سلام
دوستان من با مودم ای دی اس ال خودم یصورت لن کانکت میشم.بنابراین مودم نرم افزاری واسه نصب نیاز نداره.مدتی است که بعضی وقتها دچار ارور 651 میشم.از برنامه رجیستری مکانیک هم استفاده کردم.ولی مشکلم حل نشده.من از ویندوز 7_32 بیت استفاده میکنم.
تو سایت مایکروسافت گفتن این بیشتر بخاطر خراب شدن raspppoe.sys هستش که باید مجدد بصورت دستی کپی بشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- فایل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنین:
کد:
2- فایل در این آدرس قرار داره : c:\windows\system32\drivers
3- فایل اصلی رو پاک نکنید. بلکه اسم اون رو به raspppoe.old تغییر بدین تا اگه مشکلی شد ، به راحتی بتونین برگردونید.
4- اگه سیستم اجازه تغییر نام فایل رو نداد ، باید وارد حالت Clean Boot بشید (آموزش در لینک زیر) و مراحل رو انجام بدین.
در Clean Boot موقع بالا اومدن ویندوز هبچ برنامه ی اضافی ای لود نمیشه و به راحتی میشه تغییرات رو داد.
کد:
-----------------------
من تا الان کانکشن که می ساختم تنظیمات رو دستی انجام می دادم الان که می خوام pppoe بزارم وارد نیشتم چند سوال دارم
قسمت تنظیمات چند گزینه داره pppoe خالی نداره فقط یک گزینه هست که pppoe داره ان هم rfc 2516 pppoe
من رو گزینه بالا گذاشتم بعد درهمان صفحه یوزرو پسورد رو دادم و تنظیم شد و چراغ اینترنت و وایلس و adsl روشن شد حالا باید چیکار کنم چون وارد هیچ سایتی نمی شه ؟
.gif)
مدل مودم تون چیه؟