سلام دوستان اگه من یه Xbox360 slim بخرم شما میگید 4G یا 250G بخرم ؟ کدومش به صرفه است؟ش
اگه 4 گیگ خریدم میتونم هارد اکسترنال (یو اس بی ) بهش وصل کنم یا ساپورت نمیکنه . ببخشید به غیر از بازی میتونیم آهنگ یا فیلم رو هارد Xbox سیو کنیم ؟
سلام دوستان اگه من یه Xbox360 slim بخرم شما میگید 4G یا 250G بخرم ؟ کدومش به صرفه است؟ش
اگه 4 گیگ خریدم میتونم هارد اکسترنال (یو اس بی ) بهش وصل کنم یا ساپورت نمیکنه . ببخشید به غیر از بازی میتونیم آهنگ یا فیلم رو هارد Xbox سیو کنیم ؟
از چین نخر که گرون تر از ایرانه،دبی بهترین جا برای خریدن کنسوله،بعدش هم خود تهران(البته الان کمی وضعیتش خرابه)
شما که داری هزینه میکنی چرا PS3 نمیگیری؟؟!!!
سلام دوستان
برای یکی از دوستام میخوام کنسول بگیریم!
چی خوبه! قیمتش مهم نیست فکر نکم بیش از 600 تومن قیمت داشته باشن! XBOX360 elite چطوره؟
فقط مدلی رو معرفی کنید که 2 دسته داشته باشه و بازیهای کپی بهش بخوره! و کلا کامل باشه!
ممنون از لطفتون!
اینجا اکثرا طرفدار XBOX هستن!ولی من شخصا PS3 رو ترجیح میدم.![]()
میشه بیشتر توضیح بدی!
چه مدلیش خوبه؟
چرا شما PS3 رو ترجیح میدی؟
قیمت بازیها چطوره؟
در حال حاضر من Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GB] رو میپسندم.قیمتش هم حدود 480-490 تومنه!
بازی هاش چون رو Blue Ray عرضه میشه یکیم گرونه!(کپی شده 15-16 تومن)
xbox هم 250GB 20 تومن از این ارزون تره!
من PS3 رو بیشتر میپسندم!GAMERهای حرفه ای هم اینو بهم پیشنهاد کردن.ولی بین عموم XBOX محبوب تره!
شاید بخاطر اینکه قیمت بازیهاش ارزونتره! نه؟
ps3 که گفتی 2 تا دسته داره؟ امکاناتش چیه؟
تو XBOX ها مدل 250 گیگش خوبه؟ اسم کاملش چیه؟ بازیهای کپی بهش میخوره؟
Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GBقیمت حدود 480 اینا!
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: کنسول خانگی - نوع درایو بازی : BD-ROM , CD-ROM , DVD-ROM
پردازشگر: پردازشگر اصلی: Cell Processor - PowerPC - Base Core 3.2GHz - پردازشگر گرافیکی : RSX 550 MHz - حافظه کش: L2 Cache 512 KB - حافظه رم : 256MB XDR Main RAM - 256MB GDDR3 VRAM - کارت گرافیک Nvidia RSX 256 MB
خروجی / وروذی: شبکه بی سیم Wi-Fi - بلوتوث - پورت USB - شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها: هارد دیسک 320 گیگابایت - دسته بی سیم
Microsoft Xbox 360 Slim 250GB قیمتش حدود 460 تومن ایناس.باز باید دقیق قیمت کنی!
مشخصاتش:
مشخصات کلی: کنسول خانگی - نوع درایو بازی : DVD-ROM
پردازشگر: پردازشگر اصلی: IBM PowerPC 3 cores 3.2 GHz - پردازشگر گرافیکی : 500 MHz "Xenos" - حافظه کش: 1 - حافظه رم : 512 MB ( 512 MB ) GDDR3 SDRAM - Integrated - کارت گرافیک ATI Xbox 360 - 256-bit - 2D/3D graphics acceleration
خروجی / وروذی: شبکه بی سیم Wi-Fi - پورت USB - شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها: هارد دیسک 250 گیگابایت - دسته بی سیم
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
امیدوارم اطلاعات ناچیزم به دردت بخوره!
دستت درد نکنه داداش!
فقط نگفتی 2 تا دسته تو جعبش هست یا نه؟ Xbox مدل 250 گیگ کینکت هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)