در واقع 6200 یکی از بد ترین کارتهای سری 6 هستيه چي ميگيد ها!!!
بر چه اساسي اين حرف رو ميزنيد؟ر حالت معمولی قدرتش از 5500 هم کم تره و اگه توربو کش هم بشه دیگه میشه در حد 5200!(یکم بیشتر)
اميدوارم بر اساس نرمافزار قديميه 3DMark2000 نگفته باشيد!
در واقع 6200 یکی از بد ترین کارتهای سری 6 هستيه چي ميگيد ها!!!
بر چه اساسي اين حرف رو ميزنيد؟ر حالت معمولی قدرتش از 5500 هم کم تره و اگه توربو کش هم بشه دیگه میشه در حد 5200!(یکم بیشتر)
اميدوارم بر اساس نرمافزار قديميه 3DMark2000 نگفته باشيد!
بدون CPU Tests چه امتيازي مياره؟نوشته شده توسط Lord_theOne
دليل اينكه بعضي از كارتهاي گرافيكي رتبه پاييني در نرم افزار 3DMark ميآورند تنها به توان كارت گرافيك بر نميگردد بلكه قسمت مهمي از اين رتبه به شرايط تست بر ميگردد.
بهترين حالت تست:
ويندوز با درايور كارت گرافيك است و بدون هيچ نرمافزار ديگري
اما به دليل اينكه مهيا ساختن چنين حالتي دشوار است تمامي برنامه ها را به روش زير موقتا غير فعال كنيد.
در قسمت Run عبارت msconfig را تايپ كنيد تا پنجره System Configuration Utility باز شود.
لبه Startup را انتخاب كنيد و كليد Disable All را فشار دهيد
سپس لبه Services را انتخاب كنيد و گزينه Hide All Microsoft Services را تيك بزنيد.
و كليد Disable All را فشار دهيد سپس كليد OK را فشار دهيد و سيستم را Restart كنيد.
حال ميتوانيد سيستم را تست كنيد
Mirage عزيز ممنون ولي انجا تستها خيلي دقيق نيست و ما هم فقط به حدود امتيازها را لازم داريم
تقريبا بهترين كار اين است ويندوز را عوض كنيم و كارت گرافيك را داريوش و صدا را داريورش را نصب كنيم و حدود 6 ساعت كامپيوتر را روشن نكنيم شب تا صبح بعدش يك بنچي بگيريم
بدون تست هم 1185 است نديدم CPU تاثير زيادي داشته باشه خيلي تاثير داشته باشه 100 امتياز
سلام داداش...مخلصيم.نوشته شده توسط Mirage
آقا..آپديت همين كارت رو اريبه من بدي؟د به در دنبالشم.
نوكرتم اگه كمكم كني.واسخ ويندوز ايكس پي
يا حق![]()
سلام...
آقا...يا من خنگم..يا من خنگم!!!
ميگم...كسي لينك دانلود اين برنامه رو نداره به من بده؟؟؟من هم شديد,دنبال تست هستم.
2006 كار نميكنه.
نوكرتونم.
ي حق![]()
با سلام به جناب لورد و بروبچز پي سي ورلد
اينم تست كارت من لورد عزيز نظرت در موردش چه هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
core clock:250 ramdac:400 128bit 256Mb
بدون تست cpu شد : 1073 به نظرم رو مادربرد 4x خوب جواب داده البته رو 8x دوستم تست ميكنم بنچشو ميزارم لطفآ نظر خودتونو بگيد . با تشكر
Last edited by musa; 22-09-2006 at 01:27.
عالی هست می گم اورش نکردی؟
اینجا 850 تا امتیاز داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)