happy new year
اونی که به شما گفته احتمالا منظورش این کارتهای dvbt usb هستش که قیمتش هم همینه ولی ستاپ باکس رو منم قیمت کردم 80 تومن بود
سال نوی تو هم مبارک
خوب بریم سر وقت یه چیز مهم !!
دوستان در هنگام راه اندازی DVBT usb مواظب باشید
فرکانسهای صداوسیما ظاهرا خیلی ضعیف هستند
حدود 3 روز قبل از عید رفتم برای یکی ا دوستام این دستگاه رو نصب کنم و کمکش کنم ولی با کمال تعجب انتن خود دستگاه که به قطعه USB نصب میشه گیرندگی خیلی ضعیفی رو داره و نمیتونه مثه آدم کار کنه !
مجبور شدیم کابل انتن تلوزیون که از پشت لوم اومده بود رو بزنیم پشت سیستم و با کمال تعجب جواب داد کیفیت تصویرش هم ان چنان نیست ولی صاف میگیره ! اما کیفیت ! صفر مطلق
و نظر شخصی خودم با احترام به نظرات بقیه خواهشا کسی جبهه نگیره من نظرم همینه :
با توجه به کیفیت پایین برنامه های ایران حیف این 30 تومن و حیف اون 80 تومن ستاپ باکس مادریران
بهترین روش یه انتن و کانالهای دلخواهتون و دریافت بیشتر از 200-3000 تا کانال با همون بشقاب پرنده.
با عرض پوزش![]()
کسی الان 8شبکه داخلی دیجیتال درمشهد صاف داره
Last edited by fate27; 29-03-2011 at 21:40.
تاپیک اصلیش اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها و عيدتون هم مبارك
من به تازگي يه ME-7023 مارشال گرفتم كه هم آنتن ديجيتاله و هم دي وي دي پلير خيلي هم خوب شبكه ها رو مي گيره
اما سوال من از شما بزرگواران:
تويه منوها يه گزينه داره جهت آپديت ورژن برنامه اما هر چي تو اينترنت گشتم چيزي پيدا نكردم كسي مي تونه در اين زمينه «يعني تهيه آپديت ME-7023 مارشال» راهنمايي كنه؟
سلام
میشه بگی چه پسوندهایی رو ساپورت میکنه؟ mkv , rm , ...
زیرنویس فارسی رو چی؟
دوستانی که گیرنده دیجیتال دارن جواب بدن لطفا:
جساسیت این گیرنده ها به جهت آنتن هوایی چقدره؟ یعنی آنتن هوایی مثل زمان آنالوگ باید در جهت خاصی باشه یا نه صرفا باید فقط آنتن هوایی داشت؟
سلام
شیراز پوشش داره؟
سلام دوستان
منم سوال دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم اگر کسی هست جواب بده ممنون میشم
سوال:
تويه منوها يه گزينه داره جهت آپديت ورژن برنامه اما هر چي تو اينترنت گشتم چيزي پيدا نكردم كسي مي تونه در اين زمينه «يعني تهيه آپديت ME-7023 مارشال» راهنمايي كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)