متاسفانه نمیدانم.
هنوز ریسو کار نکردم و هیچ اطلاعی ندارم
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
مدل دستگاه و کارتریج را مشخص کنید
متاسفانه نمیدانم.
هنوز ریسو کار نکردم و هیچ اطلاعی ندارم
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
مدل دستگاه و کارتریج را مشخص کنید
مدل دستگاه:
جوهر افشان hp f2180 وکارتریج مشکی 21 و رنگی 22
مشکل من با کارتریج مشکی است وقتی جا میزنم چراغ چشمک زن خاموش نمیشه و پرینت نمیگیره ولی اگر همین کاتریج مشکی رو در بیارم و در رو ببندم چراغ خاموش میشه و با کاتریج رنگی پرینت میگیره !!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
آیا با تعویض کاتریج امکان داره که همچنان مشکل باقی بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما جلوی کارتریج را با الکل تمیز کنید و جا بزنید و اگر باز هم ارور داد یعنی کارتریجتان سوخته است باید کارتریج را دونه به دونه روی دستگاه دیگر تست کنی تا ببینی کدام کارتریج سوخته است و در صورت سوخته بودن باید نو بخرید.
ممنون از راهنمایی شما
![]()
سلام جناب مهران گرجی
لطفا راهنمایی کنید
من یک پرینتر خیلی خوب و خر کار می خوام laserjet یا مدل های دیگه مثلا 1220 c خوب بود از اون بهتر و اینکه مشکل نداشته باشه از نظر قطعات و موارد دیگر در دسر ساز
متشکرم
دوست عزیز نهایت مبلغ را مشخص کنید.
و مقدار کارتان را بگویید
مبلغ 300 تومان کارهای معمولی و چاپ نقشه کوچک و کارهای
گرافیکی
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
A3 باشه بهتر است در روز 20صفحه پرینت
متشکرم
HP Color LaserJet CP1518
یا این خب هستند؟
HP Officejet 7000
خواهشن جواب مارو بدین می خوام سفارش بدم پرینتر رو . تا ظهر باید برسونمش بدستشرکت مربوطه. سپاس گذار
سلام خدمت اساتان این تاپینگ
اقایون من کارتریج طرح قابل شارژ مدل اچ پی 178 رو روی یک دستگاه بستم
اما مشکلی که باهاش دارم اینه که هر چی جوهر توی مخزن دومش میریزم اسفنج قسمت اول جذبش میکنه و بعد عینا همون مقدار جوهر را پس میزنه بیرون ایا قلق خاصی داره شارژ این مدل کارتریجها تا به امروز با هشون مشکل نداشتم اما این مدل اصلا جواب نمیده
شکل کارتریج هم پایین
گذاشتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)