9504 کجا و کدوم کشور 200 میفته؟ من دیروز تو چین قیمت گرفتم 249USD بود (298000 تومن)
من شدیداً دنبال یک کشور هستم که بشه ارزون ازش خرید. 200 تومن مهشره. اگه میشه لینک سورسی چیزی بدید بی بهره نمونیم.
9504 کجا و کدوم کشور 200 میفته؟ من دیروز تو چین قیمت گرفتم 249USD بود (298000 تومن)
من شدیداً دنبال یک کشور هستم که بشه ارزون ازش خرید. 200 تومن مهشره. اگه میشه لینک سورسی چیزی بدید بی بهره نمونیم.
Last edited by sony_W810i; 12-06-2011 at 00:00.
من که کف پامو بو نکردم
این قیمتا برای سایت مایکروسافته
بچه ها از کجا کینکت بخرم ؟ پایتخت خوبه ؟
خوبه نوشتم بو نکردم اگه بو میکردم که میگفتم چه بویی میداد
دور از اسپم:
اون کیتی که قراره رو 0225 نصب بشه دو مدله
یکی 75 هزار تومنی که با یه بار لحیم کاری هماهنگه و افراد عادی هم میتونن
یکی دیگه هست که 20 دلاره و تو چند مرحله لحیم کاری میخواد که اگه طرف استاد این کار نباشه فاتحه
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
پایتخت به نظرم گرون میده.
برو از همین توپخونه بخر
البته تو توپخونه اونایی که خیلی ارزون میدن یا جعبشون ترکیده یا یه چیزی ازتوش برداشتن و یا..........
خلاصه حواست باشه که آک باشه و قیمتش هم حدود 175-185 تومنه
پولش مهم نیست زیاد ...خودم نمی خوام بدم که داداش کوچیکم می خواد بده ! :ديپایتخت به نظرم گرون میده.
برو از همین توپخونه بخر
البته تو توپخونه اونایی که خیلی ارزون میدن یا جعبشون ترکیده یا یه چیزی ازتوش برداشتن و یا..........
خلاصه حواست باشه که آک باشه و قیمتش هم حدود 175-185 تومنه
مهم سالم بودنشه !
پس برو اینجا خیلی مطمئنه:
محتوای مخفی: آدرس
با راهنمایی aha2012 عزیز مشکلم با کینکت حل شد .
اگه شما هم مشکل منو داشتید و اکس باکستون اسلیم بود کینکت رو بدون آداپتورش به کنسول وصل کنید یه usb مخصوص لبه نارنجی هست اونو باید به کنسول وصل کنید .
بازم ممنونم از aha2012 عزیز
نـــه دوست عزیز !!!!!!!!!!!!!!!! این crysis 2 همونیه که سی دیش آپدیت داره !!!!!!. خب من این بازی رو دارم ولی آپدیت نکردم با cd !!!! منظورم این بود که اگه الان بخوام crysis 2 رو بازی کنم باید آپدیتش رو هم بزنم دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که در اونصورت قید بازیهای قدیمی رو باید بزنم نه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
آبدیت جدید ه ک شد؟
خوب کدش چنده (شماره آبدیت)
1_از کجا و چطوری آبدیتش کنم بدون اینکه به لایو وصل بشم؟
2_آبدیت سخت افزاری نمی خواد؟
3_دیگه بازی هایی که آبدیت 19 می بخواد می تونیم اجرا کنیم؟
هنوز -- نشده. اگه FAT هست کنسولتون و درایو Lite-on داره بسیار نزدیک هست. در غیر اینصورت بازم باید صبر کنید. به نظر من بهتر هست برید تو سایت خود این تیم ه کر و مستقیم خودتون از اونجا متوجه بشید
این -- جدید باید درایو دستگاه دوباره در بیاد و -- بشه ( اصطلاحاً به سخت افزاری معروفه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)