این عکسهای ایکس باکس منه:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم عکس کامپیوتر من(کامی جون):
ممنتظر عکس های جدیدتر و بهتر باشید....

این عکسهای ایکس باکس منه:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اینم عکس کامپیوتر من(کامی جون):
ممنتظر عکس های جدیدتر و بهتر باشید....
Last edited by ariaei_tabar; 06-06-2011 at 21:30.

چه جالب ، مث که مد شده همه از این مینی لپتاپای لنووو به عنوان موس پد استفاده می کننایول داداش از خودمونی!!!

قربون یوو.gif)

جون من یه ذره سایز عکسا رو بیارین پایین.gif)

سلام ما هم بالاخره تصمیم رفتم عکس هامو بگذارم:
این بچه ها من هستن:
اینم کامپیوترم از نما های مختلف:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کنسول و تلویزیونم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed17n; 07-06-2011 at 08:44.

آدرس این تایپیک کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟نیست
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
سلام
آدرس تایپک عکسها و تمامی سوالات و مباحث درمورد xbox360 کجا رفته نیست؟؟??

سلام.اینم کنسول و تلویزیونم:
به نظرم جای کنسولتون زیاد خوب نیست.بهتره کنسولتون رو یه جای باز بزارید که هوا اطرافش در جریان باشه!
 سلام
 سلام
				سلام خدمت دوستان عزيز اينم عكس xbox من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by costman; 10-06-2011 at 16:53.
 سلام
 سلام
				هر كار مي كونم عكسا لود نمي شه دوباره امتحان مي كونم شايد بشه

Last edited by costman; 10-06-2011 at 17:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)