تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 1004 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

روز 4 شنبه بعدازظهر واسه من ارور 691 و 718 ميداد بعد از درست شدن در قسمت Detail Events اينها رو نوشته

فكر كنم اون هشداري كه شركت زير ساخت به مخابرات در ارتباط با بدهي هاش داده بود همچين الكي هم نبوده چون مخابرات رو Expire كردن!!!

من كلا با ارور Port-Error كم مواجه ميشم. هر وقت مودم رو ميذارم رو PPPoE به مشكل ميخورم ولي وقتي بريج ميكنم و كانكشن ميسازم نسبت به PPPoE خيلي كمتر واسم مشكل پيش مياد.

Last edited by urumchi; 26-05-2011 at 17:18.

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مسئله جالب و پیچیده تر هم شد!

ارومچی جان تو هم دقیقا از همین مودم من داری و هم اینکه اکانتت از مخابرات هست و باز دقیقا هم مشکل من رو داری!

پس اصلا نمیشه گفت که مشکل از مودم لینک سیس هست یا از مخابرات! ولی حداقل خیالم از بابت نویز سیم کشی راحت شد. چون همون طور که ایوان جان بهش اشاره کردن این مودم Linksys WAG120N نویز خط رو نشون نمیده.

ارور یوزر ریکوئست یه کم مشکوک هست و خیلی احتمال داره که از نوع مودم باشه! با این حال چرا شب ها قطع نمیشه این هم یه مسئله دیگه هست!

لطفا یه نفر دیگه که از یه نوع مودم دیگه استفاده میکنه و از مخابرات اکانت داره یه عکس بزاره ببینیم مشکل ما از چی هست. پدرم رو در آورد!
    Last edited by Squall Leonhart; 26-05-2011 at 18:17.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مسئله جالب و پیچیده تر هم شد!

ارومچی جان تو هم دقیقا از همین مودم من داری و هم اینکه اکانتت از مخابرات هست و باز دقیقا هم مشکل من رو داری!

پس اصلا نمیشه گفت که مشکل از مودم لینک سیس هست یا از مخابرات! ولی حداقل خیالم از بابت نویز سیم کشی راحت شد. چون همون طور که ایوان جان بهش اشاره کردن این مودم Linksys WAG120N نویز خط رو نشون نمیده.

ارور یوزر ریکوئست یه کم مشکوک هست و خیلی احتمال داره که از نوع مودم باشه! با این حال چرا شب ها قطع نمیشه این هم یه مسئله دیگه هست!

لطفا یه نفر دیگه که از یه نوع مودم دیگه استفاده میکنه و از مخابرات اکانت داره یه عکس بزاره ببینیم مشکل ما از چی هست. پدرم رو در آورد!
    سلام دوست عزيز، سعيد هستم.

من مودمم لينك سيس نيست، pin Avid باسيم دارم و اين صفحه به نوع مودم ربط نداره و واسه همه يكيه.

چطور خيال شما از بابت نويز راحت شده؟ وقتي مودم شما ميزان نويز رو نشون نميده دليل بر نبودنش كه نميشه!

البته منظورم اين نيست كه خط شما حتما نويز داره چون در اينصورت شبانه هم دچار مشكل ميشدي.

من خودم اين برداشت رو از مخابرات دارم كه با تجهيزات ساده تر و قديمي سازگارتره تا با مودمهاي جديد، adsl ي كه مخابرات ميده تكنولوژي قديمي adsl هستش نه +adsl2 واسه همينه اگه دقت كرده باشي به ازاي 1 دقيقه كانكت شدن و باز كردن سايت گوگل بدون اينكه كاري كرده باشي حدود 1 مگ از ترافيكت كم ميشه. در صورتي كه مكس نت واسه همين كار يعني باز كردن گوگل بدون سرچ كردن چيزي از ترافيك كم نميكنه.

شما مودمتو رو بريج تنظيم كن ببين باز هم مشكل داري يا نه؟ اگه باز هم مشكل داشتي حاضرم مودمم رو بهت امانت بدم تا خطت رو با مودم من هم تست كني تا مطمئن بشي مشكل از مخابراته يا از مودمت.
    Last edited by urumchi; 26-05-2011 at 19:28.

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این اقا سعید یه موردی گفت و یه جرقه ای تو ذهن من زد . شما برو قسمت تنظیمات مودم. گزینه ای بنام ADSL Mode بایستی باشه. اون رو از حالت Auto بذار روی G.dmt
    بعد ذخیره کردن، مودم رو از طریق دکمه power یه بار خاموش روشن کن.

7. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این اقا سعید یه موردی گفت و یه جرقه ای تو ذهن من زد . شما برو قسمت تنظیمات مودم. گزینه ای بنام ADSL Mode بایستی باشه. اون رو از حالت Auto بذار روی G.dmt
    بعد ذخیره کردن، مودم رو از طریق دکمه power یه بار خاموش روشن کن.
    جرقه نبوده،رعد و برق بوده كه از ذهنت گذشته!

كاملا موافقم وضعيت خط بايد بصورت G.dmt باشه نه T 1.43 يا يه چيزي شبيه اين. وقتي كه نويز ميره بالا يا به هر دليلي دوره تناوب سيگنالها كه بايد منظم باشه دچار اختلال و آشفتگي ميشن مثل گرم شدن كابل تلفن يا نفوذ رطوبت به داخل كابل (چي گفتم!)وضعيت از G.dmt به T 1.43 تغيير ميكنه كه در اين حالت گوگل هم بزور باز ميشه.

Last edited by urumchi; 27-05-2011 at 00:54.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

انجام شد :

اگه اطلاعات بیشتری در مورد این گزینه دارین لطفا ارائه بدین.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ازاي 1 دقيقه كانكت شدن و باز كردن سايت گوگل بدون اينكه كاري كرده باشي حدود 1 مگ از ترافيكت كم ميشه. در صورتي كه مكس نت واسه همين كار يعني باز كردن گوگل بدون سرچ كردن چيزي از ترافيك كم نميكنه.
    سلام عزیزان!

من فکر میکنم این مورد به کش سرور مربوط هست! احتمالا مکسنت کش سرور داره و همین باعث میشه وقتی وارد صفحه گوگل میشید ، چیزی از اینترنت دانلود نمیشه و اطلاعات مربوطه از شبکه داخلی مکسنت لود میشن!

درضمن ممکنه اون عزیزی که از مکس نت اکانت داشته از فایرفاکس 4 استفاده کرده باشه؟ چون فایرفاکس 4 صفحه خانگیش گوگل هست ولی نه سایت گوگل، بلکه یک صفحه مشابه اون طراحی شده و در داخل نرم افزار جاسازی شده و حتی اگه توی نت هم نباشید باز فورا صفحه گوگل رو میاره و هیچ ترافیکی هم کم نمیکنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نه به طور کلی من هم متوجه این مسئله شدم که مخابرات با بی انصافی داره اعتبار رو گرد میکه به طرف بالا!

یک مگ مخابرات معال یک اعتبار محسوب میشه.

وقتی چند کیلوبایت استفاده بکنی و بعد قطع بکنی از اعتبارت یک دونه کم میشه یعنی چند کیلو بایت رو گرد میکه به یک مگ!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام عزیزان!

من فکر میکنم این مورد به کش سرور مربوط هست! احتمالا مکسنت کش سرور داره و همین باعث میشه وقتی وارد صفحه گوگل میشید ، چیزی از اینترنت دانلود نمیشه و اطلاعات مربوطه از شبکه داخلی مکسنت لود میشن!

درضمن ممکنه اون عزیزی که از مکس نت اکانت داشته از فایرفاکس 4 استفاده کرده باشه؟ چون فایرفاکس 4 صفحه خانگیش گوگل هست ولی نه سایت گوگل، بلکه یک صفحه مشابه اون طراحی شده و در داخل نرم افزار جاسازی شده و حتی اگه توی نت هم نباشید باز فورا صفحه گوگل رو میاره و هیچ ترافیکی هم کم نمیکنه!
    دقيقا همين موردي كه گفتين به Buffer تكنولوژي adsl بكار رفته مربوط ميشه، اگه يه نفر ويندوزشو عوض كنه و با IE خود ويندوز همين كار هارو انجام بده اگه از مخابرات اكانت داشته باشه 1 مگ حتما كم ميشه ولي از isp شخصي ها اگه اكانت داشته باشه كم نميشه چون اونها خدماتشونو بر بستر تكنولوژي +adsl2 ارائه ميدن، من خودم با مسئول فروش مكس نت حرف ميزدم بهم گفت كه حجمهاي ما طوريه كه زود تموم نميشه يعني براي هر چيزي حجم كم نميكنيم مثل سرچ وب تو گوگل

يادتون هست يه زماني ايرانسل تعرفه هاش بر اساس دقيقه بود نه ثانيه يعني اگه 1دقيقه صحبت ميكردين هزينه 1 دقيقه رو محاسبه ميكرد اما اگه 3 ثانيه صحبت ميكردين باز هم هزينه 1 دقيقه مكالمه رو براتون منظور ميكرد، مخابرات هم همينطوره اگه حتي 500 كيلوبايت مصرف كنيد تو كنترل پنل از حجمتون 1 مگ كم ميكنه و كلا رو به بالا گرد ميكنه.
    Last edited by urumchi; 27-05-2011 at 12:12.

14. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    خیلی وقت بود همچین دانلود بدون نوسانی نداشتم!

مینیموم و ماکسیموم نرخ دانلود فقط 4 کیلوبایت اختلاف دارن!

البته این مال یک ISP توی تبریز هست نه ارومیه!
    Last edited by amir200812; 28-05-2011 at 09:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •