عالی بود مهردادجان ممنون
عالی بود مهردادجان ممنون
با سلام
من c7000 40 دارم میخواستم ببینم --- این led بالاخره فعال میشه یا نه از بانه گرفتم من وقت نکردم گفتگو ها رو بخونم در ضمن تو چند ماه اخیر نرم افزار جدید برای این ال ای دی آمده که فرمتهای بیشتری از فیلمها را بخونه و بدرد به خور باشه ؟ ممنون
Last edited by oqazviny; 01-06-2011 at 08:14.
[QUOTE=mehrdad_ati;6142170]این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )
تشکر فراوان مهرداد عزیز.
من همین یک ماه پیش یک تلویزیون c695 رو فرستادم گارانتی و پولش رو به من برگردوندن.فکر نمی کنم این رو دیگه قبول کنن.خداییش خیلی افتضاحه این حالت.کاش قبل خرید این پلاسمای v20 رو دیده بودم.2.450.000 پول رو ریختم تو شکم سامسونگ این هم نتیجش.تو تصاویر تاریک اگر بک لایت زیاد باشه اونقدر نقاط نورانی تقدیم میکنه بهتون که حالتون از دیدن فیلم به هم میخوره.اگر بک لایت رو هم بیارین پایین دیگه چه فرقی میکنه با ال سی دی های ارزون قیمت.
من هم C6960 را جایگزین یک پلاسما کردم و راضی نیستم مشکل بزرگ من کم شدن نور این تلویزیون به طور خود کار هست که واقعا مرا دیوانه کرده وقتی رنگ مشکی زیاد باشد نور خود به خود کم میشود.
شما حتما مطمئن بشید تمام گزینه های Energy Saving تی وی خاموش باشن احتمالا بخاطر روشن بودن یکی از اون گزینه هاست.
درسته 6960 متاسفانه ضعفهایی داره که قاعدتا دلیلش هم به نظر من کم کاریهای شرکت سامسونگ هست
با سلام
سری 8 گرفتم چهار ساعت کار نکرد تصویر قطع شد و دارای خطوط عمودی و افقی شده ورنگ سبز و زرد فقط صدا داره
مشکل از کجا میتونه باشه
آقا یه دور رسیت فاکتوری کن ببین درست میشه
ضمنا نگاه کن ببین نسخه نرم افزارش چنده؟
دوست گرامی اصلا منو رو نشون نمیده
میتونی از منوی مخفی رسیت فاکتوری رو انجام بدی
Last edited by persian_m; 04-06-2011 at 23:49.
وقت دوستان بخیر
امروز من خواستم TV مو آپدیت کنم،ابتدا وارد سایت سامسونگ مالزی شدم که ریجن دستگاه مال اونجاست،بعد ی سر به وب سایت سامسونگ آمریکا زدم و دیدم ورژن فریموری که قرار داده بالا تر هست.منم اونرو دانلود کردم و به تی وی انتقال دادم،اول که هیچ مشکلی تی وی نداره و همچنین در منو زبان فارسی هم موجوده و هم اینکه در قسمت اینترنت تی وی هم گوگل و یاهو و یوتوب و اسکایپ بصورت پیشفرض نصب بود و همچنین بدون هیچ تغییراتی اینترنت تی وی فعال بود.
مدل تی وی من UA46C7770
دانلود فریمور از سایت مالزی (1011.1) :
UA46C7000
دانلود فریمور از سایت آمریکا (1035.0) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UN46C7000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud 206-16v; 07-06-2011 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)