تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 314 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه سرامد نباشه حداقل جز بهتریناست ولی شما که فرمودین الاین ور که تو ایران موجود نیس و در ضمن ام اس ای خیلی گرونه چرا وقتی یه بازی رو مثل مترو2033 که دارم با 30 فرم میتونم بازی کنم به خاظر 10 فرم بالا یا پایینتر برم حداقل 700 تومن پول بدم؟؟؟ ذر ضمن اچ پی سری ان وی جدیدش همه این لپتاپها رو یه جا میزاره تو جیبش...بازهم بگید پیشرو نیستش! تنها بنرد اپل بهترین لپتاپها رو میسازه و در این شک نکن
    در دنياي امروز بهترين برند لپتاپ معني نداره
    الين وير و يا MSI به صورت شركتي يا قيمت مناسب موجود در ايران نيستن بحث من نيست
    حرف من اين بود كه اين لپ تاپ ها در گرافيك پيشروتر از اچ پي بودن
    هر چند اين حرف هيچي از ارزشهاي اچ پي كم نميكنه
    در ضمن شما مترو رو با 30 فريم اجرا ميكنيد كرايسس 2 رو چي؟
    اگه ميشه لطف كنيد يه لينك از مدل جديد سري ان واي بديد من مشخصاتشو ببينم ممنون ميشم
    به هيچ عنوان هم اين حرفتون كه اپل بهترين لپ تاپ ها رو ميسازه قبول ندارم
    به نظر من اچ پي خيلي هنوز شايد گفت بهتره چون تو آمريكا داره جاي اپل رو تنگ ميكنه
    واسه همين رو آورده بيشتر به تبلت يا پدهاي كوچيكتر
    براي مقايسه بايد ملاكي رو مشخص كرد
    اندازه و وزن- قدرت - قيمت - ماندگاري - طراحي ظاهري - زيبايي - راحتي كار - خدمات پس از فروش(ايران زكي) - نو آوري و موارد ديگه

ولي براي تمام كساني كه نميتونن بيشتر از 1500 واسه لپتاپ هزينه كنن اين مدل بهترين گزينه هست

2. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حرفتون کاملا درسته . در کل لپ تاپ خوبیه
    ولی این یه مشکلو داره که اذیت میکنه !

دمای لپ تاپ من ، نیم ساعت بعد از روشن کردن :

دمای سی پی یو core0 بین 49-54 هست ولی دمای core1 رو 60 میچرخه !
    دمای رم ها هم تا 52 رفته که در اون حالت فن سریع شروع به کار میکنه و رم هارو خنک میکنه .
    دمای هارد هم دیروز تا 44 رفت ، دیروز خیلی گرم بود مخصوصاً اتاق من که سونا خشک بود
    دمای گرافیک هم بین 54-57 هستش

این مشکلی که گفتم کنار تاچ پدش گرم میشه ، وقتیه که از گرافیک اصلی داره استفاده میکنه . هنگام استفاده از گرافیک اینتل این مشکل پیش نمیاد !

سلام. دیگه از بی انصافیه شماست که اسم این را میزارید مشکل.
    شما دمای cpu همون pentium 4 معمولی رو تو کامپیوتر های desktop نگاه کن. تازه فضای کافی برای جابجایی هوا هم داره. همیشه 48 به بالاست. حالا شما دارید از core i7 با چهار هسته استفاده میکنید. که چهار واحد محاسبات موازی داره. تقریبا مثل این هست که شما از 4 cpu روی لپ تاپ استفاده کنید. یک پردازشگر گرافیک هم داخل خود cpu هست. واقعا دمای 48-53 برای کار عادی واقعا معقول هست. ولی دمای اتاق واقعا تاثیر داره. لپ تاپ اگر هوای گرم واردش بشه نمیتونه دمای قطعات را پایین بیاره.

چند نکته را موقع کار با لپ تاپ دقت کنید برای کاهش دما بد نیست.
    1- وقتی کار عادی با لپ تاپ انجام میدید تنظیمات پاور را روی low performance یا balance بزارید.
    2- وقتی که لپ تاپ مستقیم به برق هست لپ تاپ را روی حالت coolest mode قرار بدید. این تنظیم را از برنامه HP cool sense نیتونید انجام بدید.
    اگر کانکشن انترنت شما share هست زمانی که دستگاه دیگه ای از کانکشن شما استفاده نمیکنه از حالت share خارجش کنید. این ایراد به ویندوز مربوط میشه و وقتی که اتصال برقرار نیست با کانکشن شما cpu usage میره رو 20 به بالا و دما را هم افزایش میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها من تاچ لپ تاپم بعضی وقتا میپره و یک دفعه که لمسش میکنی تا شروع به کار کنی موس میپره یک طرف دیگه از صفحه. شما هم این مشکل رو دارید؟
    به نظرم نرم افزاری هست

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

کسایی که ویندوز لپ تاپ رو عوض کردند و دوست دارند باز هم توی System information لوگوی HP و مدل لپ تاپ را مثل ویندوز اورجینال داشته باشن پیام بزارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من تاچ لپ تاپم بعضی وقتا میپره و یک دفعه که لمسش میکنی تا شروع به کار کنی موس میپره یک طرف دیگه از صفحه. شما هم این مشکل رو دارید؟
    به نظرم نرم افزاری هست

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

کسایی که ویندوز لپ تاپ رو عوض کردند و دوست دارند باز هم توی System information لوگوی HP و مدل لپ تاپ را مثل ویندوز اورجینال داشته باشن پیام بزارن.
    نه مشکلی نیست برو تو Mouse Option دیفالت کن شاید درست بشه!!

در مورد لوگوی اچ پی هم اگه چیزی بلدی اینجا بذار همه استفاده کنن!!( اینجا فرومه)

6. این کاربر از amin750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه مشکلی نیست برو تو Mouse Option دیفالت کن شاید درست بشه!!

در مورد لوگوی اچ پی هم اگه چیزی بلدی اینجا بذار همه استفاده کنن!!( اینجا فرومه)
    من چیزی رو واسه touch دستکاری نکردم ولی بعضی وقت ها پرش داره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب کسایی که ویندوز لپ تاپ رو عوض کردن و میخوان در system information لوگوی hp و مشخصات لپ تاپ نمایش داده بشه کارایی که میگم رو انجام بدن.
    اول این لوگوی hp که این پایین براتون گذاشتم رو با اسم hp_logo_100x100 ذخیره کنید. دقت کنید که پسوندش باید bmp باشه.

بعد اونو در آدرس پایین ذخیره کنید. اگر دید همچین آدرسی نیست خودتون فولدر ها را بسازید.
    C:\ProgramData\Hewlett-Packard\images
    نکته: فولدر ProgramData مخی است.
    حالا باید ریجستری را تنظیم کنید. من برای راحتی کار پیشنهاد میکنم یک فایل با پسوند reg. بسازید و عبارات زیر را دقیقا کپی کنید داخل این فایل و سپس ذخیره و در نهایت اجرایش کنید.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\OEMInformation]
    "HelpCustomized"=dword:00000000
    "Logo"="C:\\ProgramData\\Hewlett-Packard\\images\\hp_logo_100x100.bmp"
    "Manufacturer"="Hewlett-Packard"
    "Model"="HP Pavilion dv6 Notbook PC"

خوب کار تمام است.

نکته: برای ایجاد فایل ریجستری میتونید از notpad استفاده کنید و با save as پسوند فایل را به reg تغییر دهید.

9. 5 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

من چیزی رو واسه touch دستکاری نکردم ولی بعضی وقت ها پرش داره
    مال من گوشه سمت راست بالا یه دکمه رو پد تاچ هست اونو روشن باشه تاچ میپره ، چند لحظه نگهدار اوکی می‌شه

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

در دنياي امروز بهترين برند لپتاپ معني نداره
    الين وير و يا MSI به صورت شركتي يا قيمت مناسب موجود در ايران نيستن بحث من نيست
    حرف من اين بود كه اين لپ تاپ ها در گرافيك پيشروتر از اچ پي بودن
    هر چند اين حرف هيچي از ارزشهاي اچ پي كم نميكنه
    در ضمن شما مترو رو با 30 فريم اجرا ميكنيد كرايسس 2 رو چي؟
    اگه ميشه لطف كنيد يه لينك از مدل جديد سري ان واي بديد من مشخصاتشو ببينم ممنون ميشم
    به هيچ عنوان هم اين حرفتون كه اپل بهترين لپ تاپ ها رو ميسازه قبول ندارم
    به نظر من اچ پي خيلي هنوز شايد گفت بهتره چون تو آمريكا داره جاي اپل رو تنگ ميكنه
    واسه همين رو آورده بيشتر به تبلت يا پدهاي كوچيكتر
    براي مقايسه بايد ملاكي رو مشخص كرد
    اندازه و وزن- قدرت - قيمت - ماندگاري - طراحي ظاهري - زيبايي - راحتي كار - خدمات پس از فروش(ايران زكي) - نو آوري و موارد ديگه

ولي براي تمام كساني كه نميتونن بيشتر از 1500 واسه لپتاپ هزينه كنن اين مدل بهترين گزينه هست
    دوست خوبم با اجازه princess عزیز من تجربه خودمو بگم در مورد بازار آمریکا که باید خودت اونجا باشی‌ ببینی‌ چه خبره، اول اینکه این مقایسه بازار اونجا با ایران کار درستی‌ نیست من یه نمونه مثال میزنم خودتون قضاوت کنید ، سال پیش بهمن ماه من با خواهرم رفتم پایتخت که لب‌تاپ براش بگیریم ( بماند حدود ۷-۸ ماه کلی‌ برند و کفینگ مختلف و بازار چک کردیم) خوب مدل‌های مختلف با قیمت‌های مختلف با گارانتی‌‌های جور واجور که مغازه با مغازه کناری ۵۰ -۱۰۰ تومن اختلاف قیمت داشت ،حدود ۱ ساعت گشتیم آخر یه جائی‌ پیدا کردیم که مثل اینکه طرف خودش وارد کنند لب‌تاپ دل‌ و هاپ بود یه مدلی‌ خواهرم خوشش اومد که فروشنده از پشت ویترین آورد بود گفت نوشو ندارم همینو برادر ، گفتم نمی‌شه که این انقد جا انگشت رو ال‌سی‌دی داره که صفحه دیده نمی‌شه!!! من آکبند می‌خوام ، بحث که کردیم گفت همین می‌خوای ۱۵ مین برات آکش کنم!!!!
    حالا آمریکا رفتم از طریق اینترنت خیلی‌ راحت مدلی‌ که دوست داشتمو سفارش دادم گفتم چند روز برام بیار که دقیق همون زمان با کامل احترام آورد اونم چی‌ دوستان لب‌تاپ هاپ من داخل ۲ تا جعبه بود نه یکی‌ ( مال خواهرم که گفتم که چه اصراری میکرد پشت ویترین برداره ،اونیکه به قول خودش آک بود هم فقط یه برچسب رو جعبه داشت) و کلی‌ مزیت دیگه

در مورد برند اپل جدا میگم در یهLEVELدیگه به سر میبره البته خود آمریکا افراد خاصی‌ اپل میخرن حالا به غیر از قیمت بالایی که داره که اونم ناشی‌ از کیفیت نه چیز دیگه ( آمریکا هیچ شرکتی حق اینو داره بدون ارائه محصول با تکنولوژی بالاتر قیمت بالا ببره) ،بازار خودش داره ،شما باید یه اپل استور از نزدیک ببینی‌ تا بتونی‌ عظمتشو درک کنی‌ و اینکه اپل رفته سراغ تبلت این نیست که کسی‌ مکبوک نمیخره نه اتفاقا من خودم آیپد۲ دارم و کامل ضرورتش حس کردم مخصوصا جائی‌ لب‌تاپ شما حدود ۳ کیلوگرم وزن داشته باشه
    Last edited by hitman908; 06-06-2011 at 15:14.

12. این کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

بچه ها شما از چه کول پدی استفاده میکنین؟
    من میخوام یک کول پد خوب بگیرم ، چی پیشنهاد میکنین ؟

دوست عزیز کول پد کولر مستر خیلی‌ خوبه بازار موبیل شعبه داره و بازار رضا که من شدید پیشنهاد می‌کند از بازار رضا نخر که گرونه ،مال من یه فن بزرگ داره که خوب خنک می‌کنه

من اشتباه بزرگی‌ کردم کولپد از انور نیاوردم

14. 2 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا HP تو این مدل سیستم خنک کننده رو بهینه کرده (فکر کنم کلا تو سال 2011 روش و تکنولوژی خنک کننده لپ تاپ هاش رو عوض کرده) و در ضمن HP تکنولوژی انحصاری Cool Sence رو هم رو این لپ تاپ به کار برده که به نظر من قابل تحسین و کار آمده
    دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خیلی عالیه و گرمای cpu در حالت نرمال و بدون کول پد 49-53 هست که واسه سی پی یو CoreI7 خیلی خوبه

در ضمن چون بدنه این لپ تاپ فلزیه گرما رو بیشتر نشون میده
    تازه باید خدا رو شکر کرد که مثل برند های دیگه خود تاچ پد خیلی داغ نمیشه چون گرم شدن تاچ پد بیشتر رو اعصابه
    واسه اینکه ببینی دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خوبه میتونی یه 5010 دل رو هم تست کنی و می بینی که فقط کم مونده آتیش بگیره-تازه جنس داخلش از پلاستیکه اگر فلز بود که جهنم میشد (اگه یه تخم مرغم بزاری روش ، نیمرو بدون روغن و کلسترول بهت تحویل میده)
    لپ تاپ من تو بازی Flashpoint River با آخرین گرافیک نهایت دماش بدون کول پد به 85 رسیده یا مثلا crysis2 رو با دمای 73-78 بازی میکنم در حالی که حتی مک بوکم دماش به 99 میرسه
    این قضیه داغ بودن HP رو یه سری از مدل ها بیشتر صدق میکنه و کل قضیه هم بر میگرده به یه سری مدل های خاص قدیمی در سری های pavilion dv2000 و dv6000 و dv9000 که از GPU های Nvidia استفاده میکردن و دیگه تولید نمیشن و به خاطر همین HP تصمیم گرفت که دیگه از گرافیک های Nvidia رو لپ تاپ هاش استفاده نکنه چون داغ میکردن و به همین دلیله که الان 99% لپ تاپ های HP از ATI استفاده میکنن
    ولی در مورد این مدل درست نیست.
    با تشکر فراوان از d.b23عزیز رفیق گلم که هم چین تاپیک توپی زد که دوستان مشکلاتشان حل کنند ، من یه جمله اضافه کنم به فرمایشات عزیز دلم ، منم مشکل گرما داشتم که خودم پیدا کردم خیلی‌ راحت یه کلمه کول تو منو استارت سرچ کردم کول سنس اومد مشکل حل شد یه تنظیم دیگه هم هست که یه کی‌ دیگه از دوستان گفت که باید اکتیو کنی‌ مربوط به باطری می‌شه اونم کردم اوکی شد شما باید مدل‌هات دیگه ببینی‌ تا گرما حس کنی‌ مثلا واسه خواهرم که وسترو دل‌ داره چند لحظه که روشن می‌کنه قشنگ تا ۷۰-۷۲ میره با یه استفاده روزمره گشت زنی‌ تو اینترنت

16. 3 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •