تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2390 از 3195 اولاول ... 139018902290234023802386238723882389239023912392239323942400244024902890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,891 به 23,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان این x360key همه مدل های اسلیم ساپورت میکنه ؟! مثلا 0500 و 0401 ?

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای استفاده از kinect نور محیط هم مهم هست؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان این x360key همه مدل های اسلیم ساپورت میکنه ؟! مثلا 0500 و 0401 ?
    گویا ساپورت میکنه

برای استفاده از kinect نور محیط هم مهم هست؟
    بله مهمه.مثلا پرده رو بکشید تا نور زیاد نیاد تو محیط

4. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گویا ساپورت میکنه

منظورم این بود که باید نور تو محیط باشه تا بتونه من رو ببینه؟

یا به نور نیاز نداره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

منظورم این بود که باید نور تو محیط باشه تا بتونه من رو ببینه؟

یا به نور نیاز نداره؟
    خب معلومه دیگه
    مثلا انتظار داری چراغهارو خاموش کنی و تو تاریکی کینکت تورو تشخیص بده؟
    اگه خونتون آفتاب گیره صبحا چراغارو روشن نکن ولی شبها خب معلومه باید چراغو روشن کنی

7. 5 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14 بچه های صاحب نظر ایکس باکس بخونن لطفاً

سلام من مدتی توی باغ نبودم چه شده! من یکی دو هفته بود دست به ایکس باکس نمی زدم دیشب هوس کردم یه دست Head2Haed بزنم فیفا 11 روشن کردم دیدم آپدیت می خواد زدم آپدیت شد و دیدم دیگه درایو گیم ها رو نمی خونه سرچ زدم توی گوگل شانسی رفتم فروم بازی سنتر و اونجا مطالب زیادی خوندم شب بود خیلی نمی تونستم دقیق بخونم همه پست ها رو ولی یه حدسی زدم که ممنون میشم بگید آیا این حدسم صحیح هست یا نه!

بذارید ازول شروع کنم... من اونطور که از مطالب دستگیرم شد این آپدیت یکی از کاراش صفرکیلومتر کردن فریموری هست که روی درایو ریخته شده مثل ال تی پلاس و ... درواقع میزنه فریمور رو پاک می کنه و باید ئوباره ال تی پلاس اینا بریزی تا کپی خور بشه... خوب من یه دستگاه هم دارم که چند وقت پیش بدون درآوردن کی زدم erase کردمش و دیگه کل دستگاه مرخص شد و مجبور شدم یکی دیگه بگیرم همینی که الانم با این اپدیت رفته تو کما... من توی یه جا از مطالبی که توی بازی سنتر خوندم کی درایو رو هم میزنه پاک میکنه حالا اگه این صحت داشته باشه و قرار باشه یه روش -- خوب برای این مشکل بیاد اون دستگاه قبلی من می تونه از مرگ مغزی بیاد بیرون یا با این شرایط هم امیدی نیست که اون قبلیه زنده بشه یعنی من یه جورایی خوش به حالم میشه که این اپدیت اومده و هـکرها دست به کار میشن تا لی تی پلاس ورژن 2 بدن یا یه فکری به حال این قضیه از بین رفتن کی دستگاه بکنن...
    یه سوال دیگه توی ذهنم هست که البته با داشتن یک گیم اورجینال هم می تونم به جوابش برسم شب امتحان باید بکنم. اینکه اون دستگاه قبلیم که بدون استخراج کی درایو فریمش پاک شده و الان کلا مرخص هست من الان بیام این آپدیت کذایی مایکی رو بریزم روش دیسک اورجینال رو باز می کنه یا نه این برام سواله! یعنی اگه این اتفاق بیفته دیگه همونی میشه که می خواستم! یعنی اون قبلیه به یه آرکید اورجینال تبدیل میشه و من می تونم با خیال راحت بازی هایی مثل فیفا رو که لایو بازی می کنمشون اورجینال تهیه کنم و بی دنگ و فنگ و هراس از بن بازی کنم و این دستگاه کنونی رو هم اگه روشی بیاد و ال تی پلاس ورژن 2 حلش کنه مشکلش رو میشه دستگاه بازی های کپی و غیر لایو یعنی اگه این تئوری که توی ذهنم هست اتفاق بیفته این آپدیت واسه من یکی خیلی خوش یمن میشه. شما هم در مورد این فرضیه من نظر بدید ایا خیال باطلی هست اینکه به یومن این اپدیت جدید دستگاه قبلی من به زندگی برگرده یا نه؟
    Last edited by Spaniuly; 28-05-2011 at 13:28.

در آغاز فعالیت pooyankm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گویا ساپورت میکنه

ببخشید ولی باید بگم خیر. ولی گفته برای 0401 به زودی میاد

10. این کاربر از pooyankm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کدوم یکی از این بازیها ارزش خریدن داره با تشکر
    red dead
    l.a.noire
    dead space2
    black ops
    modern warfer 2
    shift 2
    medal of honor
    assasins brotherhood
    bulletstorm
    007blood stone
    crysis2
    battel field 2
    flashpoint red river
    flashopoint dragon rising
    need for speed hp
    homefront
    test drive2
    just cause2
    splitsecond
    alpha protocol
    splinter cell convition

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

red dead
    l.a.noire
    dead space2
    black ops
    modern warfer 2

shift 2
    medal of honor
    assasins brotherhood

bulletstorm
    007blood stone
    crysis2
    battel field 2
    flashpoint red river
    flashopoint dragon rising
    need for speed hp
    homefront
    test drive2
    just cause2
    splitsecond
    alpha protocol
    splinter cell convition

اینایی که بنفش هستند ارزش دارن.مخصوصا اولی

13. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام من مدتی توی باغ نبودم چه شده! من یکی دو هفته بود دست به ایکس باکس نمی زدم دیشب هوس کردم یه دست Head2Haed بزنم فیفا 11 روشن کردم دیدم آپدیت می خواد زدم آپدیت شد و دیدم دیگه درایو گیم ها رو نمی خونه سرچ زدم توی گوگل شانسی رفتم فروم بازی سنتر و اونجا مطالب زیادی خوندم شب بود خیلی نمی تونستم دقیق بخونم همه پست ها رو ولی یه حدسی زدم که ممنون میشم بگید آیا این حدسم صحیح هست یا نه!

بذارید ازول شروع کنم... من اونطور که از مطالب دستگیرم شد این آپدیت یکی از کاراش صفرکیلومتر کردن فریموری هست که روی درایو ریخته شده مثل ال تی پلاس و ... درواقع میزنه فریمور رو پاک می کنه و باید ئوباره ال تی پلاس اینا بریزی تا کپی خور بشه... خوب من یه دستگاه هم دارم که چند وقت پیش بدون درآوردن کی زدم erase کردمش و دیگه کل دستگاه مرخص شد و مجبور شدم یکی دیگه بگیرم همینی که الانم با این اپدیت رفته تو کما... من توی یه جا از مطالبی که توی بازی سنتر خوندم کی درایو رو هم میزنه پاک میکنه حالا اگه این صحت داشته باشه و قرار باشه یه روش -- خوب برای این مشکل بیاد اون دستگاه قبلی من می تونه از مرگ مغزی بیاد بیرون یا با این شرایط هم امیدی نیست که اون قبلیه زنده بشه یعنی من یه جورایی خوش به حالم میشه که این اپدیت اومده و هـکرها دست به کار میشن تا لی تی پلاس ورژن 2 بدن یا یه فکری به حال این قضیه از بین رفتن کی دستگاه بکنن...
    یه سوال دیگه توی ذهنم هست که البته با داشتن یک گیم اورجینال هم می تونم به جوابش برسم شب امتحان باید بکنم. اینکه اون دستگاه قبلیم که بدون استخراج کی درایو فریمش پاک شده و الان کلا مرخص هست من الان بیام این آپدیت کذایی مایکی رو بریزم روش دیسک اورجینال رو باز می کنه یا نه این برام سواله! یعنی اگه این اتفاق بیفته دیگه همونی میشه که می خواستم! یعنی اون قبلیه به یه آرکید اورجینال تبدیل میشه و من می تونم با خیال راحت بازی هایی مثل فیفا رو که لایو بازی می کنمشون اورجینال تهیه کنم و بی دنگ و فنگ و هراس از بن بازی کنم و این دستگاه کنونی رو هم اگه روشی بیاد و ال تی پلاس ورژن 2 حلش کنه مشکلش رو میشه دستگاه بازی های کپی و غیر لایو یعنی اگه این تئوری که توی ذهنم هست اتفاق بیفته این آپدیت واسه من یکی خیلی خوش یمن میشه. شما هم در مورد این فرضیه من نظر بدید ایا خیال باطلی هست اینکه به یومن این اپدیت جدید دستگاه قبلی من به زندگی برگرده یا نه؟
    اولیو نمیدونم یعنی نفهمیدم چی شد

ولی درباره اون آرکید !‌ درسته شما با آپدیت به این داشبورد دستگاهتون خام میشه ولی فکر کنم چون میفهمه قبلا فریمور اصلی نداشته کنسول پس فلگ میشه !!!

البته تا اونجا که من فهمیدم اینجوریه !!

15. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •