؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از جوابتون شاید سوالم کمی مبهم بوده ولی من با هیچ کدوم از این ابزار کار نکردم و move هم برام الویت نیست فقط ترجیح می دم بازی ترکیبی از فعالیت بدنی و فکری باشه . با توجه به توصیه شما می رم سراغ XBOX و kinect . ولی خود xbox تنوع داره و الان همون طور که گفتین بازار XBOX آشفته است جایی تو همین فروم خودم بیشتر محصولاتی که تو بازاره استوکه خوب مسیله کپی خور کردن دستگاه هم هست .با توجه به این موارد پیشنهاد شما چیه و در مجموع قیمتش چقدر میشه با kinect؟
دوست عزیز به نظرم شما یه xbox360 slim 4 gigبا درایو 0225 تهیه کنید که از همه ی 360 ها قیمتش فعلا مناسبتره.درضمن حک هم نشده که به زودی حک هم میشه.قیمتش هم 365 تومنه.کینکت هم 170 تومن که در مجموع 535 تومن میشه.
البته اگه این 360 ای که گفتمو تهیه کنید باید یه مقدار صبر کنید تا حک کاملش بیاد
تو خود کینکت هم یه بازی اوریجینال وجود داره که بدون نیاز به حک 360 میتونید بازیش کنید و تا اومدن حک از بازی لذت ببرید
خلاصه بهترین وسیله برای اینکه فعالیت بدنی داشته باشه و هم فکر ،همین کینکت هست که واقعا از بازی کردن باهاش آدم اوج لذتو میبره
سلام
من می خوام xbox360 بگیرم.با خوندن پستها متوجه شدم الان بهترین مدل slim 4 gig هستش.من اطلاعات زیادی ندارم.لطفا به سوالاتم پاسخ بدید.
1.در سایت آمازون قیمت 4 گیگ حدود 160 دلار ------ 4 گیگ با کینکت 300 دلار -----250 گیگ 300 دلار ---250 گیگ با کینکت 400 دلار قیمت زده بود.با توجه به این در کشورهایی مثل هنگ کنگ و یا چین خرید بصرفه تر از ایرانه؟
2.آیا خرید کنسول 360 در ایران گارانتی هم داره؟
3. 250 گیگ نسبت به 4 گیگ چه مزایایی داره و کدوم بصرفه تره؟
4.اگه مثلا 4 گیگ ه.ک نشده خریداری بشه بعدا با آپدیت میشه هکش کرد؟
5.قیمت اورجینال ایران و جهانی بازیها و قیمت بازی کپی شده در تهران چنده؟
1 - چین رو ولش کنید ، از اروپا یا از دبی بخرید .
2 - خیر
3 - 4 گیگ هارد باهاش نیست ، 250 گیگ یک هارد 250 گیگی روشه که خوب خیلی بهتره و میتونید بازی ها رو روش نصب کنید .
4 - با آپدیت نمیشه ولی در کل میشه هَکشون کرد .
5 - قیمتها معمولا بالای 60 یورو هستند (برای بازی نو)
میشه قیمت موارد یک رو در تهران بگید؟
برادرم هفته بعد داره میره هنگ گنگ.جدا از ایران بگیرم بهتره؟
منظورم از آپدیت این بود که بعدا فلان مدل -- بشه میشه بدون خرج کنسول خودم رو -- شده کنم؟همون درایور بود چی بود؟
شما اگه میخواین از چین بخرید باید 2 تا گرگ هم به خودتون ببندین تا اونجا سرتون رو کلاه نزارن !!
خیلی باید مواظب باشین چینی جماعت رو من میشناسم . ولی خب اگه بتونید جنس خوب بگیرید هم قیمت خیلی خوبه و هم اینکه لوازم جانبی کامل اونجا موجوده هست.
شما حتی میتونید اونجا X360key رو هم به راحتی خریداری کنید چون که نمایندگی اون در چین هست.
اگه بره بهش نندازن سود ميكني!
اگه امکان داره بازیهای حرکتی نینتندو، پلی استیشن و ایکس باکس رو با هم مقایسه کنید، منظورم دوستانی هست که هر سه رو آزمایش کرده اند.
رتبه ی اول رو من به Kinect میدم !!
چون واقعا نظیرش رو جایی نخواهید دید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)