برای بازی جی تی ای باید ویندوز اکس پی sp3 داشته باشید
برای بازی جی تی ای باید ویندوز اکس پی sp3 داشته باشید
دوست عزیز این پست شما سوالی بود یا جوابی
اگه سوالی بود که باید بگم بله یا ویندوز XP SP3 یا ویندوز 7 باید باشه![]()
سلام. مشکلی در بازی GTA 6 برای من پیش اومده. سرعت (FPS) اون به شدت پایینه. در تنظیمات اون هم گرافیک را در حد Low یا Medium گذاشتم ولی هنوز FPS اون پایینه. در ضمن رزولیشن معمولی سیستم 1440x900 ولی مجبور شدم که رزولیشن بازی رو 800x600 بگذارم. من مینیموم سیستمی که برای بازی لازمه رو دارم ولی نمی دونم چرا FPS پایینه.
مشخصات سیستم خودم: رم: 2 گیگابایت (1 گیگابایت + 1 گیگابایت) سی پی یو: اینتل 2 هسته ای پنتیوم 2.50 گیگاهرتز سیستم عامل: سون 32 بیت گرافیک 512 مگابایت nVidia
دلیلش ویندوز سون هست چون رم خورش بالاس بهتره روی اکس پی نصب کنی چون برای اجرای بازی روی اکس پی سیستم پایینتری میخواد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
اگه هم نمیخوای روی اکس پی نصب کنی رمتو بیشتر کنی روی سون نسبت به قبل بهتر میشه
سلام دوستان من در gta iv
2 تا مشکل دارم
یکی اینکه وقتی بازی رو اجرا میکنم باید حتما به اینترنت وصل بشم تا قسمت play بیاد وقتی که play اومد اگه دیس کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد و راحت میتونم بازی کنم ولی نمیشه اینطوری که همیشه به اینترنت وصل بشم
دومین سوالم
من در gta iv مشکلی دارم اونم اینه که وسط بازی حالت تیک تیک بوجود میاد حال نمیدونم مشکل از گرافیک هست یا رم
رم 2
گرافیک 1
سی ÷ی یو 5200 اینتل ممنون میشم کمکم کنید
ممنون میشم کمکم کنید
از کارت گرافیکتونه اگه می شه مدل دقیق کارتتون رو ذکر کنید.
nvidia geforce 9400 gt
Last edited by esmail_talebi; 12-06-2011 at 20:18.
sp3 لازم نیست. ترفند هستشرو sp2 هم میزنیش
![]()
رفع تمامی مشکلات gta iv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره رو سون نصب بشه همون جور که گفتنم از کارتتونه این کارت قدرت لازم واسه این بازی رو نداره
بهتره تنظیمات گرافیکی بازی رو کم کنید تا دچار مشکل نشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)