چه طوری میشه همه با هم بازی کنیم؟؟
الان من شما رو درخواست دوستی دادم تو کرایسیس 2 ...
چه طوریه قضیه؟
چه طوری میشه همه با هم بازی کنیم؟؟
الان من شما رو درخواست دوستی دادم تو کرایسیس 2 ...
چه طوریه قضیه؟
زمانی که یکی مون توی یه لابی هست میتونه واسه اون یکی از توی لیست دوستان دعوت بفرسته تا اونم بهش جوین شه مثه همونکاری که اولای کار توی مادرن 2 با استیم میکردیم.![]()
الان دیدمت آنلاین شدی!
ولی تو یه لابی رفتی که فوله و برای من جا نداره و نمیتونم تو بازی تو جوین بشم..برو یه لابی خلوتتر تا منم بتونم بیام تو بازی تو
الان درخواستتم دیدم ولی سرورت فوله نمیتونم جوین بشم
Last edited by Saeed System; 11-05-2011 at 09:17.
دوستان عزیز یه مشکل بززززرگ . کسانی که از این سریال استفاده میکنن نمیتونن باهم تو یه سرور بازی کنن چون سرور ارور میده که این سریال استفاده شده پس اینطور که بوش میاد نمیشه با هم تو یه سرور بازی کرد :(
یعنی کسی نیست دیگه آنلاین بزنه تاپیک خوابیده چرا؟
من هم آنلاین بازی میکنم: EM_WM
ولی با این وضعیت سریال نامبر که نمیتونیم با هم بازی کنیم؟!
واقعا بدون سرور ایرانی اصلا حال نمیده بازی آنلاینش....
الانم دیگه هیچ سروری راه نمیده پینگ بالاهارو...باید فقط 1 رب ساعت دنبال سرور بگردیم بعدشم همش دیسکانکت میشه
و لگ بدجوری داره مگر سرورهای پینگ پایین...
جدیدا چه لگهای بدجوری د رحد 1 ثانیه هنگ میکنه که کلا خیلی کیفیت بازی و حال بازی رو میگیره..
دوستان بیایید یه چاره ای پیدا کنیم یه سرور بزنیم...
من امروز مقایسه می کردم با mw2 که پینگم پایین بود اصلا باور نکردنیه در 1 دهم ثانیه تیرم میخوره تو کله یارو!
ولی تو کرایسیس 2 پدرم در میاد یه نفر رو بکشم فقط کافیه طرف یه زره تکون بخوره با اون پینگ 400 میلی ثانیه ما دیگه هیچی
دیگه...
این همه سرور ایرانی داریم برای mw2 یه سرور هم بزنیم برای crysis 2 ..
اون کسایی که با پول خودشون سرور زدن برای mw2 و از بازیکنان پول هم نمی گیرند مشخصه که پولدارن خوب بیان یه سرور
هم برای کرایسیس 2 بزنند
من که با ps3 بازی میکنم شاهد هیچ لگی یا تاخیری نیستم راحت میشه آنلاین زد خیلی هم حال میده![]()
سلام دوستان من دارم الان کریسیس 2 آنلاین بازی میکنم ولی سی دی کی اورجینال گرفتم اما پینگم نصبت به بقیه خیلی بالاست تا میخوام بجنبم زدنم چیکار کنم پینگم بیاد پایین ممنون![]()
چطور زبان بازی و منوها از روسی به انگلیسی میشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)