تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 329 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در مورد نصب نشدن رام های کاستومی که دوستان ذکر کردند حق دارند که میگن این رام ها نصب نمیشه
    درسته که شما روت کردید اما جدیدا شرکت های سازنده هم بیکار نبوده اند و شرکت معظم HTC یک سطح و لایه امنیتی جدیدی بنام PVT4 برای عدم دستکاری در بخش های حساس و سیستمی دیوایس های خودش ایجاد کرده .

از اون طرف هم هکرهای نام آشنا بسرعت این لایه رو برای ما باز کرده اند تا ما بتونیم هر کاری میخوایم سر گوشیمون بیاریم . اما روش کار :

به لینک زیر برید که اتفاقا فارسی هستش و براحتی سطح امنیتی رو S / Off کنید و بقیه ماجــــرا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

يك سري كد براي تست گوشيهاي آندروييدي سامسونگ:

Depends on situation .Check samfirmware .com
    Some are as follows
    *#*#4636#*#* – Phone Information
    *2767*3855# – Hard Reset
    *#*#7780#*#* – Factory Reset
    *#*#7594#*#* – Change End Call/Power Option
    *#*#197328640#*#* – Service Mode
    *#*#273283*255*663282*#*#* – File Copy Screen (Backup Media Files)
    *#*#526#*#* – WLAN Test
    *#*#232338#*#* – Shows Wi-Fi MAC address
    *#*#1472365#*#* – GPS Test
    *#*#1575#*#* – Another GPS test
    *#*#232331#*#* – Bluetooth test
    *#*#232337#*# – Shows Bluetooth device address
    *#*#8255#*#* – G-Talk Service Monitor
    Codes to launch various Factory Tests:
    *#*#0283#*#* – Packet Loopback
    *#*#0*#*#* – LCD test
    *#*#0673#*#* – Melody test
    *#*#0842#*#* – Device test (Vibration test and Backlight test)
    *#*#2663#*#* – Touch screen version
    *#*#2664#*#* – Touch screen test
    *#*#0588#*#* – Proximity sensor test
    *#*#3264#*#* – RAM version
    Codes to get Firmware version information:
    *#*#4986*2650468#*#* – PDA, Phone, H/W, RFCallDate
    *#*#1234#*#* – PDA and Phone
    *#*#1111#*#* – FTA SW Version
    *#*#2222#*#* – FTA HW Version
    *#*#44336#*#* – PDA, Phone, CSC, Build Time, Changelist number

3. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض چند سوال در مورد اندروید

سلام
    من فردا میخوام یه گوشی Galaxy s بردارم به همین خاطر میخوام اطلاعاتم رو در مورد اندروید ببرم بالا
    من کار با iOS و جیلبریک و .... رو کامل بلدم ولی در مورد اندروید هیچ اطلاعاتی ندارم

یه چیزهایی خوندم تو یه سری سایت یه چیزهایی دستگیرم شد ولی خوب تو یه سری چیزها بیشتر گیج شدم

1- اول اینکه من لازمه گوشیم رو رووت کنم؟ آیا روت یه چیزی تو همون مایه های جیل بریک اپل هست؟
    این طور که فهمیدم برای دسترسی به همه فایلهای اندروید هست درسته؟

2- آیا روت کردن باعث بالا رفتن ورژن سیستم عامل ما میشه؟ یا اون ROM کردن هستش؟
    اول باید گوشی رووت بشه بعد رام بشه یا برعکسه؟

3- اگه این کارها رو انجام بدیم آیا به مارکت اندروید بازم دسترسی داریم یا از اون محروم میشیم؟

4- آیا گوشی های روت و رام شده اجازه نصب برنامه اورجینال رو دارند یا نه؟

5-اندروید هم مثل اپل برنامه های -- شدش با برنامه های اصلیش جدا هستند یا هر موقع ستاپ برنامه ای رو داشته باشیم میتونیم روی گوشی نصب کنیم حالا چه Free و چه پولی

6- اگه از از طریق سیستم عامل اصلی و دست نخورده سیستم عامل رو آپدیت کنیم چه اتفاقی میفته؟

7- اگه مثل بالا به صورت اصلی سیستم رو آپدیت کنیم آیا اجازه نصب همه برنامه ها رو داریم یا با محدودیت رو به رو میشیم

8- تو انجمن اندروید دیدم یه رام جدید اومده به صورت فارسی و رسمی این به این معناست که همه چیز فارسیه؟ یعنی نمیشه منو ها رو انگلیسی کرد و فقط کیبورد فارسی رو داشته باشیم؟ و اگه نسخه انگلیسی رو نصب کنیم کیبرد و پشتیبانی فارسی رو داریم؟

9- آیا از طریق خود گوشی میشه به نت وصل شد و برنامه ای رو دانلود کرد و همونجا نصبش کرد؟

10- کلا کار کردن با اندروید لذت بخش هست؟
    و نصب برنامه روی اون راحته یا نه؟

11- چطوری میشه از Android Market خرید کرد؟ چه کارتی لازمه؟ مثل اپل آیتیونز کارت نداره؟

خداییش تازه میفهمم Apple iTunes چه نعمت بزرگیه از آپل که با یک دکمه Sync میتونیم هر چی دلمون بخواد روی سخت افزارهاش بریزیم

ممنون میشم بر اساس شماره ها سوالاتم رو جواب بدید لطف بزرگی میکنید
    ممنون از همه
    Last edited by *hamedkhatar*; 03-06-2011 at 23:55.

5. 2 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من فردا میخوام یه گوشی Galaxy s بردارم به همین خاطر میخوام اطلاعاتم رو در مورد اندروید ببرم بالا
    من کار با iOS و جیلبریک و .... رو کامل بلدم ولی در مورد اندروید هیچ اطلاعاتی ندارم

یه چیزهایی خوندم تو یه سری سایت یه چیزهایی دستگیرم شد ولی خوب تو یه سری چیزها بیشتر گیج شدم

1- اول اینکه من لازمه گوشیم رو رووت کنم؟ آیا روت یه چیزی تو همون مایه های جیل بریک اپل هست؟
    این طور که فهمیدم برای دسترسی به همه فایلهای اندروید هست درسته؟

2- آیا روت کردن باعث بالا رفتن ورژن سیستم عامل ما میشه؟ یا اون ROM کردن هستش؟
    اول باید گوشی رووت بشه بعد رام بشه یا برعکسه؟

3- اگه این کارها رو انجام بدیم آیا به مارکت اندروید بازم دسترسی داریم یا از اون محروم میشیم؟

4- آیا گوشی های روت و رام شده اجازه نصب برنامه اورجینال رو دارند یا نه؟

5-اندروید هم مثل اپل برنامه های -- شدش با برنامه های اصلیش جدا هستند یا هر موقع ستاپ برنامه ای رو داشته باشیم میتونیم روی گوشی نصب کنیم حالا چه Free و چه پولی

6- اگه از از طریق سیستم عامل اصلی و دست نخورده سیستم عامل رو آپدیت کنیم چه اتفاقی میفته؟

7- اگه مثل بالا به صورت اصلی سیستم رو آپدیت کنیم آیا اجازه نصب همه برنامه ها رو داریم یا با محدودیت رو به رو میشیم

8- تو انجمن اندروید دیدم یه رام جدید اومده به صورت فارسی و رسمی این به این معناست که همه چیز فارسیه؟ یعنی نمیشه منو ها رو انگلیسی کرد و فقط کیبورد فارسی رو داشته باشیم؟ و اگه نسخه انگلیسی رو نصب کنیم کیبرد و پشتیبانی فارسی رو داریم؟

9- آیا از طریق خود گوشی میشه به نت وصل شد و برنامه ای رو دانلود کرد و همونجا نصبش کرد؟

10- کلا کار کردن با اندروید لذت بخش هست؟
    و نصب برنامه روی اون راحته یا نه؟

11- چطوری میشه از Android Market خرید کرد؟ چه کارتی لازمه؟ مثل اپل آیتیونز کارت نداره؟

خداییش تازه میفهمم Apple iTunes چه نعمت بزرگیه از آپل که با یک دکمه Sync میتونیم هر چی دلمون بخواد روی سخت افزارهاش بریزیم

ممنون میشم بر اساس شماره ها سوالاتم رو جواب بدید لطف بزرگی میکنید
    ممنون از همه
    1-اگه بخوای رام بریزی اره باید گوشی تو روت کنی . برای یهک سری نرم افزار های خاص هم باید گوشی روت بشه .
    2-اگه روت کنی میتونی رام های کاستوم رو بریزی . رام هایی که شرکتی میاد بیرون نیاز به روت نداره .
    3- کلا مارکت اندروید برای ایران بسته است . ولی میشه با یه سری ترفند بازش کرد . فکر نکنم ربطی به روت داشته باشه . ولی مارکت های ایرانی هم هستند که رایگاند . فکر کنم امازون هم مارکت داشته باشه ولی رایگان باشه یا نه رو نمیدونم .
    4- بله
    6- هیچی گوشیت به جدید ترین ورژن اپدیت میشه
    7- نه بابا برای چی همچین فکری کردی .خنوز تو حال و هوای ایفونی . اندروید یعنی منبع باز . یعنی اپن سورس . یعنی دنیای ازاد
    8- اتفاقا اکثر رام ها از زبان فارسی پشتیبانی می کنند . ولی منوی فارسی ندارند .
    9- اره مارکت ها همین جورین فقط با گوشی میتونی برنامه ها رو نصب کنی . مزیت اندروید نسبت به ios اینه که برای ریختن برنامه نیازی به برنامه و کامپیوتر نداری . البته با کامپیوتر هم میشه برنامه ریخت ولی بدون اون هم میشه .
    10- من با اندروید کار نکردم . اما تا 1 2 هفته دیگه یا گالاکسی یا desire hd می خوام بگیرم . اینایی هم که گفتم نتیجه ی تحقیقات اولیه من درباره ی اندروید بودش . نتیجه ی 3 ماه تلاش و ممارست در خوندن فروم ها .
    اما کار کردن باهاش راحته و لذت بخش . ازش عمرا خسته بشی . محیط گرافیکی قوی داره . تم های جورواجور و رنگارنگی داره . هر موقع از تم قبلیت خسته شدی با تم جدید روحیت عوض میشه .
    در مورد نصب برنامه هم که بالا توضیح دادم .
    11- اینو نمیدونم . اما یه بازار سیاه اندروید هستش که برنامه های پولی اندروید رو رایگان گذاشته تو سایتش .فکر کنم applanet باشه دقیقا یادم نیست . اما از خود مارکت به احتمال باید مستر کارتی ویزایی یا یه کارت بین المللی داشته باشی . اما به هر حال سایت هایی وجود دارند که برنامه های پولی مارکت رو رایگان داشته باشند .
    12- تموم شد

اما به نظرم کار با Apple iTunes یه محدودیته . که تو اندروید این مشکل وجود نداره . تو اندروید نیازی به کامپیوتر نداری هر موقع وصل بشی به مارکت ، حالا چه مارکت اندروید چه مارکت های ایرانی و چه مارکت های دیگه از طریق نت میتونی برنامه ات رو انتخاب کنب و همون لحظه نصب کنی تو گوشیت . تو اندروید محدودیت وجود ندارد .
    حالا چقد میخوای هزینه کنی ؟ اگه در حدود 700 و به بالا پول داری و می خوای هزینه کنی بهتره که گوشی 2 هسته ای بگیری . اینده بهتری داره .

7. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    منم چند تا سوال داشتم
    1- برای انتقال فایل (تصویری، صوتی ، pdf و...) به گوشی آندرویدی نیاز به برنامه ای مانند آیتونز برای آیفون هست ؟؟؟
    2- اگه بخواهیم برنامه یا بازی رو از رو کامپیوتر روی گوشی نصب کنیم چیکار باید کرد ؟؟؟
    پیش پیش ممنون
    Last edited by amirrezan95; 05-06-2011 at 17:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    منم چند تا سوال داشتم
    1- برای انتقال فایل (تصویری، صوتی ، pdf و...) به گوشی آندرویدی نیاز به برنامه ای مانند آیتونز برای آیفون هست ؟؟؟
    2- اگه بخواهیم برنامه یا بازی رو از رو کامپیوتر روی گوشی نصب کنیم چیکار باید کرد ؟؟؟
    پیش پیش ممنون
    ??

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

برنامه ای به نام Kies هست که برای ارتباط با گوشی هست ولی شما به صورت عادی میتونی هر فایلی رو روی گوشی بریزی و اجرا کنی
    موفق باشید

11. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض چند سایت مشابه apptrackr برای اندروید

سلام
    آقا خدا خیرتون بده چند تا سایت مشابه apptrackr که بهترین سایت برای دانلود نرم افزارهای iOS هست معرفی کنید
    دمتون گرم

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

ما نیز چون شما منتظریم با بسته شدن اندروید مارکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

دوست عزیز اندروید خیلی خوبه واقعا به نظر من عالیه هر چیزی که میخوای برات فراهم کرده
    ولی متاسفانه هنوز لذت کار با ایفون و قدرتش حرف اول رو میزنهو حالا حالا ها مونده گوشی بیاد که هم سطح ایفون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •