تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: پیکسلهای رنگی در تصویر !

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درسته من فکر میکنم مشکل همینه چند وقتی من فرکانسهارو زیاد بالا بردم بعد فن روهم بخاطر صدا درحالت اتوماتیک گذاشتم که مث اینکه زیاد خنک نمیکرد ... حالا یه تست میگیرم میذارم
    ولی اینو میخوام بدونم که حالا این مشکل صدمه ی همیشگی زده به کارت یا برگردونم فرکانس و فن رو بحالت اول درست میشه ؟! از بابت کارت قبلیم که تقریبا همینطور شد و آخر سوخت خیلی میترسم
    شما اگه میتونید با نرم افزار MSI AFTER BURNER یا هر نرم افزار دیگه ای دور فن رو به صورت دستی بالاتر ببیرید و مجددا امتحان کنید
    بله تنظیمات کارت رو برگردونید به حالت اولیه و بعد مقدار CORE CLOCK و MEMROY CLOCK رو به من بگید تا بگم چقدر بدون افزایش ولتاژ اور کنید

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

فن رو دستی گذاشتم روی 85 درصد یکم بهتر شد و بعد 4ونیم دقیقه رسید به 92 درجه ... بعد گذاشتم روی 90 درصد 6 دقیقه طول کشید تا 92 درجه ! بذارم ادامه پیدا کنه یا بالای 92 درجه خطریه ؟!

درضمن تنظیمات Furmark اینه :
    1366*768
    8X MSAA
    post FX
    dynamic background
    کارتم هم راستی مدل Eco edition هست و فرکانسهاش پیش فرضش که باهاش تست کردم پایینتره از فرکانس استاندارد مدل اصلیش و نباید انقدر بهش فشار بیاد ! دماهم درعرض 3سوت همون اول از 60 درجه میپره به 70 درجه .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکلی نداره الان تنظیمات کارت رو به حالت پیش فرض رسوندید باز هم پیکسل های رنگی مبینید؟
    گارت شما یعنی gts 250 کلا دماش بالاست و تو لود به 90 هم برسه مشکلی نداره ولی اگه 80 بود بهتر بود

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

نه هنوز پابرجاست ...الان یه صفحه ی pdf بازن کردم بالا سمت راست تصویر چندتا پیکسل سبز ظاهر شد !!!
    راستی یه چیز دیگه جدا از این پیکسلها اینکه که تصویر برای نیم ثانیه بعضی وقتا قطع میشه و صفحه سیاه میشه و سریع بر میگرده ولی هیچ پیامی نمیده که برای کارت گرافیک اتفاقی افتاد ! چون معمولا در این حالت پیام میده display adaptor has stoped working and successfully recovered ...
    Last edited by Reza Razor; 13-06-2011 at 11:43.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •