من میخوام کنسول بخرم!!!!!!!!!
ترجیحا xbox360
حالا شما می گید با 500 تومن کدوم مدلش بخرم بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من میخوام کنسول بخرم!!!!!!!!!
ترجیحا xbox360
حالا شما می گید با 500 تومن کدوم مدلش بخرم بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه بتونيد يه اركيد يا الايت تهيه كنيد با قيمت خوب ( شايد دسته دوم )
ميتونيد با ٤٠٠ حدودا يه اسليم ٠٢٢٥ بگيريد و منتظر هكش بمونيد !!!
اگر قیمت جدید همه ی مدل های ایکس باکس 360 را هم اعلام کنید ممنون میشم
بعد بگین که امکان داره پایین بیاد بعد خرداد
مدل اسلیم. با درایو 9504. کپی خور میشه قیمت: 620 تومان
مدل آرکید. دیگه تولید نمیشه. کپی خور میشه قیمت: 480 تومان
در ضمن بگم که خرید مدل 9504 با این قیمت اصلا ارزش نداره... مدل های 0225 و 0500 هم فعلا کپی نمیشند.
با این وضع بازار شما اگر یه آرکید دست 2 تمیز پیدا کردی تو خریدش شک نکن .. آرکید با قیمت 500 تومن اصلا نمیرزه آدم پول بده!
موفق باشید
اليت چي؟
ديگه پيدا نميشه؟
منظور از درايو 9504 ،0500،0225 چيه؟
الايت چون ديگه توليد نميشه قيمتش بالاست پس اگر دسته دوم قيمت خوب پيدا كنيد ميارزه نووش هم همه انباري و قيمتاش خيلي بالاس
توي سري هاي اسليم هم مدل درايو هاي مختلفي تعبيه شده و اين كد ها همون فريمور درايو هستن ( درايوم همونيه كه ديسك ميزارين توش )
درايو هاي 0225 و 9504 درايو هاي liteon هستن كه فعلا فقط 9504 ه ك شده و 0225 در حال ه ك شدن هست اما ٠٥٠٠ كه هيتاچي هستش كه c4 هيچ عملياتي روش انجام نداده => فعلا ه ك بشو نيس
من ميخوام يه كنسول بگيرم ولي زياد عجله اي ندارم...
اين وي 2 واقعا قراره بياد؟؟
در حدي ps3 و xbox 360 هستش يا بالاتر يا پايين تر؟؟
سوني و مايكروسافت تا يكسال ديگه كنسولي جديدي توليد نميكنن؟؟
بله . wii 2 قراره بیاد و کنسول نسل بعد محسوب میشه مشخصات سخت افزاریش هم خیلی قویتره .
صد در صد بالاتر از این دوتاست .
معلوم نیست . ولی سونی رو ps4 داره کار می کنه و یحتمل 2013 بیاد . xbox 720 هم مثل این که 2014 میاد
ولی ps3 گزینه ی خوبیه . با توجه به این که ps3 پنج ساله که اومده و هنوز بازی برا ps2 میاد پس . ps3 هم همینطوریه .
دوستان مشخص شده كه نسل بعد كنسول مايكرو ٧٢٠ هست ؟؟؟؟؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)