نه منظور داووووود اين بود كه دستگاه X360KEY از هيتاچي ٠٥٠٠ اسليم پشتيباني نميكنه يعني روش كار نميده ؟
منم چند روز پيش با يكي حرف ميزدم اينو گفت بهم !!! البته تعجب كردم چون قانوناً بايد كار بده !!!
نه منظور داووووود اين بود كه دستگاه X360KEY از هيتاچي ٠٥٠٠ اسليم پشتيباني نميكنه يعني روش كار نميده ؟
منم چند روز پيش با يكي حرف ميزدم اينو گفت بهم !!! البته تعجب كردم چون قانوناً بايد كار بده !!!
ممنون بابت توضیح بیشتر ...
دلیلش اینکه هنوز دارن روی این مسئله کار میکنن و به زودی Hitachi 0500 هم مشکلش حل میشه!
(تا اونجایی که من شنیدم، یه درایو جدیدروی X360 Slim Hitachi DLN10N 0500 پیدا کردن)
ناصر جان تو بازی های دیگه این مشکل رو نداری ؟
ببین اگه فقط تو این بازی باشه و تو همون یه نقطه این مشکل پیش بیاد من اسمش رو میزام BUG چون خودم تا حالا همچین مشکلی نداشتم و این بازی رو بازی نکردم.
راستی دستت رو هم یه چک بکن ببین اصل هست یا نه.
داوود جان قراره یدونه برای من برای تست بفرستن . بلافاصله به دستم برسه یه تاپیک اختصاصی براش میزنم .
اگه قابل قبول بود یه تعدادی میارم هرکی خواست بهم PM بده.
دستگاه رو خاموش روشن کردم مشکل حل شد. نمیدونم. چیزی نیست همیشه پیش بیاد. کاملاً غیر قابل پیشبینی هست. ولی جایی که اتفاق میفته دیگه میفته ول نمیکنه.
نمیدونم. شاید به خاطر vibration باشه. که میخواد بلرزه ولی باتری کم میاره disconnect میشه. امیدوارم مشکل کنسول نباشه. امروز که بازی کردم مشکل نداشتم. تو 2 تا بازی این اتفاق افتاد.
اااوووووو Vibretaion روشنه !! داداش خاموش کن !!![]()
هم پدر باطری رو در میاره و هم تو دراز مدت دسته رو دچار مشکل میکنه.
ببین دستگاه مشکلی نداره , چون اگه مشکل داشته باشه اصلا دسته رو نمیشناسه. اگه 1 دونه دسته داری حتما یکی دیگه از جای مطمئن بگیر . که هم یه تست کنی و هم اینکه امکان 2 نفره برات فعال بشه.
CoD Black Ops یه قسمت داره به نام DEVILکه کامل شده ی CoD World at War هست . 2 نفرش واقعا خیلی حال میده !!
دوستان از کجا بفهمیم دستگاه 9504 یا 0225؟
ویا اگر 9504 از کجا بفهمیم چه ورژن ه ک روش نصبه؟
جدی سعید جون؟
من 85 درصد بازیهامو با ویبره تموم میکنم
دوستان برادرا تاپیک آموزش باز کردن 360 Fat اینجا وجود داره ؟![]()
بله علی جون
همین صفحه ی قبل سعید جان لینک دانلودشو گذاشته بود
بیا برات گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید من اینو دانلود کردم ولی موقع باز کردن PDF ارور میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)