چرا تو مغازه امتحان نکردی
تازه x10 های الان ورژن اندرویید 2.1 دارن چی رو آپدیت کردی؟
چرا تو مغازه امتحان نکردی
تازه x10 های الان ورژن اندرویید 2.1 دارن چی رو آپدیت کردی؟
سلام
چرا وقتی sms و notification میاد فقط زنگ میزنه و صفحه روشن نمیشه؟؟
من تو setting گشتم چیزی پیدا نکردم! لطفا راهنمایی کنید...
من شک دارم کلیدهاش مشکل داره.(چون بعضی وقتا اوکیه بعضی وقتا نه بعد 10 دقیقه از کار می افته و دیگه کار نمیکنه)
والا اونجا با خودش چک کردیم مشکلی نداشت. منم بدون هیچگونه ضربه ای چیزی اوردم خونه.(که بگم ضربه ای چیزی خورده.تازه محافظم براش گرفتم)
اون روش منو و بک که هر کاری کردم کار نکرد. روش شماره گیری رو زدم.گزینه ای هم به اسم service Test نداشت.
الان مثل سگ پشیمونما.آدم 500 تومن پیاده شه بعد حرص هم بخوره
الان دیگه از تو صفحه اصلی اس ام اس هم میری ببینی.دیگه با دکمه بک هم برنمیگرده به صفحه اصلی.چراغای بینشم روشن نمیشه.
یعنی میگید مشکل از آپگریتیه یا نرم افزارهایی که کرده؟ شانس ما هم خورد به این ایام.یارو هم رفته مسافرت.
![]()
فقط اینا رو داشت
Phone information
battery information
battery history
usage netonition
![]()
دوست عزیز ناراحت نباش.یه راهی براش پیدا میکنیم.بزار این برنامه رو تست کنیم:
این رو بگیر و نصب کن:
button savior
این برنامه کارش این هست که کار دکمه های سخت افزاری رو شبیه سازی میکنه.دقیقا کار همونا رو برات انجام میده.من به شخصه بیشتر از این برنامه استفاده میکنم تا از اون دکمه های پایین.تست کن تا ببینیم اشکال نرم افزاری هست یا سخت افزاری.به هر حال امیدوارم درست شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه رو همینجا بگو ببینیم چیکار کردی.
![]()
واسه چی روشن بشه؟سلام
چرا وقتی sms و notification میاد فقط زنگ میزنه و صفحه روشن نمیشه؟؟
من تو setting گشتم چیزی پیدا نکردم! لطفا راهنمایی کنید...
با یه برنامه جانبی میتونی این قابلیت رو اضافه کنی.برنامه handcent رو نصب کن.خیلی عالی هست و خیلی امکانات دیگه ای بهت میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه این که گوشیم کلا silent هستش اگه صفحه روشن نشه عمرا اگه بفهمم D:
من دیروز خریدم هنوز روت نکردم. هنوز کامل آشنا نیستم با گوشی... واسه این باید روت کنم؟
مرسي حامدددددددددددد
برنامت عالييييييييييي بود!!!!!!!!!
هميشه برام سوال بود چرا يه دكمه بك اون بالا تو صفحه نيست كه من هي دستمو نبرم اون پايين![]()
روت رو واسه موارد خیلی محدودی نیاز دارید.واسه این که گوشیم کلا silent هستش اگه صفحه روشن نشه عمرا اگه بفهمم D:
من دیروز خریدم هنوز روت نکردم. هنوز کامل آشنا نیستم با گوشی... واسه این باید روت کنم؟
واسه این برنامه هم نیازی نیست.
چاکریم م م م م ممرسي حامدددددددددددد
برنامت عالييييييييييي بود!!!!!!!!!
هميشه برام سوال بود چرا يه دكمه بك اون بالا تو صفحه نيست كه من هي دستمو نبرم اون پايين
من خودم کلی با این برنامه حال میکنم.وای دیدی چه سخته![]()
خوب اون نتیفیکشن ال ای دی همون کاره ال سی دی که روشن میشه رو میکنه دیگه
کلی تو باتری صرفه جوویی میکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)