تایید میشه. تو تابستون پایه رو مرور کن و زیاد هم سخت نگیر,سعی کن عربی ات رو هم قوی کنی...
معمولا میگن که کارنامه آزمون سوم سنجش رو اصلا نگاه نکنید چون نتیجه اش نزدیک کنکور میاد و استرس رو بالا میبرهمن هم پیشنهاد می کنم اصلا بهش توجه نکنید.
تایید میشه. تو تابستون پایه رو مرور کن و زیاد هم سخت نگیر,سعی کن عربی ات رو هم قوی کنی...
معمولا میگن که کارنامه آزمون سوم سنجش رو اصلا نگاه نکنید چون نتیجه اش نزدیک کنکور میاد و استرس رو بالا میبرهمن هم پیشنهاد می کنم اصلا بهش توجه نکنید.
کارنامه ی تجربی این ازمون را من تایید نمی کنم که نزدیک به کنکور باشه
حتی یک دهم
زیست آسون
شیمی آسون
فیزیک کمی در سطح کنکور
دینی فوق آسون
ادبیات فوق غیراستاندارد
عربی در سطح کنکور
زبان در سطح کنکور
آقا سه هزار بار بچه ها پرسیدن
کارنامه اولیه سه شنبه یا چهار شنبه شاید هم زودتر
کارنامه نهایی یکشنبه یا دوشنبه هفته دیگه
اتفاقا من همش از فایرفاکس استفاده می کنم و کارنامه هام رو با اون میگیرم مشکل ندارم!ولی در کل آره . سایتهیا دولتی بیشتر با IE سازگارند
سلام.دوستانی که فرصت برابر نگاه کردن به نظرتون کاری که مهندس مهربان گفت بکنیم؟یعنی همه سوالات رو پوشه بندی کنیم بعد حل کنیم؟
واسه همه درس ها بکنیم؟
دوستان کسی اینجا داریم دانشگاه بین المللی بخونه؟ یه آمار کلی می خواستم.
با چقدر تراز میشه دارو بین المللی رامسر آورد ؟ اگه درصد هم بگین خیلی خوبه.
من تو سایت میرم مشخصاتو میزنم ولی میگه موجود نیست و قبول نمیکنهاطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص مشمولان سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1390
البته قبلا کد سوابق تحصیلی رو بهم داده بود و منم ثبت نام کردم
الان من باید برم آموزش پرورش؟
آقا من نگرفتم قضیه ایم مشمولان تحصلی و... چیه؟
من ثبت نام کردم و یک کد 16 رقمی سوابق آموزش و پرورش دارم. این همون کد سوابق تحصلی هست دیگه؟ مشکلی که ندارم من؟ کار دیگه ای که نیازی نیست انجام بدم؟
توی اون قسمت فقط در قسمت اول .اوله فامیلیتونو انتخاب کنید دو تا فیلد پایینی رو پر نکنید خودش میاره براتون.وقتی کدو دارید فکر کنم کاراتون حله ولی برای احتیاط هم که شده سایت رو نگاه کنید.
اون فقط واسه کسایی هست که کد ندارن و موقع ثبت نام مشکل داشتن.واسه همین واسه ما میگه موجود نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)