ایکس باکس حرف زد و بیشتر اینو میپسندن.
    اما پی اس 3 چی؟خوب نیست؟کار راه انداز نیست؟
    قیمتش چقدره؟
    بعد من خودم اهل کنسول نیستم که هی اگه چیز جدیدی اومد اینو بفروشم یکی دیگه بخرم.منظورم اینه نکنه 1-2 سال دیگه پی اس 4 یه کنسول مایکروسافت بیاد اینم رو دستم بمونه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام
    من یه پی سی دارم که قویه.
    اما وافعا دیگه خسته شدم از بس بازی های خوب واسه کنسول میاد.یا واسه پی سی خیلی دیرتر میاد
    حالا میخواستم بپرسم چخ کنسولی بخرم؟الان میبینم توی این تاپیک خیلی سر ایکس باکس حرف زد و بیشتر اینو میپسندن.
    اما پی اس 3 چی؟خوب نیست؟کار راه انداز نیست؟
    قیمتش چقدره؟
    بعد من خودم اهل کنسول نیستم که هی اگه چیز جدیدی اومد اینو بفروشم یکی دیگه بخرم.منظورم اینه نکنه 1-2 سال دیگه پی اس 4 یه کنسول مایکروسافت بیاد اینم رو دستم بمونه
    ممنون
    سلام من هم حکایت شما رو دارم و میخوام یک کنسول بگیرم.
    به نظر من ps3 از تمام کنسول ها بهتره چون بازی انحصاری از جمله god of war3 kilzoon3 ... رو داره که کنسول های x360 و غیره ندارن.بعدش هم از نظر قیمت بخوای حساب کنی الان ps3 به نفع هست.چ.ن اگه شما بخوای x360 slim بخری باید 620 تومان حداقل بدی اما برای خرید ps3 250gb slim 420 شاید هم کمتر می دی و بازی های انحصاری فوق العاده و جدید ترین بازی های مشترک که فرق زیادی با xbox 360 نداره رو میتونی بازی کنی و لذت ببری.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام من هم حکایت شما رو دارم و میخوام یک کنسول بگیرم.
    به نظر من ps3 از تمام کنسول ها بهتره چون بازی انحصاری از جمله god of war3 kilzoon3 ... رو داره که کنسول های x360 و غیره ندارن.بعدش هم از نظر قیمت بخوای حساب کنی الان ps3 به نفع هست.چ.ن اگه شما بخوای x360 slim بخری باید 620 تومان حداقل بدی اما برای خرید ps3 250gb slim 420 شاید هم کمتر می دی و بازی های انحصاری فوق العاده و جدید ترین بازی های مشترک که فرق زیادی با xbox 360 نداره رو میتونی بازی کنی و لذت ببری.
    موفق باشید
    بعد شما میخوای با هزار کوفت و بلا با PS3 بازی کپی اجرا کنی یا میخوای اوریجینال بخری ؟

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

گه شما بخوای x360 slim بخری باید 620 تومان حداقل بدی اما برای خرید ps3 250gb slim 420 شاید هم کمتر می دی و بازی های انحصاری فوق العاده و جدید ترین بازی های مشترک که فرق زیادی با xbox 360 نداره رو میتونی بازی کنی و لذت ببری.
    موفق باشید

با تائید کردن حرف دوستمون A.N.A.P
    اگه بخوای که با ps3 بازی کپی اجرا کنی باید یه هارد اکسترنال بگیری و توش بازی بریزی
    در ضمن ماکروسافت یه چیزی به نام کینکت داره فک کنم همه بدونند !
    Last edited by legolas 224; 14-06-2011 at 00:26.

8. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش می تونی یه آرکید یا الایت دست دو بگیری یا یه اسلیم 0225 که تا چند وقت دیگه کپی خور میشه که البته الان گیر نمیاد
    PS3 یه سری مشکل داره...
    به نظر من اصلا کلا بازی با دسته هاش حال نمیده ، سونی یه آپدیت میده که تا کپی خورش کنن ، یه آپدیت جدید باز میاد این طوری تقریبا میشه گفت نمی تونی هیچ بازی رو نمی تونی همون اولی که میاد بازی کنی... و اینکه بازی خریدن واسش خیلی خیلی دردسره...

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

داداش می تونی یه آرکید یا الایت دست دو بگیری یا یه اسلیم 0225 که تا چند وقت دیگه کپی خور میشه که البته الان گیر نمیاد
    PS3 یه سری مشکل داره...
    به نظر من اصلا کلا بازی با دسته هاش حال نمیده ، سونی یه آپدیت میده که تا کپی خورش کنن ، یه آپدیت جدید باز میاد این طوری تقریبا میشه گفت نمی تونی هیچ بازی رو نمی تونی همون اولی که میاد بازی کنی... و اینکه بازی خریدن واسش خیلی خیلی دردسره...

سلام ....

کاش فقط همین بود... PS3 فقط به درد بازی کردن بازی های اختصاصیش میخوره ...همین و بس...

من خودم قبلا XBOX360 Slim250 Gb داشتم... بیشتر بازی های PS3 روی رزولیشن 720p- میاد بالا...مثلا همین GTA IV توی PS3 هم خیلی لگ میزنه و کیفیتش پایینتره ... به طور مثال صورت آدم هایی که در 2متری شما در حال قدم زدن هستند خیلی بی کیفت و غیر قابل تشخیصه...

من که پشیمون شدم.. میخام همون xbox 360 slim رو دوباره بگیرم...هر کسی که یه بار هم با کینکت بازی بکنه معتادش میشه و دیگه بازی با دسته حال نمیده

باز هم میگم PS3 فقط و فقط به درد بازی کردن بازی های اختصاصیش میخوره....

11. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

بعد شما میخوای با هزار کوفت و بلا با PS3 بازی کپی اجرا کنی یا میخوای اوریجینال بخری ؟
    سلام الان میتونی با -- cfw تمام بازی های جدید رو بعد از پچ بازی کنی.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام ....

کاش فقط همین بود... PS3 فقط به درد بازی کردن بازی های اختصاصیش میخوره ...همین و بس...

من خودم قبلا XBOX360 Slim250 Gb داشتم... بیشتر بازی های PS3 روی رزولیشن 720p- میاد بالا...مثلا همین GTA IV توی PS3 هم خیلی لگ میزنه و کیفیتش پایینتره ... به طور مثال صورت آدم هایی که در 2متری شما در حال قدم زدن هستند خیلی بی کیفت و غیر قابل تشخیصه...

من که پشیمون شدم.. میخام همون xbox 360 slim رو دوباره بگیرم...هر کسی که یه بار هم با کینکت بازی بکنه معتادش میشه و دیگه بازی با دسته حال نمیده

باز هم میگم PS3 فقط و فقط به درد بازی کردن بازی های اختصاصیش میخوره....
    من خودم یک xbox 360 elite 120gb خریدم بعد از یک ماه پشیمون شدم و اونو فروختم.به نظر من اگه میخواین xbox 360 بگیری همون با pc بازی کنید بیشتر به نفع چون microsoft احتمالاً تا چند وقت دیگه kinect مخصوص pc رو روانه بازار میکنه.در ضمن 75 درصد بازی های xbox 360 مال pc!!! اما ps3 بازی های انحصاری زیادی داره که pc و xbox 360 ندارن.بعدش هم اگه بازی هایی مثل gta تو ps3 کیفیت ناره اونو با pc بازی کنید.بازی های ps3 کپی هستند و باقیمتی آلی میتونین اون هارو بخریدئ.موفق باشید

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

با تائید کردن حرف دوستمون A.N.A.P
    اگه بخوای که با ps3 بازی کپی اجرا کنی باید یه هارد اکسترنال بگیری و توش بازی بریزی
    در ضمن ماکروسافت یه چیزی به نام کینکت داره فک کنم همه بدونند !
    سلام.
    kinect الان فقط برای 6 یا 7 تا بازی اومده و بقیه بازی ها باید با دسته انجام بشن.
    موفق باشید
    Last edited by HO3IN-Life; 14-06-2011 at 09:33.

14. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •