تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 68 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 671

نام تاپيک: سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی )

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

امتحانو دادیم !
    خیلی آسون نبود ؟ نسبت به سالای قبل به نظرم خیلی ساده تر بود !
    من کلا درآمد ها رو نخوندم قید 20 رو زده بودم .
    باز تو حرف زدی کجاش آسون بود.... اتفاقا خیلی هم نکته های ظریف داشت یعنی قبول شدنش آسون بود اما 20 گرفتن سخت بود....
    درك مطلبهاش يكي ميخواست اول سوالارو بهت ميفهمود تا بتوني جواب بدي
    تایید میشه در حد بوندس لیگا....اون جا که گفته بود منظور "پیکان " رو مشخص کنید من درتمام مدت فکر میکند که "نوک تیر"!!! چه ربطی به بیهقی داره؟؟آخرش فهمید منظورش پیک ها هست
    ساعت 3 و 30 دقیقه بلاخره تموم شد .
    من یکه شب تمومش کردم دلت بسوزه
    سلام بچه ها اگه سوالم یه کم خارج از بحثه ببخشید!!!! متولدین ۷۲ یعنی خیلی از سال سومیها میتونن از کشور خارج شن و یه سفر موقت رو داشته باشن ? مثلا میشه وثیقه گذاشت؟
    با این که ربطی نداشت ولی تا جایی که میدونم نه نمیشه....
    Last edited by M A M M U T; 26-05-2011 at 13:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا الان کلاس حسابان مدرسه بودم.
    معلم گفت بچسبید به کتاب. کتاب ، کتاب بی خیال جزوه
    ادبیات با این که در طول سال نخوندم اصلاَ (حتی همه ترم 1 هم یادم رفته بود) چهارشنبه هم فقط فصل آخرو خونده بودم
    اگه طرف ... باشه و بخواد نمره کم کنه خودشو جرم بده بیشتر از 0.25 نمیتونه غلط پیدا کنه. الان کلیدو نیگا کردم کف کردم به هر حال آن چه تونسته ایم لطف خدا بوده است
    من فقط یه دور معنی ها رو خوندم و یه دور معنی کلمه ها از آخر کتاب و 20 دقیقه شعر حفظ کردم. شما اشتب زدی از گاج خوندی خیلی زیاده. امتحان نهایی اصلاَ آرایه و این سوسول بازیا نمیاد.

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خوش به حال خودمون

سوال 9 رو ياد داشتم ولي اتز زير دستم در رفت كامل ننوشتمش

بعد از امتحان تا نيم ساعت پيش اعصابم داغون بود

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض

کی میگه ادبیات ساده بود؟!
    اصلا نمیشد نمره کامل رو بگیری . پر از نکات ظریف بود
    از سال های قبل بسی سخت تر بود !
    19 - 18.5 میشم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اره باو خیلی سخت بود سوتی اینا ادم زیاد میداد ... من اصلا نرسیدم ترم 1 رو بخونم ! ولی خوب مهم اینه که قبول میشم .
    امتحان بعدی هم زیست هست هرجوری حساب میکنم اونم باز نمیرسم تموم کنم ! خیلی زیاده ...
    اخه من تازه روز قبل امتحان میشینم درس رو برای اولین بار میخونم !
    Last edited by a.z.p.z; 26-05-2011 at 15:32.

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

دیگه حالا اینجا دروغ نگین که آسون بود

کجاش آسون بود با اون دانش های ادبی؟!

من 18 میشم

آرزو به دل شدیم یه بار بیایم بگیم 20 میشم!

بچه ها یعنی میگین جزوه رو نخونیم؟

معلم ما گفت هم جزوه واجبه هم کتاب وگرنه قبول نمیشین

آیا واقعا (خداوکیلی) معلمای شما گفتن فقط کتابو بخونین؟

یه دوست دیرینه دارم اونم گفت من فقط کتابو خوندم نمره ی خوب گرفتم

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این مو ضوع که هرکس میاد یکی میگه سخت بود و یکی دیگه میگه آسون بود بیشتر به این خاطره که ما انتظارات متفاوتی از خودمون داریم....مثلا کسی به خودش القا کرده که بیشتر از 17 نمیشه وقتی میاد 19 میگیره خب معلومه که به نظرش امتحان آسون بوده اما به عنوان مثال کسی که برای مثلا 19 درس خونده و 17 میگیره به نظرش امتحان سخت میاد....کلا زیاد نمیشه نظرات رو در نظر گرفت. احساسی هستن بیشترشون
    امتحان بعدی هم زیست هست هرجوری حساب میکنم اونم باز نمیرسم تموم کنم ! خیلی زیاده ...
    اخه من تازه روز قبل امتحان میشینم درس رو برای اولین بار میخونم !
    بله متاسفانه حجم زیست خیلی زیاده...یه چیزی در مایه های دینی....اما خوش حال باش حسابان نداریم
    من میدونم این ریاضی ها چه زحمتی میکشن برا حسابان و درساشون.... اما خدایی رشته ی تجربی همش حفظیه....من خودم امسال که تجربی بودم به اندازه ی 1/4 همیشه درس خوندم.....(پارسال ریاضی بودم گرچه سال دوم زیاد فرق نداره...)
    اما یه سوال فنی
    تو حوزه ی امتحانی شما تقلب میشه؟در چه سطحی؟زیاد یا کم؟
    ما تقلب داریم اما نه خیلی زیاد اما خب هنوز هم وجود داره...

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

این مو ضوع که هرکس میاد یکی میگه سخت بود و یکی دیگه میگه آسون بود بیشتر به این خاطره که ما انتظارات متفاوتی از خودمون داریم....مثلا کسی به خودش القا کرده که بیشتر از 17 نمیشه وقتی میاد 19 میگیره خب معلومه که به نظرش امتحان آسون بوده اما به عنوان مثال کسی که برای مثلا 19 درس خونده و 17 میگیره به نظرش امتحان سخت میاد....کلا زیاد نمیشه نظرات رو در نظر گرفت. احساسی هستن بیشترشون

بله متاسفانه حجم زیست خیلی زیاده...یه چیزی در مایه های دینی....اما خوش حال باش حسابان نداریم
    من میدونم این ریاضی ها چه زحمتی میکشن برا حسابان و درساشون.... اما خدایی رشته ی تجربی همش حفظیه....من خودم امسال که تجربی بودم به اندازه ی 1/4 همیشه درس خوندم.....(پارسال ریاضی بودم گرچه سال دوم زیاد فرق نداره...)
    اما یه سوال فنی
    ما هم تو حوزه مون تقلب داریم

ولی نه همیشه

تو روزه بعضی از مراقبا

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بابا ما یه کلوم گفتیم ساده بود هرچی خواستین گفتینا !
    من برای این که ساده بود دلیل دارم ! مثل سالای قبل جدول نداده بود واسه تاریخ ادبیات !
    واسه شعر حفظیا شعراش ساده تر بود و هیچ کدوم اینجوری نبود که مصرع دوم رو بده اول رو بخواد
    معنیاش خیلی ساده تر شده بود !
    کسی که میگه سخت بود مسلما سوالای سالای قبلو ندیده
    اما یه سوال فنی
    تو حوزه ی ما برمک جلوی من میشینه ! من جرات تقلب ندارم اما اون تقریبا هر امتحانی یه بار بر میگرده یه سوالو میپرسه . مراقبمون هم شوته اگه اوضاع مناسب بود بش میرسونم دیگه ! صرفا برای اینکه عوضیا منو نشوندن زیر پنجره هر کاری هم که میکنم میگن جات همینه و عوض نمیشه ! نور خورشید پدرمو در آورد .

من تا حالا این برنامه گزینه 2 رو ندیدم . به نظرم ضررش از سودش بیشتره . شما با حرفای اینا کار ندااشته باشید . امتحان نهایی توی فرجه هاش واقعا وقت استراحت نیست هر امتحانی رو که دادید واسه بعدیش شروع کنید . اگه وقت زیادی میخواست خوب جا نمیمونید و اگه وقت کمی خواست دوباره دوره میکنید واسه 20 ! اینکه گفته بود وقت ادبیات خیلی کمه گند زده بود تو روحیه بچه های ما !

من الان بیدار شدم بعد 2 روز شب نخوابی و مصیبت ! خواب دل انگیزی بود یکی دو ساعت دیگه حسابان رو شروع میکنم ! توصیه میکنم شما هم شروع کنید از امروز !

فعلا

12. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بابا ما یه کلوم گفتیم ساده بود هرچی خواستین گفتینا !
    من برای این که ساده بود دلیل دارم ! مثل سالای قبل جدول نداده بود واسه تاریخ ادبیات !
    واسه شعر حفظیا شعراش ساده تر بود و هیچ کدوم اینجوری نبود که مصرع دوم رو بده اول رو بخواد
    معنیاش خیلی ساده تر شده بود !
    کسی که میگه سخت بود مسلما سوالای سالای قبلو ندیده

تو حوزه ی ما برمک جلوی من میشینه ! من جرات تقلب ندارم اما اون تقریبا هر امتحانی یه بار بر میگرده یه سوالو میپرسه . مراقبمون هم شوته اگه اوضاع مناسب بود بش میرسونم دیگه ! صرفا برای اینکه عوضیا منو نشوندن زیر پنجره هر کاری هم که میکنم میگن جات همینه و عوض نمیشه ! نور خورشید پدرمو در آورد .

من تا حالا این برنامه گزینه 2 رو ندیدم . به نظرم ضررش از سودش بیشتره . شما با حرفای اینا کار ندااشته باشید . امتحان نهایی توی فرجه هاش واقعا وقت استراحت نیست هر امتحانی رو که دادید واسه بعدیش شروع کنید . اگه وقت زیادی میخواست خوب جا نمیمونید و اگه وقت کمی خواست دوباره دوره میکنید واسه 20 ! اینکه گفته بود وقت ادبیات خیلی کمه گند زده بود تو روحیه بچه های ما !

من الان بیدار شدم بعد 2 روز شب نخوابی و مصیبت ! خواب دل انگیزی بود یکی دو ساعت دیگه حسابان رو شروع میکنم ! توصیه میکنم شما هم شروع کنید از امروز !

فعلا
    من اگه بخوام تقلب کنم میشه اما به ریسکش نمیارزه...تازه بچه های مارو که میشناسی همشون از دم حسودن و تقلب نمیدن...مگه از بچه های باحال تقلب بگیرم که اونم ممکنه اشتباه باشه....
    راستی یه موضوع دیگه:اکثر مراقب ها تقلب بچه ها رو میبینن اما چون حوصله ی دردسر ندارن نادیده میگیرن....چون اگه بخوان خیلی جدی رفتار کنن باید صورت جلسه کنن و از این حرفا تازه یارو هم که زیر بار نمیره و بعد یه ساعت الافی و خودتون میدونید که....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •