تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2449 از 3195 اولاول ... 144919492349239924392445244624472448244924502451245224532459249925492949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,481 به 24,490 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

این هم مزخرفه !
    اسپانیا یک سری قوانین حمایتی از هکر ها داره ، برای همینه که هر چی هکره توی اسپانیاست .
    باقی هکر ها هم توی روسیه و چین و ... هستند که کپی رایت اونجاها اصلا معنی نمیده و شکایت سونی به جایی نمیرسه .
    توی آمریکا هم هکینگ یک شغله و مشکل قانونی نداره و نهایتا شکایت کننده بتونه از عمومی کردن روش هَک شکایت کنه که در اون صورت میرند دادگاه و اگر نتونه ثابت کنه که معمولا هم نمیتونه ثابت کنه که هَکر به عمد روش رو منتشر کرده دست از پا درازتر بر میگرده !
    در این رابطه فقط و فقط یک بار شرکت سگا تونسته بود یه کاری بکنه که از طریق وکلاش حتی مدار دستگاه رو هم جزو اسرارش گذاشته بود و در نتیجه حتی بازکردن دستگاه نقض کپی رایت بود که با توجه به تکنولوژی در پیتی اون موقع با دیسک بوت کنسول رو هَک کردند بدون باز کردنش چند ماه بعد هم ورشکست شد
    این حمایت از حکرها واقعیت داره یا همینجوری پروندی؟(شوخی)
    پس این جورج هاتز بدبخت چی پس؟ سونی جورج هاتز و همدست هاشو کشوند دادگاه و جرم هاتز رو ثابت هم کرد!
    که بعدشم تمام وسایل هاتز از جمله هارد ها و کامپیوتر ها و ... رو دادگاه ازش گرفت.

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

1 - خوب از ایران نخرید .
    2 - لایو هم به زودی بهش اضافه میشه .
    3 - اصلا مگه با اینترنت ایران میشه رفت لایو ؟
    4 - پول 3 تا بازی اوریج رو میدی ، هزار تا بازی کپی به جاش اجرا میکنی ، پس در هر صورت صرف میکنه
    1-کسی رو خارج نداریم!
    2-درسته
    3-بله میشه من adsl 4mbps دارم و لایو هم میرفتم
    4- اینم میشه!

2. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب اینم از 30ژوئن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

1 - خوب از ایران نخرید .
    4 - پول 3 تا بازی اوریج رو میدی ، هزار تا بازی کپی به جاش اجرا میکنی ، پس در هر صورت صرف میکنه
    دقیقا میلاد جان . دوستان هی میگن C4 گفته بن میشید !! بن شدن به دلیل اینکه هنوز Live رو ساپورت نمیکنه ! در ضمن به گفته نمایندگی فرانسه X360Key دقیقا جمعه 3 تیر ماه عرضه میشه ! و قابلیت اپدیت از طریق USB رو هم داره ! دوستان عزیز پیشنهاد میشه سایت نمایندگی فرانسه X360Key ببینین . چون مطالب و ویژگی هایی که برای دستگاه نوشته کاملا آپدیت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر پرت و پلا میاد واسه گرون کردن.
    هکرش ،که C4eva و دوستان باشن، تاریخ 30 زوئن رو اعلام کرده یعنی 17 روز دیگه
    زری بیش نبوده
    مگه هکر ها یکی دوتان؟نه بابا اینا خیلین و همه با هم هستند
    خلاصه هکرها هیچوقت تسلیم نمیشن.خیالت جمع
    در ضمن کسی که اینو گفته از حقوق بگیران مایکروسافته.پس بدون که چیزی بهش دادن تا بیاد اینجا چرت بگه
    تا زمانی که کنسول داره تولید میشه مطمئن باشید ه ک هم در کنارش هست !!!!!! همین PSP جدیده سونی همچین ه ک بشه که خودشون هم نفهمن چه جوری ...

8. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان PAL یا NTSC بودن بازی رو از کجا میشه فهمید؟؟؟ آخه نصف بازیایی که از دوستم گرفتم رو قابشون زده پال نصفش ان تی اس سی ، یه سری هم ریجن فری هستن
    فکر می کنم از اونجایی که این بازیا اصل نیستن کاورشون چرت و پرته... می خوام بدونم بالاخره رو کنسول من که پال باشه اجرا میشه یا نه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوستان PAL یا NTSC بودن بازی رو از کجا میشه فهمید؟؟؟ آخه نصف بازیایی که از دوستم گرفتم رو قابشون زده پال نصفش ان تی اس سی ، یه سری هم ریجن فری هستن
    فکر می کنم از اونجایی که این بازیا اصل نیستن کاورشون چرت و پرته... می خوام بدونم بالاخره رو کنسول من که پال باشه اجرا میشه یا نه...
    قسمت بالا سمت راست نوشته.
    اونایی هم که نوشته free یعنی اینکه، ماکرو سافت مدتیه بازی ها رو با این ورژن تولید میکنه یعنی به همه ریجن ها میخوره و دیگه فرقی نداره.
    Last edited by ariaei_tabar; 13-06-2011 at 19:15.

11. 2 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

می دونم...
    ولی حدس می زنم اونی که روی قاب زده غلطه... چون روی یه سری زده پال و یه سری ان تی اس سی... چه طور میشه دوست من با هر دو تاش بازی کرده باشه؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله میشه
    ===
    قرار بود یکی از دوستان(فکر کنم آقاسعید بود) X360Key رو تهیه کنه و تست کنه. هنوز خبری نشده؟اصلا فعلا اومده واسه فروش؟ بعد این X360key هم نیاز به باز کردن کنسول داره؟
    بله پرویز جان قرار بود من بگیرم که متاسفانه هنوز نشده چون طرف ما هرچی صحبت میکنه جوابی بهش نمیدن که قیمت تموم شده ی دستگاه بعد از رسیدن به دست من چقدر میشه. برای همین فعلا منتظرم ببینم چی میشه به شدت هم پیگیرش هستم .
    1 - خوب از ایران نخرید .
    میلاد جون مشکل ایرانی ها اینه که فقط راحت میتونن با خودشون بازی کنن چون Latency بین کشوری زیاده جالب نمیشه.

ولی مثلا ایرانی با ایرانی بازی کنه با اینترنت 256kb هم میشه یه کارایی انجام داد.

14. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

می دونم...
    ولی حدس می زنم اونی که روی قاب زده غلطه... چون روی یه سری زده پال و یه سری ان تی اس سی... چه طور میشه دوست من با هر دو تاش بازی کرده باشه؟؟؟

نمی دونم ،...احتما لا

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میلاد جون مشکل ایرانی ها اینه که فقط راحت میتونن با خودشون بازی کنن چون Latency بین کشوری زیاده جالب نمیشه.

ولی مثلا ایرانی با ایرانی بازی کنه با اینترنت 256kb هم میشه یه کارایی انجام داد.

شرمندم اينو ميگم،بي ربط هم هست

اگه اشتباه نكنم آقا سعيد يكم تو جمله بنديتون دقت كنيد پي سي ورد هيتلر نشه

و همچنين تو سياست وارد نشيم بهتره

(پست جنبه طنز داشت )

چاكرم
    Last edited by Rush1911; 13-06-2011 at 19:35.

17. 4 کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •