بچه ها Ryse همون Kingdomsـه دیگه !!
بچه ها Ryse همون Kingdomsـه دیگه !!
خوب اینم ماکروسافت امشب ببینیم سونی چه میکنه که قطعا برنامه های جذابی خواهد داشت فقط یک دونه بازی جدید دیوید کیج به نمایش در بیاد من سکته میکنم!
کنفرانس مایکروسافت مزخرف به نظر من ...
تمام کنفرانس در مورد بازی های بچگانه کینکت بود ...
عالی بود!او مای گاشکینکت واقعا ترکوند!من همه تریلر هارو جداجدا دانلود کردم،اگر خواستید امشب همرو zip کنم فوق العاده حجمش بیاد پایین فردا آپ کنم
همه میگفتن کینکت فقط داره از 10% قدرتش استفاده میکنه،بقیه میگفتن نه...move بهتره...
Halo 4.....باورم نمیشه.....یعنی....وای.......
Ghost Recon هم که فوق العاده میشه.....با کینکت....me3 رو هم که نگید
Fifa هم که وقتی کینکت ساپورت کنه......
من هنوز تو شوک هستمدارم ادبیات فارسی میخونم،دوباره از اول کنفرانس رو هم میبینم
بلی...بلی.....نظری ندارمبه نظرم همین بهترین حرف ممکن هست...نظری ندارم......
Last edited by gap; 06-06-2011 at 22:12.
هر کی در مورد final fantasy versus xiii ب اولین خبر رو بزاره یه تشکر ویژه از من خواهد داشت.
البته اگه نمایش داده بشه
Last edited by Layken; 06-06-2011 at 22:08.
پس اینی که گیم اسپات زده 1 روز و نیم ساعت دیگه چیه؟
لطف کنه یکی ساعت دقیق کنفرانسها و زمان روزهای دیگه ی نمایشگاه(فردا و ...)رو بزاره.
کنفرانس مایکروسافت رو ندیدم.بگین لطفا.
از g4tv میتونید تو این ساعت ها ببینید،(خودت دیگه ببین ساعت چند میشه بر حسب +3.30 GMT(
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدک نبود ... نمایش Kinect Star Wars یک افتضاح به تمام معنا بود ! پر از لگ ... از هر 4 تا حرکت یکیشو با تأخیر انجام میداد ! کلا یه تنه کنفرانس رو نابود کرد !
Gears of War عالی بود . GR و ME و Tomb Raider هم ترکوندن ... ولی جالبترین قسمت از نظر من اونجایی بود که وسط MW3 یه دفعه بازی وایساد پیغام اومد Please reconnect the controllerخیلی باحال بود !!
بچه ها یه جای بدون چیلتر سراغ ندارید؟؟؟؟
مایکروسافت و از دست دادم
حتی خود سایت مایکرو هم ویدئوش بستست
طور و خدا واسه EA کمک کنید :|
راستی کسی لینک دانلود کنفرانس ماکر رو نداره؟؟؟
کنفرانس مایکرو خیلی خوب بود.برا من اصلا خسته کننده نبود،sنمایش Gears 3,Tomb Raider,Forza 4خیلی خوب بودن.نمایش MW3 هم بد نبود ولی یجورایی انگار خیلی تکراری بود!
معرفی هیلو4 هم فوق العاده بود و به نظرم آخر کنفرانس بهترین زمان برای معرفیش بود............
این Kinect Fun Lab هم خیلی جالب بود ولی از اون بیشتر Finger Tracking برا من جالب تر بود!خیلی خوشم اومد ازش!
این کینکت استار وارز زیاد ازش خوشم نیومد ولی Ghost Recon و این کاستومایز کزدن اسلحه هاش جالب بودن..............
لینک دانلود کنفرانس رو پیدا کردم میزارم همین جا............
Last edited by Leon-117; 06-06-2011 at 22:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)