تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشکل نخواندن فیلمهای dvd در dvd رایتر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. دی وی دی رایتر من سی دی میخونه دی وی دی نمیخونه . دی وی دی ها رو خالی نشون میده. چکار کنم به نظرتون؟
    اولین کار تعویض ویندوزه اگه درست نشد
    باید بایوس رایترتون رو آپدیت کتید
    درست نشد در رایتر رو باز کنید و لنز رایتر رو با الکل سفید تمیز کنید باز هم اگه درست نشد بگید تا بگم باید چیکار کنید

سلام
    دی وی دی رایتر من هم چند روزی است که دی وی دی ها را می خونه ولی سی دی ها را نمی شناسه لطفا به من کمک کنید
    برای شما هم کاری که به دوستمون گفتم رو انجام بدین به ترتیب

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    نظرات متفاوتی در تاپیک ذکر شد اما عمگی بجز تعدادی بسیار معدود به اصل موضوع و پاسخ صحیح اشاره ای نداشتن!
    نکته اول اینکه سرعت لود رایترها(اعم از سی دی-دی-دی وی دی-بلوری)پایینتر از رام هاست و هد آن در اثر خواندن معمولا سریعتر از رام ها ضعیف می شود.این مسئله توسط این جانب با تعداد زیادی درایو نوری امتحان شده است.نکته دیگه ای که دوست خوب و عزیزم مهرداد جان مطرح کردند در مورد بایوس درایو نوری باید این گونه اون رو اصللاح کنم این گونه قطعات سخت افزاری دارای Firmware Version هستند که البته در قطعات مختلف نوع و چگونگی به روز رسانی کاملا متفاوت است . بایوس در مورد این قطعات صدق نمی کند!
    و اما راه حل شما: شما همان دی وی دی را با یک دی وی دی رام نو و یا سالم تست کنید و اگر اطلاعات بالا آمد 100درصد مشکل از اپتیک و ضعیفف شدن آن می باشد. اگر هم جواب منفی بود با سیستمهای دیگر چک شود تا صحت کار کاملا مشخص شود.
    یکی از دوستان فرموده بودند که این قطعه مصرف بالایی دارد! باید در این جا متذکر شوم که افت نوسان برق باعث هنگ و نهایتا ریستارت شدن سیستم در حالت OverLoad می شود و هیچگاه مانع خواندن لوح فشرده نمی شود! و اما باز هم تعویض سریع ویندوز بحثی که من همیشه دارم: هیچ گاه اولین راه را برای رفع مشکلات نرم افزاری، تعویض ویندوز قرار ندهیمف چه برسد به رفع مشکلات سخت افزاری!
    و نکته اخر: شما حتی اگر لوح فشرده هم داخل رایتر(همه انواع بالا) قرار ندهید درایو آن باز می شود ولی فاقد محتواست که از این امکان می توان برای رایت بدون نرم افزار رایت و با استفاده از ویندوز استفاده کرد! پس عملا درایو نوری لوح شما را نمی خواند نه اینکه اطلاعات را نمی تواند نشان دهد!!!!!

حامد

4. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    نظرات متفاوتی در تاپیک ذکر شد اما عمگی بجز تعدادی بسیار معدود به اصل موضوع و پاسخ صحیح اشاره ای نداشتن!
    نکته اول اینکه سرعت لود رایترها(اعم از سی دی-دی-دی وی دی-بلوری)پایینتر از رام هاست و هد آن در اثر خواندن معمولا سریعتر از رام ها ضعیف می شود.این مسئله توسط این جانب با تعداد زیادی درایو نوری امتحان شده است.نکته دیگه ای که دوست خوب و عزیزم مهرداد جان مطرح کردند در مورد بایوس درایو نوری باید این گونه اون رو اصللاح کنم این گونه قطعات سخت افزاری دارای Firmware Version هستند که البته در قطعات مختلف نوع و چگونگی به روز رسانی کاملا متفاوت است . بایوس در مورد این قطعات صدق نمی کند!
    و اما راه حل شما: شما همان دی وی دی را با یک دی وی دی رام نو و یا سالم تست کنید و اگر اطلاعات بالا آمد 100درصد مشکل از اپتیک و ضعیفف شدن آن می باشد. اگر هم جواب منفی بود با سیستمهای دیگر چک شود تا صحت کار کاملا مشخص شود.
    یکی از دوستان فرموده بودند که این قطعه مصرف بالایی دارد! باید در این جا متذکر شوم که افت نوسان برق باعث هنگ و نهایتا ریستارت شدن سیستم در حالت OverLoad می شود و هیچگاه مانع خواندن لوح فشرده نمی شود! و اما باز هم تعویض سریع ویندوز بحثی که من همیشه دارم: هیچ گاه اولین راه را برای رفع مشکلات نرم افزاری، تعویض ویندوز قرار ندهیمف چه برسد به رفع مشکلات سخت افزاری!
    و نکته اخر: شما حتی اگر لوح فشرده هم داخل رایتر(همه انواع بالا) قرار ندهید درایو آن باز می شود ولی فاقد محتواست که از این امکان می توان برای رایت بدون نرم افزار رایت و با استفاده از ویندوز استفاده کرد! پس عملا درایو نوری لوح شما را نمی خواند نه اینکه اطلاعات را نمی تواند نشان دهد!!!!!

حامد
    چرا دوست من علاوه بر firmware بایوس هم بهش میگن و اشتباه نیست
    نخوندن دی وی دی هم نمیشه گفت 100% از اپتیکه
    بعضی اوقات از لحیم سردی آی سی سی پی یو روی برد رایتره
    بعضی اوقات از خرابی کابل اپتیکه
    میتونه از تنظیم نبودن پتانسیومتر باشه
    علت آخر از خرابی اپتیک هست
    بعضی اوقات با تمیز کردهن لنز هم مشکل حل میشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. ممنون از راهنمایی. با تمیز کردن درست شد
    واقعا ممنونم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •