تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: راهنمایی برای سیستم تدوین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نوار وقتی رو حالت دی وی کم باشه 45 دقیقه روش ضبط میشه روی مینی دی وی یک ساعت ضبط میشه روی می نی دی وی ال پی یک ساعت و نیم ضبط میشه نوارش یکیه و بهترین مدلش هم مدل متاله

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما باید چند تا هارد داشته باشی بهتره دو تا یک ترای اینترنال داشته باشی یک یک ترای اکسترنال و اونم در صورتی که چند تا سیستم داشته باشی
    بدون اداپتور گرونتره ولی وسترن نخر بهتر سیگیت بخری

این ماجرای جلد ابی چیه دیگه
    شما ببین در روز چند تا نوار را میگذاری برای کپچر بعد یک دوربین دوم برا پلی بخر من خودم یک سامسونگ معمولی برای پلی دارم حدود 240 هم خریدم اینو که میگی نمی دونم قیمتش چنده که میصرفه یا نه؟

نه چون بجز خروجی با وقفه ای که رو تلویزیون داره دیگه قابلیت دیگه ای نداره مخصوصا نداشتن ریل تایم که خیلی اذیت میکنه

اون لرزش ربطی به کارت نداره همون فیلد را باید تغییر بدی و اینکه شما خروجی را avi چرا تحویل میدی ؟
    جلد آبی منظورم همان نوارهای دی وی کم دوربینهای حرفه ایی است که در پک ابی قرار دارد اما خود نوار طوسی رنگ است منظورم این است که دوربین hc52 این نوارها را هم پلی می کند یا نه؟قیمت دوربین حدود 280000 تومان است.
    درضمن من از کسی که می گوید سالهاست اینکاره است پرسیدم گفت با ادیوس ریل تایم است اما با پریمیر نه
    درضمن وقفه که گفتید زیاد است یا کم شما گفتید ارزش نداره بخرم پس من چی بخرم خب بقیه کارتها گرانقیمت هستند و به هرسیستمی سازگار نیستند می گویند سیستم من قوی است و فکر کنم نیازی به کارتهای گرانقیمت ندارم البته مشورت کردم به این نتیجه رسیدم که نیازی نیست فقط می خواهم خروجی روی تلویزیون بگیرم و کپچر کنم با کیفیت خوب و حالا اگر ریل تام هم باشد که چه بهتر سیستم من مادردش p5q delux و کارت گرافیکم هم engts250 dk است.

پس خروجی چی باشد غیر از avi ؟
    اکثرا می گویند وسترن شما میگی سیگت؟چرا سیگت؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طرف یا اصلا تو این کار نبوده یا اینکه همینجوری چیزی گفته
    چون اگه دو روز هم با این کارت کار میکرد میفهمید که ریل تایم نداره نه تو ادیوس و نه تو پریمیر
    ولی شما تو پریمیر با زدن enter میتونی حتی اگه کارت نداشته باشی یک پریویو ریل تایم ببینی
    حالا پیشنهادات من
    ببین این کارت ورودی DV و آنالوگ و و خروجی انالوگ داره یعنی شما میتونی تو tv خروجی ببینی ولی چون انالوگه با وقفه میاد یعنی وقتی play میکنی دو ثانیه بعد تصویر را در tv میبینی
    یک کارتی هست که فقط ورودی dv داره اسمش دقیقا نمیدونم چیه حدود 40 هزار تومن هم است و شما باهاش میتونی تصاویر را فقط وارد کنی و بعد که تدوین کردی بزنی رو DVD
    و اینکه خروجی را هم حتما DVD بده نه AVi
    ضمنا اون دوربین هم تمام نوارها را پخش میکنه الا اونایی که اشکال دارن
    یعنی یک سری دوربین های MD 9000 ای چند سال پیش به بازار اومد که فقط با خودش میشد خروجی را دید و تو پلیر های دیگه خش و خش و بیصدا پخش میشه
    وسترن هم میگم نگیر منظورم برای اینترنال است چون فوق العاده سرعتش پایینه مخصوصا یک تراهای 64 اش که فقط بدرد ذخیره اطلاعات میخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من امکانات خودمو برات میگم تا متوجه بشی:
    من دوتا سیستم دارم برمبنای اینتل با مادر بر د P5B Asus با 2گیگ رم و کارت canopus DVX-E1 یک سیستم با مادر برد رم پیج ایسوس و 4 گیگ رم و Canopus DVX-E1 دوتا سیستم هم دارم برای matrox rtx.100 ولی جالبه بدونی که سیستم کپچر من هیچکدوم اینا نیست.سیستم کپچر من برمبنای مادر برد crosshairII و 4 گیگ رمه که بورد کپچر نداره ! برای کپچر از ادیوس 5.5 و پورت 1394 خود مادر برد استفاده میکنم.
    سیستم پلی من دوربین پاناسونیک GS-6 هست حدود 280 تومان الان 7 ساله برام کار میکنه آخ نگفته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در مورد خروجی گرفتن اگه مشتریت کارای عروسی و یا خانگیه باید خروجیت DVD باشه ولی اگه کار حرفه ای داری میتونی روی تیپ خروجی بگیری که بازم نیاز به بورد خاصی نداره و 1394 مادربرد ازپسش برمیاد. شاید برات این سوال پیش بیاد که پس بورد کپچر به چه درد میخوره؟!
    بیشترین کارآیی این بوردهادر حال حاضر وقتیه که شما درحال تدوین هستی بتونی تصویر تایم لاین رو همزمان روی تلویزیون ببینی و اگه ایرادی مثل لرزش یا تنظیم رنگ داشت اصلاح کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام آقای مجیکس می گویند کپچر با 1394 مادربرد پورد دوربین را زود می سوزونه پس فکر می کنم برد جداگانه برای کپچر حتما لازم است بعد هم من گیج شدم بالاخره اسیدویو را بخرم یا نه هرکی یه چیزی میگه اون یک مدل ارزان 40000 تومانی که پیشنهاد دادید که خروجی روی تلویزیون نداره و کامل نیست بدرد کار حرفه ایی نمی خوره کیفیت کپچرش چه جوره من برای کار حرفه ایی می خواهم نه عروسی و خانگی .گفتی پاناسونیک می گن سونی هد قویتری داره شما انکار می کنید یعنی به نظرشما پاناسونیک هد قویتری برای پلی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بنظر خودت یک پورت با استراکچر استاندارد که در تمام دستگاهها یک کارو انجام میده میتونه گزینشی عمل کنه!!!!!
    اگر کار شما حرفه ایه پس به خروجی تلویزیون احتیاج داری (برای تنظیم رنگ و...) واسید ویو کارت بدی نیست از اون کمی بهتر DVX-E1 است بسته به بوجه خودت . درمورد پلیر فرق زیادی نمیکنه چون استاندارد DV تقریبا در پخش یکسانه و من فقط تجربه خودم رو گفتم وابزاری که باهاشون هرروز کار میکنم و میخواستم بدونی که از تمام این ابزار کاملا راضیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آيا با كارت اسيدويو ميشه پلاگين هاي ويتاسنس را در محيط پريمير به صورت ريل تايم يعي همزمان در تلويزيون ديد و آيا اين نرم افزار با برنامه پريمير سازگار است از لحاظ ريل تايم بودن. فروشنده ها ادعا ميكنن كه ديگر ريل تايم بودن ربطي به كارت نداره و اون مربوط به نرم افزارهاي تدوين است تا چه حد اين حرف درسته و اگه درسته چه نرم افزارهايي با اين كارت سازگاره منظور پريمير

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •