سلام
نصب هارد ها لپتاپ واسه کنسول مشکلی پیش نمیاره ؟ در کل پیشنهادتون واسه کسی که ارکد بدون هارد داره چیه؟
سلام
نصب هارد ها لپتاپ واسه کنسول مشکلی پیش نمیاره ؟ در کل پیشنهادتون واسه کسی که ارکد بدون هارد داره چیه؟
هرچی که موجود باشه و قابل فروش.
توضیحات بیشتر رو بزارید برای زمانی که فروشگاه تأسیس بشه.
ببینید الان کنسول Slim یک ویرایش جدید از Xbox 360 هست نه یک سری جدید یا مدل جدید.
یعنی یکسری نواقص و مشکلات بر طرف شده و در قالب مشتری پسند تر و به روز تر وارد بازار شده با همان توانایی ها و قدرت پردازش.
نه عزیز مشکلی نیست هرکسی تو تخصص خودش حرفه ای هست . شما هم مطمئنا مواردی رو بلدی که شاید ما اسمش رو هم نشنیده باشیم.
اگه شما Arcade دارید بهترین پیشنهاد خرید هارد خوده کنسول هست .
اگه زیاد بازی نصب نمیکنید یک عدد Flashram اصل با Buffer خوب هم کارتون رو راه میندازه.
اقا توی c4 گفته که ال تی 1.9 از بازی های کپی پشتیبانی نمی کنه خوب پس به چه درد می خوره؟
گفته از بازی های کپی با فرمت XGD 3 پشتیبانی نمیکنه،ولی یکی پرسیده بود که LT 2 برای درایو های phat lite-on منتشر میشه گفته بود آره...............
خوب اگه می خوای کمتر خرج کنی می تونی یک هارد لپتابی با قاب هارد فت بخری بعد هارد رو -- کنی و بزاری تو کنسول و بعدش ازش استفاده کنی
دو روز نت قعط بود تاپيك ٣٠ صفحه رفته جلو
دوستاني كه هارد لپ تاپ براي كار ه ك خريدين مدل و قيمتش هم بگيد لطفا
دوستان یکی لطف کنه توضیح بده قضیه این XGD 3 چیه؟ اینا چج.ر بازی هایی هستن؟ و چجوری قابل تشخیص هستند؟ من دارم یک 0225 میگیرم. مهم شده برام اخه میگن پشتیبانی نمیکنه
دوستان تا یکی دو هفته دیگه اسلیم 0225 می گیرم...
حدودا کی کپی خورش میاد؟؟؟ مث که کپی خورش وقتی بیاد یه سری مشکلاتی داره... چه چیزایی هستن و آیا خیلی مهمن؟؟؟
اگه من اسلیم بگیرم و کپی خور هم بکنم دیگه هر بازی رو میتونم بزنم؟؟؟ تنکس![]()
![]()
2 هفته دیگه احتمالاً کپی خور میشه. اونموقع قیمتش میشه 600. الان هم به زور زیر 400 گیر میاد. همین الانم بگیری دیر هست.
هر جا رو دیدم همون 400 بودفقط یه یارو دیدم 380
میارزه؟؟؟ بگیرم؟؟؟
قطعا اگه دیر بجنبی خیلی ضرر کردی من خودم اواسط اردیبهشت گرفتم 270 الان دارم حال می کنم دوتا بازی اریجنال گرفتم و از دوستام هم 5 6 تا بازی گرفتم
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
البته هارد باید وسترن باشه تا -- شه که هارد وسترن هم کم پیدا می شه. من بازار ایرانیان تو خیابان ولیعصر گرفتم 35 که هارد 160 وسترن (wd 1600bevt scorpio blue) هستش و هکش کردم گذاشتم تو کنسول و دارم حال می کنم و به ریش ماکروسافت می خندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)