تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 954 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

Cao-Cao عزیز گرفتم چی گفتی , حرفت متین هست درست هم میگی , بحث سر فول آیتم زدن بود زیر رو یه نگا بنداز :
    Ursa
    Troll
    Slark

اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم
    وگرنه هیرو اگیلی اول بازی حساب بانکی هست اگه بخواد واسه فارم کنه که فول آیتم بشه , همین Ursa رو اگه از اول بازی باشه , درخته راحتِ راحت میزنتش , درکل خودمم قبول دارم بازی خیلی پارامتر ها داره , چه 1v1 چه 5v5 , اما مهمترینش تو بازی تیمی به نظر من اینه که بیشتر بازی کنای ایرانی که میبینیم فکر اول بازی نیستن , اول بازی بیشتر جلو هم وا میستن فقط فارم کنن , که حالا یه هیرو فارمر بود بیشتر ایتم بست به بقیه هم میگه نوب , کمتر کسی دیدم بره وارد بکاره , یا گنکر باشه , یه بازی 2نفر رفته بودن پایین , منم رفتم پایین 3تا شدیم گفتم گنک , ونج بودم , همه واسادن فحش دادن! هاست rmk داد میگف تیممون ضعیف شده! درکل تو بازی های تیمی هیچی مهمتر از مچ بودن نیست!

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

Cao-Cao عزیز گرفتم چی گفتی , حرفت متین هست درست هم میگی , بحث سر فول آیتم زدن بود زیر رو یه نگا بنداز :

وگرنه هیرو اگیلی اول بازی حساب بانکی هست اگه بخواد واسه فارم کنه که فول آیتم بشه , همین Ursa رو اگه از اول بازی باشه , درخته راحتِ راحت میزنتش , درکل خودمم قبول دارم بازی خیلی پارامتر ها داره , چه 1v1 چه 5v5 , اما مهمترینش تو بازی تیمی به نظر من اینه که بیشتر بازی کنای ایرانی که میبینیم فکر اول بازی نیستن , اول بازی بیشتر جلو هم وا میستن فقط فارم کنن , که حالا یه هیرو فارمر بود بیشتر ایتم بست به بقیه هم میگه نوب , کمتر کسی دیدم بره وارد بکاره , یا گنکر باشه , یه بازی 2نفر رفته بودن پایین , منم رفتم پایین 3تا شدیم گفتم گنک , ونج بودم , همه واسادن فحش دادن! هاست rmk داد میگف تیممون ضعیف شده! درکل تو بازی های تیمی هیچی مهمتر از مچ بودن نیست!
    شما تو کدوم روم بازی کردید ؟

روم های 1 و چندتا روم دیگه خیلی حرفه ای بازی میکنن !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Guard رو معلوم نیست
    اما اینو بهت بگم اگه قراره رو در رو باشه 3 تا هیره هست که هیچ , با اطمینان کامل میگم هیچکس جلوشون دووم نمیاره ,
    Ursa
    Troll
    Slark

اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم
    بحث فول آیتم که جداست. اما اول بازی یه هیرو اینتل اگه باشه، مثل دمون، یه هکس، یه سیخ، بقیه هیروها دوتا اتک، تموم!

کلا بازی تیمی به همین میگن. همون دمون، اگه ساپورتش نکنن، میشه گوشت بازی، Ursa تک گیرش بیاره، قبل اینکه طرف یه لول بزنه، کارشو تموم میکنه.

یا مثلا همون درخت که خودتون اشاره کردین. کلا بازی تیمی مهمه. هرکی واسه خودش بره، یا هیرو مید بجا اینکه بیاد گنگ، فقط فارم کنه، هیچی...!

کلا تو ایران هیچی رو حساب کتاب نیست. 100 بار شده اول بازی Kill گرفتیم، گفتم سریع بریم جمع کنیم چون هیروهای جلومون همینایی بودن که شما گفتین، طرف لاس زده، بازی طول کشیده و Troll آیتم زده، هیچی! بازی برده رو باختیم...

وارد هم که کسی شعورش نمیرسه. شده از اول بازی پولمو دادم وارد خریدم، نشده آیتم ببندم، بقیه به من فحش دادن که تو چرا آیتم نداری...!

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

درسته , کلا تو ایران خیلی کم ریپلی تیم های بزرگ رو نگاه میکنن , ریپلی های اونا رو ببینی اصلا کف میکنی , یه ونج با یه میرانا تو یه بازی MYM بود , تا مین 10 لول 4 بودن , فقط میرفتن گنک اصلا ترکیبشون با این ترکیب های ما خیلی فرق میکنه

من معمولا روم 2 high lvl میرم

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

دوستان چند روزه این گارنا من مشکل داره
    تو لابی روم یا تو بازی هستم بعد چندین دقیقه دیگه هیچ پی‌ام تو لابی برام نمیاد،هیچ هاستی رو نمیتونم ببینم.ناچارم از روم در بیام ۲باره برم تو
    واسه شما هم همینطوریه؟

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

درسته
    ببین دوست من شما سطح بازی رو نمیتونی تو ایران محک بزنی ایران خیلی بازیکن پرو داره ولی تیمی بازی نمیکنن خیلی کم پیدا میشه در اختیار تیم باشن همه تو فکر کیل زدنن و اینکه نمیرن ولی در صورتی که شاید استراتژی تیم ایجاب کنه شما بری وسط بمیری فقط
    شما باید ببینی اونی که داره فارم میکنه ایا تو یه بازی پرو که کله مپ وارده تو فارم خودتم گنک میشی اونجام میتونه فارم کنه یا انقدر میمره که اعصابش خراب میشه و افت میده
    این مهمه تو گیم

من خودم با یه سری از دوستام رووم 4 هستیم نوباش کمتر از بقیه روماس

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

دوستان چند روزه این گارنا من مشکل داره
    تو لابی روم یا تو بازی هستم بعد چندین دقیقه دیگه هیچ پی‌ام تو لابی برام نمیاد،هیچ هاستی رو نمیتونم ببینم.ناچارم از روم در بیام ۲باره برم تو
    واسه شما هم همینطوریه؟
    مشگل از گاراست

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

تایید میشه
    من تقریبا توی همه رومهای ایران بازی کردم و همیشه همین مشکل ها را داریم %90 بچه های توی رومهای ایران
    نوب هستند
    تازه یک چیز دیگه رفیق من با اینترنت ایرانسل آنلاین می شم همیشه تو روم های ایران لگ دارم حالا جالب اینجاست
    که اگه برم توی روم های یک کشور دیگه اصلا از این چیزا خبری نیست
    البته الان دارم توی روم 5 کشور ------- بازی میکنم پچی که اونا بازی میکنند 1.24d هست البته نوب هم دارند اما
    حدود %20. lag dly dc و از این چیزا هم راحت شدم هیچ وقت هم cp نمی کنند چون پینگ همه
    0 یا 1 هست خلاصه دارم یک نفس راحت می کشم

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

تایید میشه
    من تقریبا توی همه رومهای ایران بازی کردم و همیشه همین مشکل ها را داریم %90 بچه های توی رومهای ایران
    نوب هستند
    تازه یک چیز دیگه رفیق من با اینترنت ایرانسل آنلاین می شم همیشه تو روم های ایران لگ دارم حالا جالب اینجاست
    که اگه برم توی روم های یک کشور دیگه اصلا از این چیزا خبری نیست
    البته الان دارم توی روم 5 کشور ------- بازی میکنم پچی که اونا بازی میکنند 1.24d هست البته نوب هم دارند اما
    حدود %20. lag dly dc و از این چیزا هم راحت شدم هیچ وقت هم cp نمی کنند چون پینگ همه
    0 یا 1 هست خلاصه دارم یک نفس راحت می کشم
    منم خیلی وقته روم اروپا بازی می کنم
    تو روم اروپا همیشه هم اخرین پچ و ورژن رو دارن
    وقتی مپ جدید میاد دیگه همه قبلیو یادشون میره بر خلاف رومای ایران که 1 ماه طول میکشه تا همه دانلودش کنن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب تا 3 بیدار بودیم، دیگه بچه ها اسرار کردن یه دور دیگه هم Host شدم، اما هیچ کی نبود Join بده، همه یا چت میکردن یا afk! (تنها کاری که توش خوبن!)

خلاصه بعد از 20 دقیقه، 4v4 استارت دادم، Mode رو هم Only Mid زدم آی خندیـــــــدیم خیلی حال داد.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دیشب تا 3 بیدار بودیم، دیگه بچه ها اسرار کردن یه دور دیگه هم Host شدم، اما هیچ کی نبود Join بده، همه یا چت میکردن یا afk! (تنها کاری که توش خوبن!)

خلاصه بعد از 20 دقیقه، 4v4 استارت دادم، Mode رو هم Only Mid زدم آی خندیـــــــدیم خیلی حال داد.
    4v4 only mid??????????????????????????????????????????????? ?????????????????
    lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •