تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 732 از 1219 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

خوب مگه میشه فن های اون یکی کنسول (نمیخوام اسم ببرم!) توی نظر سنجی ها نباشن!!؟
    نه منظورم ابنه كه يه كنسول كه نميتونه بد و خيلي ضعيف باشه---فن هاي اونيكي كنسولم ميتونستن به گزينه متوسط راي بدن---متوسط تقريبا همون ضعيفه---

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

PS3 رو با 2 تا بازی اصل ( NFS:HP و GOWIII) و 14 تا کپی تمیز و بی مشکل 350 بفروشم خوبه؟ عالیه یا ضرره؟

میخوام xbox Slim بگیرم 0225
    به نظر من اينكارو نكن!!!بعدا پشيمون ميشي!!!فكرشو كن پلي 3 بخواد يه بازي انحصاري خيلي خوب بده اونوقت چيكار ميكني؟؟؟نكنه دو تا كنسول داري؟

3. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

داداش انحصاری خیلی خوب چیه ؟ یه خبرایی پیچیده که سونی میخواد GTA رو انحصاری کنه . مایکروسافت هم بیوشاک رو .

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهر حال هر فروشی یه ضرری داره
    درسته دوست عزیز. منظورم از ضرر ، نسبت به قیمت واقعی PS3 دسته دو هست. نه ُPS3 نو.

به نظر من اينكارو نكن!!!بعدا پشيمون ميشي!!!فكرشو كن پلي 3 بخواد يه بازي انحصاري خيلي خوب بده اونوقت چيكار ميكني؟؟؟نكنه دو تا كنسول داري؟
    الانشم که دارمش خیلی از بازیهای انحصاریو بازی نکردم. ولی کنسولی که ضعف داشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم. منظورم همون ضعف گرافیکی بازی هاش نسبت به Xbox360 هست. حالا kinect جای خود دارد

نه همین یک کنسول رو دارم

داداش انحصاری خیلی خوب چیه ؟ یه خبرایی پیچیده که سونی میخواد GTA رو انحصاری کنه . مایکروسافت هم بیوشاک رو .
    فکر نمی کنم بازی که قبلاً Release شده بیاد انحصاری بشه

سلام به همه
    حسته نباشید

من قبل عید ps3 خریدم و هکش هم نکردم تا حالا
    دفعه اول که خواستم وصل بشم به psn گفت باید سیستمت آپدیت بشه و من هم زدم آپدیت شد!
    اون موقع ورژن 3.6 رو دانلود کردم اون هم از کامپوتر و بعد با فلش ریختم رو کنسول!
    حجمش هم چیزی حدود 160-170 مگ بود.
    حالا دوباره میخو.ام وصل بشم میگه آپدیت کن!
    ورژن 3.61 هستش و دوباره حجمش همون قدر هستش!
    تازه تو صفحه آپدیت هم یه چیزی نوشته که کمی مشکوک شدم :
    The PlayStation®3 system software version 3.61 (with 3.60) update includes the following
    خوب من اینترنتم حجمی هستش و 160 مگ هم زیاده بالاخره!
    میخوام بدونم بالاخره من چی کار کنم!دانلود کنم یا نه!
    یعنی کل این 16 مگی که الان میگه دانلود کنم جدید هست؟
    یعنی مجبورم که کلش رو دانلود کنم؟
    برای استفاده از PSN هیشه باید اخرین Firmware سونی رو نصب داشته باشید. با دانلود نسخه 3.6 کلاً دیگه نمیتونید هکش کنید. ( حداقل قعلاً )

هر Firmware ی هم حدوداً 150 تا 170 Mb حجم داره.
    3.61 فعلاً اخریش هست. و باید حتماً اینو دانلود و نصب کنبد تا بتونید به PSN وصل شید
    Last edited by sony_W810i; 29-05-2011 at 13:04.

6. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

مراجعه کن به اینجا هم میتونی تم دانلود کنی هم آموزشش هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من میریزم ولی نشون نمیده وقتی میرم روی install میگه تمی وجود نداره........
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

درسته دوست عزیز. منظورم از ضرر ، نسبت به قیمت واقعی PS3 دسته دو هست. نه ُPS3 نو.

الانشم که دارمش خیلی از بازیهای انحصاریو بازی نکردم. ولی کنسولی که ضعف داشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم. منظورم همون ضعف گرافیکی بازی هاش نسبت به Xbox360 هست. حالا kinect جای خود دارد

فکر نمی کنم بازی که قبلاً Release شده بیاد انحصاری بشه

داداش خبرای خوبی از بازیهای انحصاری سونی به گوش میرسه.شما یه جوری میگی ضعف انگار اصلا بازیا قابل اجرا نیست.
    فقط یک سری بازیاها در بعضی جاها افت فریم داره این ضعفی نیست که آدم نتونه تحمل کنه.
    منم دوست دارم این افت فریم رو نداشته باشم اما وقتی فکرشو میکنم دیگه نمیتونم با کارکتر کریتوس بازی کنم و انحصاریا هایی که قراره برا پلی 3 بیاد باید فقط حسرت بکشم و تعریف از این و اون بشنوم هیچ وقت این کارو نمیکنم
    تازه بهم امید هم میده این انحصاریا.که اگه من توی بازی Pes 2011 توی یه صحنه ی بعد گل 5 ثانیه ای که بازیکنا میفتن رو هم افت فریم دارم و ایکس باکی نداره عوضش من توی هاردم خدای جنگ 3 رو دارم که دنیا نداره
    اگه من توی بازی اساسینز یه قسمت هایی که جمعیت شهر زیاده افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش من کارگردان یه فیلم سینماییم به اسم باران سنگین که همکارام فقط همجنس خودمن(پلی 3)
    اگه توی بازی مورتال کمبت برا بعضی از فاتالیتی ها افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش یه سری بازیه ناب و دسته اول انحصاری در انتظارمه که همه ی اینارو فراموش میکنم

امیدوارم مثال هامو متوجه شده باشی حالا خود دانی

در ضمن درباره GTA هم بگم من که نشنیدم ولی خوب مگه میشه با پول کاری پیش نره؟

9. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

12

من میریزم ولی نشون نمیده وقتی میرم روی install میگه تمی وجود نداره........
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    * شما دقیقا تم هارو همینطور که توضیح داده شده ریختی ؟ فرمتش باید
    P3t
    باشه .

داداش خبرای خوبی از بازیهای انحصاری سونی به گوش میرسه.شما یه جوری میگی ضعف انگار اصلا بازیا قابل اجرا نیست.
    فقط یک سری بازیاها در بعضی جاها افت فریم داره این ضعفی نیست که آدم نتونه تحمل کنه.
    منم دوست دارم این افت فریم رو نداشته باشم اما وقتی فکرشو میکنم دیگه نمیتونم با کارکتر کریتوس بازی کنم و انحصاریا هایی که قراره برا پلی 3 بیاد باید فقط حسرت بکشم و تعریف از این و اون بشنوم هیچ وقت این کارو نمیکنم
    تازه بهم امید هم میده این انحصاریا.که اگه من توی بازی Pes 2011 توی یه صحنه ی بعد گل 5 ثانیه ای که بازیکنا میفتن رو هم افت فریم دارم و ایکس باکی نداره عوضش من توی هاردم خدای جنگ 3 رو دارم که دنیا نداره
    اگه من توی بازی اساسینز یه قسمت هایی که جمعیت شهر زیاده افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش من کارگردان یه فیلم سینماییم به اسم باران سنگین که همکارام فقط همجنس خودمن(پلی 3)
    اگه توی بازی مورتال کمبت برا بعضی از فاتالیتی ها افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش یه سری بازیه ناب و دسته اول انحصاری در انتظارمه که همه ی اینارو فراموش میکنم

امیدوارم مثال هامو متوجه شده باشی حالا خود دانی

در ضمن درباره GTA هم بگم من که نشنیدم ولی خوب مگه میشه با پول کاری پیش نره؟
    در مورد gta هم که امکانش خیلی زیاده . اگه یادتون باشه
    مایکروسافت برای جلوگیری از انحصاری شدن GTA IV مبلغ هنگفتی به Take-Two پرداخت کرد .
    تازیه یه نگا به این لینک بندازین » بازی سنتره ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصولا 360 پلتفرم اصلی میشد ولی این بار ps3 شده . خب این خودش این شایعه رو قوت می بخشه .
    Last edited by abbasgh66; 29-05-2011 at 13:40.

11. 2 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

نگفتم انحصاري خوبه--منظورم اين بود كه ممكنه يه بازي خوب باشه و سوني انحصاريش كنه---

13. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عمرا یک شرکت آمریکایی اون هم از نوع راک استارش ، بازی هایی که روی سیستم عامل مایکروسافت جون گرفته رو انحصاری نمیکنه ، به خصوص که فروش 360 توی آمریکا بیشتر از فروش Ps3 توی آمریکا هستش .
    بعد دست سونی نیست که بخواد انحصاری بکنه یا نکنه !!!!!!!! دست شرکت تولید کننده هست که عمرا این کار رو نمیکنه .

15. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

نگفتم انحصاري خوبه--منظورم اين بود كه ممكنه يه بازي خوب باشه و سوني انحصاريش كنه---
    * نه من منظورم این بود که یابزی مثل gta از خوب بهتره .

عمرا یک شرکت آمریکایی اون هم از نوع راک استارش ، بازی هایی که روی سیستم عامل مایکروسافت جون گرفته رو انحصاری نمیکنه ، به خصوص که فروش 360 توی آمریکا بیشتر از فروش Ps3 توی آمریکا هستش .
    بعد دست سونی نیست که بخواد انحصاری بکنه یا نکنه !!!!!!!! دست شرکت تولید کننده هست که عمرا این کار رو نمیکنه .
    * میدونم دست سونی نیست ولی پول حلال مشکلاته

17. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •